Én sajnálom, hogy csak ennyit hozott ki a pályafutásából. Sokakkal ellentétben én szerettem a játékát, emlékszem a 13/14-es szezonban se volt olyan rossz tavasszal, mint amilyennek be van állítva. A szezon végén rendre felpörgette a csapatot amikor Xavi helyett beállt, de mindegy ez most, utólag nem jártunk rosszul az ő eladásával, sőt.. Az ő hozzáállása is szörnyű volt - meg most is az -, ráadásul játszott itt mindent, hamis 9-est is, ami baromira nem az ő játéka lenne alapból, az se segített sokat.
Tehetségre viszont bőven lett volna itt helye, én naivan baromi boldog voltam amikor bejelentették, azt hittem Thiagoval jól elosztják 4-en a perceket, és meglesz a Xavi-Ini duó pótlása még hosszú időre - Pep alatt így is nézett ki mondjuk. Hát nem épp jött be..

Kár nagyon, manapság aranyat érne +1 ilyen szemmel rendelkező játékos a középpályánkon -
ez a gólpassza nálam az all time top3-ban tuti benne lenne -, csak sajna nem Rakitic mentalitásával született. Pedig gondoljatok belel, a horvát munkamorálja és hozzáállása, és Cesc tehetsége egy játékosban összegyűrve, mekkora középpályás lehetne már
- ez Verratti.
Azt meg, hogy áruló, mert a Chelseabe ment, nem feltétlen mondanám. Tény, hogy elég képmutató dolog elsőre, de elmondta akkor is, hogy ő az Arsenalhoz menne vissza ha tehetné, csak Wenger nem akarta megvenni, angliából meg nem volt más kérője tudtommal. Na mindegy, sok sikert neki bárhova is megy - 99% szerintem, hogy lelép -, nekem az utólag nem túl jó szájíz ellenére rengeteg szép pillanatot szerzett anno. Remélem még azért 1-szer valahol játszik legalább 1 szezont csúcsra pörgetve, azt szívesen megnézném.