Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ki temette? Azt írták mások, hogy megszűnik az érinthetetlen státusz és többet lesz Arda bedobva.. értő olvasás.mess2009 írta:a sebesség és Arda...ez segített a másodikban. egyébként nekem A.Gomes kifejezetten tetszik ma.
azért nem kéne mindjárt Neyt temetni...
Gondolom a színfalak mögött csinál(t) valamit, azért nem játszik.. Kétlem, hogy csak azért hanyagolja Lucho ennyire, mert nem szereti.Ronaldinho&Barca írta:De LE nem szereti... az ilyen böszmeségei miatt nem tudom egyszerűen megkedvelni.
Ez oké, de bárki másnak volt rossz meccse, periódusa. Egyszerűen esélyt se kap a pali, Robit játszatjuk amíg bírja szuflával, amikor nem is jhv, erre itt egy srác, be kéne dobni és tanítani. De LE nem szereti... az ilyen böszmeségei miatt nem tudom egyszerűen megkedvelni.LG írta: A szezon elején a bajnokikon is nagyon gyenge volt, de attól még igaz, hogy nagyon kevés lehetőséget kapott. LE nem szereti...
A kapitány meg ma is nagyot játszott, ha a szezon további részében egészséges lesz, akkor még odacsaphatunk mindenkinek.
A szezon elején a bajnokikon is nagyon gyenge volt, de attól még igaz, hogy nagyon kevés lehetőséget kapott. LE nem szereti...Ronaldinho&Barca írta:Esküszök Vidalt miért nem lehetne néha játszatni? Konkrétan előszezonban rámondták hogy kétballábas.. tök jó meccse van, nem hinném totál kutyaütő lenne.
Én amúgy viccen kívül, megnézném úgy is az első 3ast, mikor Suárez pihen, hogy Arda-Neymi-Messi, hátha elkezdene termelni.LG írta:Remélem innentől Neymar nem lesz érinthetetlen