Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tengeri, vízi, akváriumi nekem mindegy.TripleH írta:A tengeri halakat probaltad mar? A folyami es édesvízi halakat en is utálom. De egy finom tengeri hal azert más dimenzió.Bob_Marley írta:3 hét van addig és már tudjátok mi lesz? Na én ezért irigyellek titeket.Kacsa, majonézes krumpli, francia saláta tuti lesz, de a többit nem tudni. Mama még biztos csinál húslevest is. .D
Én a halat utálom, hiába a legegészségesebb egyben a legbüdösebb is.Asszony meg azt szereti, óriási patthelyzet.

Na es a halrudit szereted?MQuCsabi írta:Engem is állandóan oltogatnak, mert csak a lazacot eszem .![]()
Meg persze királyrákot
A tengeri halakat probaltad mar? A folyami es édesvízi halakat en is utálom. De egy finom tengeri hal azert más dimenzió.Bob_Marley írta:3 hét van addig és már tudjátok mi lesz? Na én ezért irigyellek titeket.Kacsa, majonézes krumpli, francia saláta tuti lesz, de a többit nem tudni. Mama még biztos csinál húslevest is. .D
Én a halat utálom, hiába a legegészségesebb egyben a legbüdösebb is.Asszony meg azt szereti, óriási patthelyzet.

Viccelsz több mint egy évig nem volt barátnőm az első nagy love után.Konkrétan minden bajom előjött egy ideig.De a pia és az embertelen mennyiségű kocsonyaNero. írta:Ja amúgy ha visszagondolok hogy én anno az első után hónapokig megvoltam törve...visca el barca írta:gyorsan kiheverted

Mondjuk ezek után nem csoda, hogy nem szereted..csababarca írta:Mondjuk eleve írtózom a zsírtól mint olyan, meg az ilyen dolgoktól is, lehet ezért nem bírok ránézni sem.
Persze,de nem tudom értelmezni, mi a jó benne.S.Agüero írta:Kóstoltad már legalább?Eleinte én is így voltam vele, de aztán nagyon megszerettem, szentnap reggel azzal kezdem mindig a napot, hogy felkelek, és megyek ki a spejzba a kocsonyámért, 2 nagy szelet kenyér, aztán zaba.
S.Agüero írta:Nincs is annál jobb, jó foghagymásan, paprikásan, finom sertésköröm benne, a tetején egy pici zsír, meg is éheztem.Úristen, kocsonya, a gasztronómia zsákutcája...fagyott húsleves, pfejjj.Mondjuk én csak a sajátunkat tudom megenni, ettem már máséból, de azok nagyon messze voltak a miénktől, megenni alig bírtam.
Egyébként régen én is ki nem állhattam, aztán fokozatosan rászoktam.
Nincs is annál jobb, jó fokhagymásan, paprikásan, finom sertésköröm benne, a tetején egy pici zsír, meg is éheztem.Úristen, kocsonya, a gasztronómia zsákutcája...fagyott húsleves, pfejjj.

Ja amugy ha visszagondolok hogy én anno az elso utan honapokig megvoltam torve...visca el barca írta:gyorsan kiheverted