Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos. Az egész kp-nk 0.Strukturális gondok is vannak bőven, ezen meg Luchonak kéne változtatni már szép lassan,
Nem értem mivan amúgy...Ennyire nagy erőt ad a Sociedadnak a hazai közönség? Camp Nouban jellemzően 4-1-re verjük őket, Anoetaban meg végig kiszívunk tőlük...csababarca írta:Az a szomorú hogy várható volt.recrea írta: Feltételezem, nagyon nem lepődtél meg ezen?!
Remélem van megújulási potenciál ebben a csapatban, különben szomorú szezon lesz, nem tudom elfogadni, h 2 hónapja nem játszunk képességünknek megfelelően egy meccsen sem.
Eddig kb. négy luftot rúgtunk a 16-oson belül
Erőtlenek vagyunk nagyon, kp az nem létezik konkrétan.
Amúgy ki okoskodta be délután hogy új stadionba jövünk nincs már átok? Ez ugyanaz.
Nem mintha amiatt lennénk gyengék.
Az a szomorú hogy várható volt.recrea írta: Feltételezem, nagyon nem lepődtél meg ezen?!
Remélem van megújulási potenciál ebben a csapatban, különben szomorú szezon lesz, nem tudom elfogadni, h 2 hónapja nem játszunk képességünknek megfelelően egy meccsen sem.
Eddig kb. négy luftot rúgtunk a 16-oson belül
Komolyan mondom pofán kéne vágni!LG írta:Meddig dédelgetjük még Busquetset?hady írta:Középen semmi szűrő nincs....
Feltételezem, nagyon nem lepődtél meg ezen?!csababarca írta:Csúnyán lefociznak minket, azt se tudjuk megint milyen rendezvényen vagyunk.
Simán kikapunk.Tromort77 írta:Én nagyon sima meccset várok. Jó lesz hangolódni. A lehető legjobb kezdővel állnuk fel. Hajrá!
Meddig dédelgetjük még Busquetset?hady írta:Középen semmi szűrő nincs....