Res írta:1.Ergo innen már csak felfelé vezethet az út
2.az új játékosok csapatba építéséhez idő kell és türelem
1. nem hinném. LE topicjában már leírtam, de leírom itt is. LE-nek ua. a gyengesége ami anno guardiolanak volt. egyrészt ua. a sémát játszatja orrvérzésig, semmi más taktika nincs a repertoárjában, másrészt meccselni sem tud. meccs közben annyi a taktikai zsenialitása, hogy rakiticet lehozza és a DS/arda/AG trióból vki beáll a helyére.
2. az új játékosok umtiti kivételéve max időhúzó csere szintjét ütik meg. egy más felállásba, más játékfelfogásban lehet, hogy működnének, de ehhez a labdakihozatalos, apró passzos tiltitolihoz az ilyen AG félék sík hülyék.
ezt a szezont ha megmenti valaki az nem LE lesz - ő erre alkalmatlan - hanem a játékosok, ha észbe kapnak, hogy 1 hét múlva elúszhat a bajnokság. ilyen játékkal BL sem lesz idén, max ha kapunk egy olyan kókler """""""""sorsolást"""""""""" mint tavaly a real. de a 16 között uis a bayern jön és akkor ott vége is lesz a szezonunknak (ha úgy játszunk mint mostanság)
szerk: bár én vagyok a legnagyobb ellenzője masch kp-n való játszatásának, de mivel annyira átrohan rajtunk mostanában mindenki buszkecc helyén lehet megpróbálnám, hogy legalább legyen egy ütközőemberünk. a labdakihozatalt meg majd megpróbálja megoldani a mellette játszó két másik ember