Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Igen, tudom. Nem is kifogás volt, ténymegállapítás. Ettől lesz valós bajnok a Barca, ha ezeken is nyer. Nem is mondtam, hogy a tökölés megengedett, sosem takarózok semmivel, kimondom, amit gondolok. Ezért is örülök, hogy végre mutattak egy picivel jobbat. Aztán vagy kikapunk megint, vagy elindulunk felfelé. Már nem merek következtetni. De az is ténymegállapítás, hogy ezeken mindig többet szívunk, mint máshol és nem értem, hogy miért. De nézem jó pár éve már a meccseinket és ha meglátom, hogy itt játszunk idegenben, már borsódzik a hátam. Semmivel nem kellene különbnek lennie egyik meccsnek sem, viszont mégis azok.LG írta:Az baj felsoroltad a fél ligát. Nem lehet kifogás, hogy nehéz terep, meg hagyományosan szenvedünk ellenük, a kiesőjelölt csapatokkal nem állhatunk neki buzizni, le kell őket simán nyomni, úgy, ahogy ma is tettük. A san sebastiani átok hülyeséget is annyira túltoltuk, hogy most már el is hittük, meg ők is, aztán már ott tartunk, hogy lefociztak minket.
Az baj felsoroltad a fél ligát. Nem lehet kifogás, hogy nehéz terep, meg hagyományosan szenvedünk ellenük, a kiesőjelölt csapatokkal nem állhatunk neki buzizni, le kell őket simán nyomni, úgy, ahogy ma is tettük. A san sebastiani átok hülyeséget is annyira túltoltuk, hogy most már el is hittük, meg ők is, aztán már ott tartunk, hogy lefociztak minket.Rinku írta:A legnehezebb meccseinket a Sevilla, AtMa, Valencia, Real, Bilbao, Villarreal rangadókon kívül mindig Mallorcán, San Sebastiánban, Malágán, Vigóban és Pamplónában és a tetves Espanyol ellen játszottuk és játsszuk, bár a Las Palmas is már annyira komolyan nyomja otthon, hogy nagyon figyeljen oda mindenki.
Ilyenkor azt a kérdést teszem fel,hogy a "gyűlőlködők" melyik korban kezdtek el a Barcának szurkolni? A Guardiola,vagy az Enrqiue féle triplázós évben? Picit nevetséges,hogy ha nem rúgunk valakinek 8-at csak mert utolsó akkor már a csapat nem ér semmit,vagy éppen ha nem űrfocit játszunk minden meccsen.visca el barca írta:jah értem, de hát szidjuk őket mert csak 3-at lőttünk nekikknor írta:Húúú rúgtunk nehezen hármat annak a csapatnak amelyik tök utolsó és kapott
Mi volt ebben a nehéz? Melyik meccset nézted? Ez egy sima mecs volt, a kérdés az volt mikor lőjük be az elsőt. Uraltuk a pályát, voltak szép kombinációk, hajtottak is a srácok. Ne fanyalogjunk már olyankor is, amikor okunk sincs rá.knor írta:Húúú rúgtunk nehezen hármat annak a csapatnak amelyik tök utolsó és kapott eddig 32gólt]
jah értem, de hát szidjuk őket mert csak 3-at lőttünk nekikknor írta:Húúú rúgtunk nehezen hármat annak a csapatnak amelyik tök utolsó és kapott

Hagyományosan szenvedni járunk az Osasuna otthonába, nem volt semmi gond a maival, sőt. Az Espanyol nem tudom most hányadik helyen van, de előre borítékolható, hogy nem lesz az a meccs se sétagalopp..knor írta:Húúú rúgtunk nehezen hármat annak a csapatnak amelyik tök utolsó és kapott eddig 32golt
visca el barca írta:bezzeg mikor meg rúgunk 3-qat, hirtelen eltűnszAtalanta írta:Mivel nem lehet bírálni ezen a fórumon, hogy ne sértődjenek meg az elvakultak, ezért félidőben: gratulálok a fiúknak, minden tökéletes,fantasztikus támadások egész sora gördült a gyepen, nagy kedvvel, ötletesen futballoznak a fiúk.![]()
Gálakezdő!komolytalan vagy
![]()
grat a srácoknak, annyit fociztak amennyit kellet.
bezzeg mikor meg rúgunk 3-qat, hirtelen eltűnszAtalanta írta:Mivel nem lehet bírálni ezen a fórumon, hogy ne sértődjenek meg az elvakultak, ezért félidőben: gratulálok a fiúknak, minden tökéletes,fantasztikus támadások egész sora gördült a gyepen, nagy kedvvel, ötletesen futballoznak a fiúk.![]()
Gálakezdő!

Majdnem, Messi belerondított a végén.Bob_Marley írta: 0:2 eredményt tippelek, de cudar nehéz lesz.

Lehet bírálni, szerintem inkább az egyoldalú és túlzó vélemény komponálás nem tetszik itt néhányaknak. Nem támadásból írom, engem nem zavarnak a hsz-id, de azért próbálhatnád nem csak a negatívumokat észre venni.Atalanta írta:Mivel nem lehet bírálni ezen a fórumon, hogy ne sértődjenek meg az elvakultak, ezért félidőben: gratulálok a fiúknak, minden tökéletes,fantasztikus támadások egész sora gördült a gyepen, nagy kedvvel, ötletesen futballoznak a fiúk.![]()
Gálakezdő!
Miért, nem játszunk jól?Atalanta írta:Mivel nem lehet bírálni ezen a fórumon, hogy ne sértődjenek meg az elvakultak, ezért félidőben: gratulálok a fiúknak, minden tökéletes,fantasztikus támadások egész sora gördült a gyepen, nagy kedvvel, ötletesen futballoznak a fiúk.![]()
Gálakezdő!

én a másik két poszton sem látom jobbnak, hiába magas, hosszú lábai vannak, kp-hoz képest gyors is, egyszerűen nem tudja kihasználni az adottságait, nem tud annyi labdát szerezni mint Busi, a passzjátékban meg kimondottan lassú, pontatlan. Denis-t és Rafinha-t sem tartom jó megoldásnak hosszú távon a kezdőbe, de ők sokkal inkább illenek a Barca játékéba..mondjuk Gomes-nél nem nehezebb.palesz77 írta:Ini helyén gyenge csak szerintem, a másik két poszton lehet benne fantázia. Bár inkább kiegészítő szerepkörben szerintem - ki tudja aztán -, de én ma egy jó meccset várok tőle. Az öreg jelenlétében így csak a biztonsági, jól védekező játékát kell hoznia, néhány megindulással és a 16-oshoz érkezéssel, ez meg azért remélhetőleg nem okoz neki gondot. Meglátjuk, remélem nem kell már a 60. percben lekönyörögni a pályáról majd..pep71 írta:ezt a szerencsétlen Gomes-t erőltetni...érthetetlen, aztán lehet ő lesz az új SR, egyszer cask berobban..szép álom
Ini helyén gyenge csak szerintem, a másik két poszton lehet benne fantázia. Bár inkább kiegészítő szerepkörben szerintem - ki tudja aztán -, de én ma egy jó meccset várok tőle. Az öreg jelenlétében így csak a biztonsági, jól védekező játékát kell hoznia, néhány megindulással és a 16-oshoz érkezéssel, ez meg azért remélhetőleg nem okoz neki gondot. Meglátjuk, remélem nem kell már a 60. percben lekönyörögni a pályáról majd..pep71 írta:ezt a szerencsétlen Gomes-t erőltetni...érthetetlen, aztán lehet ő lesz az új SR, egyszer cask berobban..szép álom

Kíváncsi leszek rá ott, így Inivel egyszerre a pályán, én alapból is ott látok benne legtöbb fantáziát. Busi meg ajánlom, hogy figyeljen rohadtul ma, 1 sárgára az eltiltástól ha minden igaz. szenvedős meccsre számítok, de remélem tévedek, és simán hozzuk a 3 pontot. Jó kezdő amúgy, ennél jobbat nem nagyon lehetne összerakni.randomguy írta:Na Gomes barátunk ezuttal Rakitic szerepkörben
Ki helyére férne oda? Lucho 99%-ban 1 kh-et, 1 szélső hátvédet, 2 középpályást és 2 támadót rak a padra - Rafinha miatt lehet 3 középpályás 1 támadó, de tudjuk, hogy bevethető mindenhol. Ezt most nem fogja megváltoztatni azért, mert volt Vidalnak 1 jó meccse.. Még ha meg is győzte, hogy többet kéne használni, akkor is rengetegszer kimarad majd a keretből, "sajnos" ez a bő keret átka.LG írta:Ezt szomorúnak tartom, hogy még a padra sem fért oda, főleg úgy, hogy hiányzók is vannak. Bár nem lenne nevet mondani, aki helyett beférne, de 6 középpályás van a keretbe, és még +2, aki bevethető a poszton (SR, Arda)
Ezt szomorúnak tartom, hogy még a padra sem fért oda, főleg úgy, hogy hiányzók is vannak. Bár nem lenne nevet mondani, aki helyett beférne, de 6 középpályás van a keretbe, és még +2, aki bevethető a poszton (SR, Arda)randomguy írta:Full Barca squad against Osasuna: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis, Arda Turan, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes and Umtiti #fcblive [fcb]
vidal a jó teljesitménye ellenére kimaradt, hozzá csatlakozott még neymar, mathieu, masip
Granada legalább feljövőben van, de az Osasuna inkább lefelé száguld.visca el barca írta:múlthéten a sevilla is ezt gondolta mikor a csont utolsó granadahoz mentek. a sztori végét mindenki ismeriBob_Marley írta:Csont utolsók, könnyű meccset ígér![]()
sztem semmi szenvedés nem lesz, max az első gólig, utána jön a henger