Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Suarez az ilyen rangadókon tényleg jó szokott lenni, remélem ma is az lesz.Bob_Marley írta:Én délelőtt is írtam, valamiért nem aggódok most. Én Suareztől várok sokat, koránt sem sebezhetetlen a védelmük, s semmi más feladata nincs csak be kell verni, lehetősége biztos vagyok, hogy meglesz rá. Rafinhának jobban örültem volna, mert nagyon gólerős mostanában, de nem egy vagy két ember múlik egy csapat sikere. Denis legyen komisz aztán tőlem ő is eldöntheti, lényeg a három pont semmi más. Hajrá
-Be kell lőni Luisnak a Ziccereket.Barca333 írta:Szerintem a 3 ponthoz a következőkre van ma este szükség:
-A beugró játékosok ne illetődjenek meg, mint Manchesterben (Digne, S.Roberto, Gomes)
-Busi jó játéka, avagy a középpálya ne legyen átjáróház
-Hasonló mentalitás mint a tavalyi kupadöntőn
Busi és Messi ha jól játszik, no problem.Barca333 írta:Szerintem a 3 ponthoz a következőkre van ma este szükség:
-A beugró játékosok ne illetődjenek meg, mint Manchesterben (Digne, S.Roberto, Gomes)
-Busi jó játéka, avagy a középpálya ne legyen átjáróház
-Hasonló mentalitás mint a tavalyi kupadöntőn
Arda jobb oldalon gyenge és nem érti meg a játékot se Messivel, se SR-val.barca0417 írta:Nekem adná magát, hogy Iniesta hiányában a 4-2-3-1-el próbálkozzunk. Mert Ardának így tudnánk legjobban hasznát venni, nem Ini helyén 1-az 1 ben. Rakitic vissza menne Busi mellé szűrni, Messi bemenne Suárez mögé, segítene labdát tartani a középpályán is és adná a jó labdákat előre. A bal oldalon Neymar, a jobbon meg Arda rohamozna.
Ebbe a rendszerbe beállhat Rafinha is Arda helyett, és Gomes is Rakititc vagy Busi helyett ha változtatni kell. Denisnek nem feküdne ez annyira egyedül.
tudom mik a mai foci követelményei, ami a fizikai képességeket illeti. jó párszor le is írtam itt elsősorban néhány játékosunk hiányosságai kapcsán (futógyorsaság, fordulékonyság,állóképesség) ez tehát nem talált....Nero. írta:Azt írtad a meccs után hogy a sportigazgató helyében kiosztanal egy pár milliós büntetést a csapatnak. Az a forgatókönyv meg nem fordult meg a fejedben barátom, hogy a mai foci mar nem csak a szép cselekrol szól, hanem kőkemény fizikai sport ahol rengeteget számít az erőnlet nem csak egy meccsen hanem egy egész szezonon át, es tudatosan volt visszafogva a csapat?mess2009 írta: nem dőlök a kardomba, ha nem kell veled vitatkoznom....de: élsport???!! hogy jön ez ide? én itt fociról szoktam írogatni, azon belül a Barcáról és még beljebb egy azaz egy (aktuális) meccsről, az ott szerzett benyomásaimról....
most majd magamba szállok és rádöbbenek, hogy ez a néhányszor néhány sor milyen súlyos hiányosságomra (is) rámutat...
Azt írtad a meccs után hogy a sportigazgató helyében kiosztanal egy pár milliós büntetést a csapatnak. Az a forgatókönyv meg nem fordult meg a fejedben barátom, hogy a mai foci mar nem csak a szép cselekrol szól, hanem kőkemény fizikai sport ahol rengeteget számít az erőnlet nem csak egy meccsen hanem egy egész szezonon át, es tudatosan volt visszafogva a csapat?mess2009 írta: nem dőlök a kardomba, ha nem kell veled vitatkoznom....de: élsport???!! hogy jön ez ide? én itt fociról szoktam írogatni, azon belül a Barcáról és még beljebb egy azaz egy (aktuális) meccsről, az ott szerzett benyomásaimról....
most majd magamba szállok és rádöbbenek, hogy ez a néhányszor néhány sor milyen súlyos hiányosságomra (is) rámutat...
Fociba nincs ha nyilvan, ezert is irtam en is, hogy nem akarom az erdemeit elvenni. De a jatekunk attol meg azert is olyan amilyen, mert o se tud erdemben hozzatenni egyelore nagyon a tamadasokhoz, legalabbis semmivel sem kiegyensulyozottabban mint Denis. A goljai - es meg a vedekezese is szerintem - elorebb helyezik a csapaton beluli rangsorban, de ezen a poszton nem elsosorban ebben kene tundokolnie ahhoz, hogy megint normalis jatekrol beszelhessunk. Ini a legjobb pelda, sose volt egy nagy golvago, a hianya megis kegyetlenul erzodik. Nyilvan a jo jatek is relativ, kinek mi, a celorientaltabbak lehet kiegyeznenek azzal, ha Rafinha 1-0-as goljaival nyernenk vegig a szezont, de en speciel kiegyeznek a kevesebb gollal tole, ha cserebe mezonybe jobban fel tudna noni a feladathoz. Errol szolt Kash hsz-e is ha jol ertettem.visca el barca írta: de rúgott. és DS-sel ellentétben ő idén már azért a góljainak köszönhetően egy pár pontot összekapart.