Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
randomguy írta:messi és masch együtt mom nálam, de maschra nyomtam, mert ő azért az első játékrészben is odatette.
ez a győzelem velem, és gondolom még sokakkal felelteti a city elleni vereséget.
szép volt fiúk, kövi fordulóban jön a madridi derbi, nagyon fontos győzelem volt ez.
Tudtommal erre sosem volt ellenszerünk és nem is lesz a jövőben sem sajnos, legalábbis amig a labdatartó játékot játszuk, Guardiola vagy valaki más régebben mondott valami olyasmit, hogy ha a Barca túléli az első 20 percet onnantól nincs ellenfél, aki megtudná állítani őket.Vakmacska írta:Kiszenvedtük.
A meccs maga eszméletlen jó volt, pörgős, izgalmas, színvonalas.
A hibáinkból meg tanulni kell.
Erre az első 20 percben letámadnak minket kellene kitalálni valamit.

ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE a gálakezdőt küldi ki a pályára. Denisre kíváncsi leszek, reméljük megállja majd a helyét.
Ma ha nehezen is, de győzni kell. Nem érdekel a játék és az sem, hogy hogyan, csak a 3 pont legyen meg.
Visca El BARCA!!!

Suarez az ilyen rangadókon tényleg jó szokott lenni, remélem ma is az lesz.Bob_Marley írta:Én délelőtt is írtam, valamiért nem aggódok most. Én Suareztől várok sokat, koránt sem sebezhetetlen a védelmük, s semmi más feladata nincs csak be kell verni, lehetősége biztos vagyok, hogy meglesz rá. Rafinhának jobban örültem volna, mert nagyon gólerős mostanában, de nem egy vagy két ember múlik egy csapat sikere. Denis legyen komisz aztán tőlem ő is eldöntheti, lényeg a három pont semmi más. Hajrá