Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Persze, ez biztos így van. Hozzunk valami fiatal tehetséget és biztos tudja pótolni Messit, ha nem is most, de másfél évnek elégnek kell lennie, mert Messi simán pótolható...Samper írta: Már most az a kérdés, hogy ha Messi távozásával kell a vezetésnek számolnia, az tragédia-e. Nem az Messi előbb- utóbb úgyis kiöregedne, illetve bármikor megsérülhetne. Így van egy dátum, amit ismernek. Másfél év elég idő kell legyen egy ígéretes alternatíva megtalálására. Egy fiatal klasszis inkább választ egy olyan Barcat, ahol nem a nagy ikonnal kell megküzdenie.
A Club nem gesztust tesz, hanem jólfelfogott érdeke magához kötni. Leo ugyan sok pénzt visz, de rengeteget hoz is. Én hiszek neki, mert már többször nyilatkozta, hogy max Argentinát tudja elképzelni a Barcelona után. Levezetni biztosan ott fog. Nem hiszem, hogy nem fognak elétenni egy megfelelő szerződés-hosszabbítást és abban is biztos vagyok, hogy hosszabbítani fog.Samper írta:Ha a Club hosszabbításra tesz ajánlatot, akkor gesztust tesz. Jelzi, hogy számít rá és ezért már most hajlandó több pénzt fizetni neki. Ha Messi ezt elhárítja, kockáztat. Most elesik a több pénztől és nincs garancia arra,. hogy másfél év alatt nem fog súlyosan megsérülni vagy formája lehanyatlani, tehát, hogy akkor megkapja-e azt a pénzt, amit most megkapna. Jelzi továbbá, hogy a Barto-LE rezsim nem annyira szíve csücske, hogy más alternatívában ne gondolkozna.
Mi lehet az alternatíva? Másfél év múlva Argentína., vagy pedig mennél előbb egy másik európai csapat. Ha az előbbi, ahhoz senkinek nincs mit hozzátenni. Ha az utóbbi, akkor kockáztatja, hogy ott nem jön úgy be neki a társakkal és a közönséggel, mint a Barcanál. Ha az utóbbi, akkor viszont a Barca csak a között választhat, hogy nyáron eladja, vagy egy évvel később ingyen megy el.
Már most az a kérdés, hogy ha Messi távozásával kell a vezetésnek számolnia, az tragédia-e. Nem az Messi előbb- utóbb úgyis kiöregedne, illetve bármikor megsérülhetne. Így van egy dátum, amit ismernek. Másfél év elég idő kell legyen egy ígéretes alternatíva megtalálására. Egy fiatal klasszis inkább választ egy olyan Barcat, ahol nem a nagy ikonnal kell megküzdenie.

Ennyi, ez a lényeg.geridoss írta:Valahogy el kell adni az újságokat.
Na akkor a megoldás, Mexikóba átköltöztetjük a csapatot, ott nincs kiadatás, de legalább spanyol ajkú terület..palesz77 írta:A spanyol hatosagok vizsgalnak akkor is, naluk tortent az adocsalas, az olaszoknak sok koze nem lenne a dologhoz. De javitsatok, ha a jozan paraszti logikam most nem jo. Messit amugy is teljesen kivizsgaltak mar, targyalas meg minden megvolt, nem tudom ennel hogy tudnak jobban cseszehetni a jovoben, ha elvileg tisztazodott mar az egesz..
Na meg jön az el clasicopalesz77 írta:Ezt azért mindenki vegye figyelembe, a barcelonai források már cáfolták is a hírt. Szerintük csak egy újabb kampány madridi részről, hogy keltse a feszkót.MQuCsabi írta: Jó, a MArca az nem érdemel szót sem.
Ezt azért mindenki vegye figyelembe, a barcelonai források már cáfolták is a hírt. Szerintük csak egy újabb kampány madridi részről, hogy keltse a feszkót.MQuCsabi írta: Jó, a MArca az nem érdemel szót sem.
Aha.Akkor szerinted azért nem akar hosszabbítani,mert ha máshova igazol,ott könnyebben tud adót csalni?LG írta:Le nem zárul, de szerintem a tésztazabálóknál könnyebben menne a simliskedés a jövőben.palesz77 írta:Nem mintha lezáródna egy vizsgálat, ha eligazolnak.. Alexis is angliába van, aztán most került terítékre az adócsalása.

Ezt mondom, a régi ügy lezárul, de zavarhatja, hogy mostantól jobban figyelnek rá. Máshol meg lehet tudna még néhány millát spórolni az adózással.palesz77 írta:A spanyol hatosagok vizsgalnak akkor is, naluk tortent az adocsalas, az olaszoknak sok koze nem lenne a dologhoz. De javitsatok, ha a jozan paraszti logikam most nem jo. Messit amugy is teljesen kivizsgaltak mar, targyalas meg minden megvolt, nem tudom ennel hogy tudnak jobban cseszehetni a jovoben, ha elvileg tisztazodott mar az egesz..
Le nem zárul, de szerintem a tésztazabálóknál könnyebben menne a simliskedés a jövőben.palesz77 írta:Nem mintha lezáródna egy vizsgálat, ha eligazolnak.. Alexis is angliába van, aztán most került terítékre az adócsalása.
Ez az adósdolog azért nekem gyanús. Ahogy az volt Alves Olaszországba igazolása is, ráadásul Mascherano is odavágyott, akinek szintén meggyűlt a baja az adóhatósággal. Ez mind véletlen lenne?MQuCsabi írta:Jó, a MArca az nem érdemel szót sem. Maga az elképzelés talán, bár az sem mostani téma. Jó, nyílván nem egy CR, nála másképp jön majd el a játéka vége. Szerintem ő is bőven el tud egy jó szinten játszani 40 éves koráig.a marca szerint amugy azzal van problémája, hogy a spanyol adóhatóság folyamatosan cseszteti
Jó, a MArca az nem érdemel szót sem. Maga az elképzelés talán, bár az sem mostani téma. Jó, nyílván nem egy CR, nála másképp jön majd el a játéka vége. Szerintem ő is bőven el tud egy jó szinten játszani 40 éves koráig.a marca szerint amugy azzal van problémája, hogy a spanyol adóhatóság folyamatosan cseszteti