2016.12.06. 21:42:24
palesz77 írta:Lassan úgy érzem, hogy valami baj van velem, hogy én élveztem ezt a félidőt..

Uraljuk a meccset, gyorsan megszerezzük a labdát, gyorsan jár a labda, többször sikerült is már feltörni a védelmüket, sajna csak 1 gól lett belőle. Denis és Vidal kifejezetten jók ma, Digne is sokkal jobban megérti magát Ardával szerintem. Gomessel sincs semmi baj szerintem, Paco halvány egyedül, de ez meg minden lesipuskásnál így szokott lenni.
Mellé Dahoudnak is voltak szép megmozdulásai, jó félidő volt ez szerintem.

Hát jobb volt mint amit az elmúlt meccseken láttunk, főleg az első félidőket tekintve.
Egyébként szemmel látható hogy Gomes ott hasznosabb ahol most jàtszik, ahogy Denis is jó ott a jobboldalon.
Vidal is mutat valamit, nem olyan béna mint ahogy itt páran beállítják, az ilyen gyengébben védekező csaptok ellen többször be lehetne dobni.
Még 1-2 gólt rakjunk el és jóéjt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."