Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is így vagyok ezzel, nem tartom Maschot kp-nak már, de Busquets formán kívül van iszonyatosan. Ezt valahogy "szankcionálni" kéne. Labdakihozatalra meg ott van Rakéta, nem ügyetlen. Megpróbálnék egy "kisebb" meccsen egy Masch, raki, Denis KP-t.visca el barca írta:szerk: bár én vagyok a legnagyobb ellenzője masch kp-n való játszatásának, de mivel annyira átrohan rajtunk mostanában mindenki buszkecc helyén lehet megpróbálnám, hogy legalább legyen egy ütközőemberünk. a labdakihozatalt meg majd megpróbálja megoldani a mellette játszó két másik ember
1. nem hinném. LE topicjában már leírtam, de leírom itt is. LE-nek ua. a gyengesége ami anno guardiolanak volt. egyrészt ua. a sémát játszatja orrvérzésig, semmi más taktika nincs a repertoárjában, másrészt meccselni sem tud. meccs közben annyi a taktikai zsenialitása, hogy rakiticet lehozza és a DS/arda/AG trióból vki beáll a helyére.Res írta:1.Ergo innen már csak felfelé vezethet az út
2.az új játékosok csapatba építéséhez idő kell és türelem

Ez amúgy szintén kulcs, hogy bekapjuk az első gólokat és nem lehet lepörgetni a meccseket, sokat számíthat ez is hosszútávon.Normandia írta: Hiányzik a "tartalékoltunk" hsz-ek, mostanában ez nagy divat errefelé.

Plusz kivetíteni egy egész szezonra egy december eleji meccset nem lehet. Az biztos, hogy egy esetleges vereség nagyon rosszkor és rosszul jönne. 9 pont, egymás elleni mérleg és tavasszal idegenbe kell menni. Egy iksz szerintem nem tragédia, de félő, hogy a nagy akarásnak az lesz a vége, hogy lekontráznak.LG írta:Nem vitatva a Klasszikus fontosságát, de dolgoztunk már le vesztes őszi Klasszikus után komoly hátrányt tavasszal, és a Real is tavaly majdnem (sőt, utóbbi esetben néhány meccs alatt fordult nagyot a világ).Messias2 írta:Egész szezont meghatározó meccs lesz a szombati. Nagy közhelynek hangzik, de ez most tényleg így van.

Nem vitatva a Klasszikus fontosságát, de dolgoztunk már le vesztes őszi Klasszikus után komoly hátrányt tavasszal, és a Real is tavaly majdnem (sőt, utóbbi esetben néhány meccs alatt fordult nagyot a világ).Messias2 írta:Egész szezont meghatározó meccs lesz a szombati. Nagy közhelynek hangzik, de ez most tényleg így van.
Illetve, hogy Neymar nem sárgult be.ZBarca írta: Mindenesetre a mai nap legeslegnagyobb pozitívuma, hogy már csak 34 nap van hátra az évből.![]()

Naigen, olyankor meg azért dühöngünk, hogy miért hagytak ki Lajosék mindent.randomguy írta:nem, olyankor is a rinya megylehet 1-1-gyet úgy is játszani azellenfél ellen, hogy 80%-ban birtokoljuk a labdát és van 30 kapurarúgásunk, ilyenkor szoktuk azt mondani, hogy "Megcsókolhatja Fortuna bokáját az ellenfél, hogy nem tömtük ki őket"
nem, olyankor is a rinya megylehet 1-1-gyet úgy is játszani azellenfél ellen, hogy 80%-ban birtokoljuk a labdát és van 30 kapurarúgásunk, ilyenkor szoktuk azt mondani, hogy "Megcsókolhatja Fortuna bokáját az ellenfél, hogy nem tömtük ki őket"

az egyik fele katarban, a másik meg a lelátónSubinho írta:Hol van már az a labdabiztos középpálya?