Samper írta:Általános igazság, hogy könnyebb egy jól játszó csapatban jól játszani egy tehetséges játékosnak, mint egy rosszul játszóban.
Persze, ez tiszta sor. Így is kihúzott a kakiból egy gyenge csapatot egy 30 m-es bombával, szóval az összképet tekintve elég biztató volt ez kezdetnek.
MQuCsabi írta:Egyebkent Palesz, szerinted mi hianyzik belole ahhoz, hogy a legnagyobbakhoz felerjen? Nyilvan az idot leszamitva

Nem tudom megmondani pontosan. Szerintem ami zavar, az a jobb láb hiánya - amin még javíthat -, azért egy középső középpályásnál sokszor kell gyorsan a másik lábbal megoldani dolgokat, neki meg ez egyelőre nagyon nem erőssége. A másik meg a kis területen való gyors játék, amiben szerintem gyengébb - lehet csak még. Kényszerítőkre gondolok, meg kis területen való gyors labdakihozatalokra. De mondom, láttam vagy 10 meccsét összesen, és közbe meg mutatott rengeteg biztató dolgot. 18 éves, tavaly is beugrósként a B egyik legjobbja volt rendre, most a 25-30 éves favágók között is egyértelműen kiemelkedik, és a csapat motorja, húzóembere. Fizikálisan nagyon jó, láthattuk mennyire gólveszélyes - ami nálunk hiányszám a középpályán -, elég kemény, nem büdös neki a munka, relatíve jól cselez, vannak szép meglátásai is, és még egyszer mondom, egy 18 éves gyerekről beszélünk. Ha még fejlődik 2 évet a B-ben, akkor is rohadt fiatal lesz, de nála totál azt érzem, hogy az csak időpocsékolás lenne neki, mert érezhetően jobb mint a 3. liga.
Szóval ja, igazából tényleg csupa jót lehet róla mondani, de nekem az a kettő amit írtam erre a posztra, az nagyonfontos lenne -
pl1,
pl2,
pl3, ilyesmikre gondolok, ezekhez szerintem nem elég gyors se fejben, se elég képzett. És nem azt mondom, hogy ha ezekben nem fejlődik, nem viheti nálunk semmire, vannak olyan erényei, amikre lehet építeni. Ez a tegnapi is mondom, első tétmeccsén, 0-1-nél nem becsokizott, hanem 30-ról ráverte, mert tudja, hogy képes rá.. Azért ez nem semmi szerintem. De nekem mindig kicsit hiányérzetem van, ha őt nézem. De még egyszer utoljára, 18 éves egy olyan poszton, ahol 25-26 évesen van az ember ott, hogy már késznek lehet mondani, 30 körül meg a csúcson. Ideje mint a tenger, a hozzáállása meg érezhetően megvan hozzá.
u.i.: Amit meg elfelejtettem írni, de nagyon birok benne, azok a labdaátvételei. Rendre úgy veszi át a bogyót, hogy azzal előnyhöz juttatja magát a védőkkel szemben, ráadásul szinte mindig rögtön a kaput támadja. Ez is plusz az irányába részemről.