2016.12.03. 18:24:11
Kp pontossága nálam sántít, konkrétan az utolsó 10 percben a kp miatt nem tudtunk kijönni a félpályáról, szórták el a labdákat folyamatosan.
Amúgy igaza van Bobnak, alapokkal komoly gondok vannak, onnan ahonnan Messi és Neymar hibázott a real bever 2 gólt. vagy akárki.
Ez luxus,hogy ilyenek kimaradnak.
És akkor a real kb az egyetlen veszélyes fejelő emberét nem tudjuk megfogni...de nem is értem, óvodás helyezkedés volt,mindenki a hosszún volt a mieink közül. Bosszantó, mert közel volt.
Nem tudom ki volt a meccs legjobbja, nálam Iniesta, mert kihagyás után így beszállni egy meccsbe, nem semmi, pláne egy klasszikusba.
Busquets is jó volt, de 25 percre terjedt az extra játéka, nálam ez kevés, de bíztató, és jó lenne ha így játszana a továbbiakban. AKkor sose venném elő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."