Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Amikor Messinél megjelentek az első kis hírek, már akkor ment a woodoozás, boszorkányégetés, börtöntöltelék, rabló, stb jelzők dobálása. (direkt a kulturáltabbakat írtam be, a mindennapos trágárságok, emberi mivoltának gyalázását kihagyom, ami mindennapos)ferninho írta:Először talán nem ártana megvárni mi is ez az egész, mert eddig csak apró infó morzsák voltak, semmi más.
Majd utána ráér CR-t kidumálni, mert ebből lehet tényleg nagy balhé lesz.
jah értem. pedig azt hittem teljesen hülye vagyokVeidt_madridista írta:Nagy a kulonbseg aközött hogy valaki offshore modon adózik, vagy hogy a bevételeit fel sem tunteni sehol.visca el barca írta:nah, most tudtam meg, hogy nem is csalt adót, csak adóoptimalizálás történtés megmagyarázzák... ezt is, mindent....

Bezzeg Messi.visca el barca írta:nah, most tudtam meg, hogy nem is csalt adót, csak adóoptimalizálás történtés megmagyarázzák... ezt is, mindent....

ha meg mégis, majd kimagyarázzátok vhogyVeidt_madridista írta:Semmilyen adocsalasrol nincs szo egyelore. Meg az sem bizonyított hogy CR kapcsolatban áll azzal a céggel...

Az, hogy kapcsolatban áll az biztos, arról nem tudni, hogy ezt a kapcsolatot jelezte e spanyol honban.Veidt_madridista írta:Semmilyen adocsalasrol nincs szo egyelore. Meg az sem bizonyított hogy CR kapcsolatban áll azzal a céggel...

visca el barca írta:majd megmagyarázzák, hogy az nem adócsalás, hanem adókerülésrandomguy írta:meg sem mernek most szólalni Cunci 150 milkója után.
Egy újabb realos troll. Van egy pár...JCruyff írta:Sajnos a mai Barcelona kerete nem könnyíti meg a megbocsátó hangnemet a játékosainkkal szemben, tesznek bőven a negatív megítélésért.
Valljuk be, tele vagyunk "patkánnyal", Jordi Alba is ezek közül a lehető legrosszabb példa.
Nekem nagyon hiányzik az öreg Puyol, sokszor bele is gondolok, hogy mennyire zsibbadna már a keze amiatt, hogy nevelési célzattal hány és hány pofont kellene kiosztania a mai keretnek.
Én, jóérzésű emberként Iniestán kívül nem is nagyon tudok azonosulni más játékosokkal.
Bár engem nagyon sohasem érdekeltek a játékosok, csak a csapat: A Barcelona neve mellett mindig legyen eggyel nagyobb szám mint a másik oldalon, és ennyi.
Miért ők csendben maradtak?JCruyff írta:Mondjuk mi, mint Barcelona szurkolók két témában jobb ha csendben maradunk: a bírózás meg az adócsaló játékosok.
Ilyet mindenki csinál úgyis, csak nem mindenkinél derül ki. Nem tudom mit vagytok fennakadva.visca el barca írta:majd megmagyarázzák, hogy az nem adócsalás, hanem adókerülésrandomguy írta:meg sem mernek most szólalni Cunci 150 milkója után.
majd megmagyarázzák, hogy az nem adócsalás, hanem adókerülésrandomguy írta:meg sem mernek most szólalni Cunci 150 milkója után.

+ ide járnak mosdatni őket hogy a meccs hevében, persze ha Messi kirúgja a labdát meccs hevében az mekkora gonoszság.Stalkyard írta:Carvajal-os esethez. Nem szoktam "köpködni", de most nem tudom megállni.
Ugye tény hogy a csávó bemutatott a közönségnek. Alig van valami sajtóvisszhangja, szokás szerint, ha madrid fehér feléről van szó. De emlékszem, pár éve volt egy eset, amikor Jordi Alba gólöröm közben lefotózták miközben a kisujját felfelé mutatja, abból mekkora botrány lett, holott egy másik szögból kiderült, hogy még csak be sem mutatott.![]()
És akkor a túloldalt olyanokat olvasok, hogy még egyet is értenek Carvajallal, mert egy ilyen patkány közönségnek akik fütyülni mernek ha az ellenfél szerintük kivitte a labdát ( FIGYELEM! Hatalmas tahóság, egyik másik közönség se csinált még ilyet sosem!!). És akkor ezek köpködnek Messire, hogy putázik, mikor a mieinket megdobálják. Meg úgy egyáltalán. Belem kifordul. Úriemberek klubja. Kíváncsi vagyok mi lett volna, ha valaki válaszul Carvajalhoz vág egy öngyújtót. Ugye az pont a madridi közönség reszortja volt szintén pár éve. És most ettől ne kapjon hányingert az ember, már bocsánat.![]()
Ronci adócsalós vádjairól nem is beszélek most... Ugye csak kiderül mindenről szép lassan, hogy nem csak a patkány, ronda maffia Barcánál fordulnak ilyenek elő. Mikor kizártak minket az igazolásokból akkor is ment a savazás.. Aztán hopp, nem megtörtént ott is? Azóta meg kuss van persze.
Ezt nem firtatta senki, hogy vannakilyen játékosaink, ellenben ők magukat szenteknek állítják be.Sajnos a mai Barcelona kerete nem könnyíti meg a megbocsátó hangnemet a játékosainkkal szemben, tesznek bőven a negatív megítélésért.
Valljuk be, tele vagyunk "patkánnyal", Jordi Alba is ezek közül a lehető legrosszabb példa.
Adom minden szavát.Stalkyard írta:Carvajal-os esethez. Nem szoktam "köpködni", de most nem tudom megállni.
Ugye tény hogy a csávó bemutatott a közönségnek. Alig van valami sajtóvisszhangja, szokás szerint, ha madrid fehér feléről van szó. De emlékszem, pár éve volt egy eset, amikor Jordi Alba gólöröm közben lefotózták miközben a kisujját felfelé mutatja, abból mekkora botrány lett, holott egy másik szögból kiderült, hogy még csak be sem mutatott.![]()
És akkor a túloldalt olyanokat olvasok, hogy még egyet is értenek Carvajallal, mert egy ilyen patkány közönségnek akik fütyülni mernek ha az ellenfél szerintük kivitte a labdát ( FIGYELEM! Hatalmas tahóság, egyik másik közönség se csinált még ilyet sosem!!). És akkor ezek köpködnek Messire, hogy putázik, mikor a mieinket megdobálják. Meg úgy egyáltalán. Belem kifordul. Úriemberek klubja. Kíváncsi vagyok mi lett volna, ha valaki válaszul Carvajalhoz vág egy öngyújtót. Ugye az pont a madridi közönség reszortja volt szintén pár éve. És most ettől ne kapjon hányingert az ember, már bocsánat.![]()
Ronci adócsalós vádjairól nem is beszélek most... Ugye csak kiderül mindenről szép lassan, hogy nem csak a patkány, ronda maffia Barcánál fordulnak ilyenek elő. Mikor kizártak minket az igazolásokból akkor is ment a savazás.. Aztán hopp, nem megtörtént ott is? Azóta meg kuss van persze.