Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Félre ne értsd, nem azt mondtam, hogy világlegjobbja lesz, csak egyszerűen van benne valami átütőerő és nem egy faék.LG írta: Ügyes a srác, de R9 ennyi idősen már a világ egyik legjobbja volt. Na meg egy Benzema, meg Morata van előtte, minkettő letett már ezt azt az asztalra.
mi is kaptunk nem egyszer ennyit.S.Agüero írta:5 perc, nyilván.
Ügyes a srác, de R9 ennyi idősen már a világ egyik legjobbja volt. Na meg egy Benzema, meg Morata van előtte, minkettő letett már ezt azt az asztalra.Viszont itt jegyzem meg, hogy nem értem Mariano miért van ennyire hanyagolva, R9 óta kevés csatárban láttam meg azt, amit ez a gyerek mutat.
kezdheted.randomguy írta:Kiégek ha megforditják
Egyenlítés pipacsababarca írta:90+ban majd egyenlítenek,és megfordítják.
Calma.
Ezt mondjuk itt is el szokták lőni. Írtam is másik topicban, ha hagyjuk, akkor persze, hogy ellenünk fogják meglőni. A Real is hagyta, Casemiro elbalfácánkodra, derogált hazaadni neki, ez lett a vége. A második gólnál szintén asszisztált a Real védelem. Eddig úgy verik meg magukat, ahogy mi szoktuk, de hátra van még 9 perc + hosszabbítás, a Real esetében ez meg nagyon sok idő.S.Agüero írta:Mindig ellenük lövik meg életük gólját.![]()