Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nagyon is lenne, ha nem középen kajtatna. Jobb szél meg full üres, Rakitic egyedül kevés oda. Így nincs meg a váratlan Messitől, semmi bemozgás nincs így.hady írta:Messi jó..akar...de nincs társa
Hú de fura, Modricon kívül a másik kettőt megeszik.Szerintem pont hogy nagyon jók vagyunk a kp-n, sok labdát szerzünk, pontosak végre nem rossz passzok jellemzik őket. Busquetsnek két olyan indítása volt, hogy csak a másikon múlt mi lesz belőle. Gomes szintén az előremozgásaival megkavarja őket és vadul mutogattak Iscoék ki vegye fel és közben a túloldalt már létszámfölényben voltunk, Rakitic meg a mezőny egyik legjobbja. Nem a kp-n múlik eddig. Nagyon nagyot melóznak szerintem, hiába teszik előre ha Suarez lesre fut vagy 2 méterre nem tudja letenni.Zozzy 5 írta:hát nagyon langyosak vagyunk, középpályánk teljesen impotens. Gomes 0 alibi, Rakéta is inkább védekezik, mondjuk azt jól csinálja, és kell is, mert Robi oldalán érezhetően erőltetik. védelmünk szerencsére rendben van, de az övék is eléggé.
sőt én a meccs után még ha nyerünk is megszüntetném a barcelonát létezniSR, Gomes, Alba nem Barca szint. Suarez, Neymar formán kívül. Bízzunk a döntetlenben.
Mondjuk azért jobbak vagyunk, mint Sociedad ellen. Igazán jól ma sem játszunk, de a Real sem, ebből még bármi lehet.Messias2 írta:Ugyanazok a problémák vannak, mint az elmúlt meccseken.
volt 1 cr fejes isVakmacska írta:Nekünk egy kapuralövésünk volt, Messi gyengusz szabadja. a realnak meg most volt az első, CR lövése