nagyatyesz írta: a középpályánk nagyon meggyengült, nincs kreatív ember ... Középen soknak érzem a 2 fiatal (Suarez, Rafinha) szerepét. Kicsit nekem olyannak tűnik mint tavaly a Sandro - Munir duó. Erőltettük mindkettőt, végül egyik sem vált be.
Itt meg kell azt is említeni azért, hogy a középpályán strukturális gondok is vannak alapból, és így, hogy az MSN nem villog, ez meg még jobban kijön. A középső középpályásaink pl szinte nem is passzolnak egymásnak - Businak igen -, nagyon nincs jól összerakva az a csapatrész, idén meg még védekezésben sem működik. Nyilván a személyes állomány is lehetne minőségibb, de ez olyan dolog, ami azért az edző felelőssége és feladata is.. Most is jött mindenkitől legalább 1 védelem mögé belőtt labda amúgy,
és ha Ney nem akar mindenképp gólt szerezni, a Rafinha-Denis duó jó eséllyel összehozza a 3 pontot - bár amilyen formában volt Kameni, lehet megfogja Denis lövését.
Lényeg a lényeg, ebből az állományból sokkal többet ki lehetne középen hozni szerintem, egyáltalán nem olyan szerencsétlen Denis és Rafinha, mint amennyire sokan beállítják őket. Persze együtt sokak még, de 2 rutintalan ifi ritkán szokott minőségi játékot szabni. Viszont ehhez kéne Lucho is, hogy valamit kitaláljon erre, de - részben - érthető okokból inkább az MSN-ben bízik szerintem, hogy ők megoldják majd ezeket a bajokat.