Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyenlítés pipacsababarca írta:90+ban majd egyenlítenek,és megfordítják.
Calma.
Ezt mondjuk itt is el szokták lőni. Írtam is másik topicban, ha hagyjuk, akkor persze, hogy ellenünk fogják meglőni. A Real is hagyta, Casemiro elbalfácánkodra, derogált hazaadni neki, ez lett a vége. A második gólnál szintén asszisztált a Real védelem. Eddig úgy verik meg magukat, ahogy mi szoktuk, de hátra van még 9 perc + hosszabbítás, a Real esetében ez meg nagyon sok idő.S.Agüero írta:Mindig ellenük lövik meg életük gólját.![]()
Nézd vissza majd a szezon végén a Real bekapott góljait.S.Agüero írta:Mindig ellenük lövik meg életük gólját.![]()
Pont ezért a világ (egyik) legjobbjai, mert vhogy mindig behúzzák az ilyen meccseket.visca el barca írta:hulla gyenge ma ez a real, de majd a depor a 96. percben lő egy öngólt, aztán lehet megint felnyaldosni őket, hogy ők a világ legjobbjai
Gálát vártál?visca el barca írta:hulla gyenge ma ez a real, de majd a depor a 96. percben lő egy öngólt, aztán lehet megint felnyaldosni őket, hogy ők a világ legjobbjai
Legyen úgy, de a Real egyik nagy erőssége idén az, hogy a cseréik közel azt a szintet tudják hozni, mint a kezdők.Nero. írta:Zidane nagyon nagy rotálásokba van, szerintem pontvesztés lesz belőle.visca el barca írta:cuncikával mi van h a padon sincs? nem olvastam sehol h sérült lenne
proféta szóljon belőledNero. írta:Zidane nagyon nagy rotálásokba van, szerintem pontvesztés lesz belőle.visca el barca írta:cuncikával mi van h a padon sincs? nem olvastam sehol h sérült lenne
Zidane nagyon nagy rotálásokba van, szerintem pontvesztés lesz belőle.visca el barca írta:cuncikával mi van h a padon sincs? nem olvastam sehol h sérült lenne
Szerintem nem a Sanítasra bízta magát.randomguy írta:kroos az előrejelzett 4 hónapos kihagyás ellenére elég hamar visszatért.
összeszedte magát a sanitas úgy látszik