Feast4 írta:Megmondom lehet, hogy merész ötlet( az eredmények fényében annyira talán nem is) de én az utolsó meccsre kiküldenék egy komplett kupafelállást: Cillessen-Digne, Umtiti, Marlon/Mathieu, bárki aki nem SR-Suarez, Gomes,Rafhina-Arda,Paco-Messi/Alena.
Soha nem lesz ilyen jó lehetőség, hogy lássuk magukba a gálacsapat nélkül lássuk mire mennének egy combosabb ellenféllel szemben anélkül, hogy különösebb következményei is lennének a jövőre, közben pedig láthatnánk ,hogy van e köztük olyan aki az egész élére tudna állni, mert oké kupában egy B divízióst odavernek egy ilyen felállással, de az nem szint. Ez azért más lenne.
Legalábbis szerintem.
Pep jó párszor eljátszotta ezt anno, mikor már tét nélküli meccs volt, ruszki csapatok ellen, és bizony elég jó meccsek kerekedtek ki belőle. Vegyes eredmények születtek, de igen, jó arra, hogy a fiatalok átessenek a tűzkeresztségen, hogy elmúljon a lámpaláz, és hogy tényleg meglássuk, hogy mire képesek igazán. Persze csodát nem kell várni, de ezt én is nagyon osztom. És ráadásul lehet pihentetni a "gála"kezdőt.
MQuCsabi írta:Egyedül az adjuk át a területet lehetne megoldás a Malaga szintű csapatoknál, de ők meg nem fognak kitámadni

Akkor mi rondozni kezdünk a kezdőkörben, ők meg várják a tizenhatosnál, mikor megyünk közelebb.
.
Pont ezt írtam anno én is, hogy mi hiába passzolgatunk a saját tizinknél, ha az ellenfél nem jön oda. Emlékeztek, anno mikor 5-0-ra vertük a Realt, volt egy pillanat, mikor egyedül CR volt a térfelünkön, és a hátvédsorunk passzolgatott. CR meg rohangált föl-alá, integetett a többieknek, hogy jöjjenek, de azok nem jöttek, és megsértődött.
Nagyon nehéz egy ilyen betmörülős csapat ellen gólt lőni, és az sem segít ezen, hogy mi még a tizin belül is passzolunk még hármat. Ilyenkor lenne jó egy Ibra-féle csatár, aki fejjel jó, meg az átlövésekkel próbálkozni, akár 20-25 méterről is.
akkor, ha látják, hogy lövöldözünk távolról, kénytelenek lesznek kilépni előbb-utóbb.