Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Az nem Borja volt? Nekem úgy rémlett, hogy ő nézte a labdát, aztán nem csinált semmit, Digne meg a csatár meg azt se tudták emiatt mi van, csak pont bepattant a gyerekről. Lehet nem, de azon a gólon én csak röhögni tudtam.MQuCsabi írta:Umtiti "elé"fejelt a labdának, a kicsi visszahúzta a lábát
Nem tudom idén mi lesz, de tavaly a visszavágón a 0-0 ellenére olyan kezdővel álltunk fel, hogy: Masip; Alves, Bartra, Verma, Matyi; Samper, Masch, Adriano; Munir, Sandro, Aitor. Őszintén kétlem, hogy most gálakezdőt akarna majd felrakni Lucho, de persze lehet, hogy nem mer idén kockáztatni. Akkor tényleg kár ezért a meccsért.visca el barca írta:most a visszavágon megint messiéknek kell játszani. megint kevesebbet pihenhetnek, meg megint megsérül majd valaki
Annak ellenére, hogy általában ezeket a meccseket nyerni szoktuk, az esetek többségében az első felvonás mindig szenvedés és lötyögés csak - ahol amúgy rendre beárazzák sokan a padunkat, mint most is.MQuCsabi írta:Ez egy tipikus első kupameccs volt. Mindig ez van, én is csupán azért nyomtam ki a vezető góljuk után a streamet, mert ez már sok volt nekem a mostani formánkat figyelve![]()
persze meg majd tavaszalo, meg ha majd az újak felveszik a ritmust, meg ha izé, meg ha.... ennek a csapatnak kb tegnap 5-öt kellett volna nem szépítsük már itt a dolgokat. most a visszavágon megint messiéknek kell játszani. megint kevesebbet pihenhetnek, meg megint megsérül majd valakipalesz77 írta:ajd a visszavagon galazunk, aztan megnyugodhat mindenki

Én speciel nem a csapatot temetem, de ennyire sz***l idényt nagyon régen kezdtünk, az meg, hogy Munír sem talált akkor be, igen de ő viszont az első támadó 3as minden helyén bevethető volt, mert sokkal jobb volt az összjátékban mint Paco. Lehet itt mondani, hogy lett volna lehetősége, csak egy 9-estől akinek már volt 3 szezonja a La Ligában azért többet várna el az ember, mint egy olyan Munírtól aki gyakorlatilag a Juvelin A-ból került fel az A csapatba fél év után és folyamatosan fejlődött, képes volt megcsinálni az 1-1-eket és mikor nem volt tavaly Messi, szerintem kifejezetten jó volt összjátékban Suárez és Neymivel.palesz77 írta:...

#David Villa# írta:30 + millióért harmadosztályú csapat ellen jól mozog. Ritka gyenge produkció. Katasztrofális igazolások dupla-tripla áron elhozva. Paco, Denis, Gomes, Digne maguk se hitték el, komolyan akarja őket a Barca. Egyedül Umtiti nevezhető jó igazolásnak a padra, bár ha ilyen sérülékeny...Bob_Marley írta: Gomes kifejezetten jól mozog pl.

30 + millióért harmadosztályú csapat ellen jól mozog. Ritka gyenge produkció. Katasztrofális igazolások dupla-tripla áron elhozva. Paco, Denis, Gomes, Digne maguk se hitték el, komolyan akarja őket a Barca. Egyedül Umtiti nevezhető jó igazolásnak a padra, bár ha ilyen sérülékeny...Bob_Marley írta: Gomes kifejezetten jól mozog pl.
Mondjuk az meg az érem másik oldala hogy egy egy kategóriával jobb jatekos pl. Gameiro nem igazolhatott ide évi 1200 percért amikor egy Atleticoba alapkezdo.palesz77 írta:Szerintem serules eseten se biztos, hogy bedobna Lucho jelenleg, de remeljuk nem derul ki.Nero. írta:Valaki írta hogy Alcacer a hétvégére tartogatja a góljait. Ha Suarez nem sérül le akkor a gyerek egy percet se fog játszani komoly meccseken erre mérget vennék.
Szerintem serules eseten se biztos, hogy bedobna Lucho jelenleg, de remeljuk nem derul ki.Nero. írta:Valaki írta hogy Alcacer a hétvégére tartogatja a góljait. Ha Suarez nem sérül le akkor a gyerek egy percet se fog játszani komoly meccseken erre mérget vennék.

Ezen a nyáron a mennyiségre mentünk rá és nem a minőségre. Valaki írta hogy Alcacer a hétvégére tartogatja a góljait. Ha Suarez nem sérül le akkor a gyerek egy percet se fog játszani komoly meccseken erre mérget vennék.csababarca írta:Azért vérciki,hogy ezt tudják hozni a csereembereink. Aztán csodálkozunk, hogy sérülések esetén gyatra a játék.
Jó a kezdők is gyengék az tény...de ez kritikán aluli..
igaza van veb-nek is, senki nem szint, kivéve Umtitit.