TripleH írta: Amúgy palesz, szerintem nem Oli lesz az új Isco, hanem sajnos Halilovic, persze meg nem mondtam le róla teljesen, de egyre kevesebb sajnos a srác, pedig milyen szépen indult tavaly.
Na mondjuk szerintem o annyi se lesz - legalabbis jelen allas szerint -, Isco legalabb elszallva nincs magatol, csak nagy hatassal nem tud lenni a meccsekre. A kis horvatnak meg komoly hozzaallasbeli gondjai vannak sajnos, raadasul meg van aldva a papaval is, nem tul szerencses kombo egy fiatal sracnal.. Meg visszaterhet persze a jo utra, de nem hinnem, hogy hallunk meg felole. Torresnel arra gondolok, hogy szep dolgolat muvel, de a csapat valahogy szinte sose jut ezekkel kezenfoghatoan kozelebb a gyozelemhez. Mondjuk a tekergest nem tolja ugy tul mint Isco, es az alapjateka hasznosabb szerintem, de nem tul "game changer" sajna. Ideje van persze ebben fejlodni, piszok fiatal meg, es Iscoval ellentetben o jatszani is fog ebben a kritikus idoszakban, nem csak padon ulni, szoval jol is kijohet a Portos kalandbol. De en felek kicsit, hogy inkabb lesz szep mint hasznos a jateka par ev mulva is.
Portugal liga amugy necces szerintem, minden Falcaora jut 1 Jackson Martinez, Mangala es Danilo.. Olit egyedul azert mernem elhozni onnan, mert mar bizonyitott a La Ligaban is - nem azt mondom, hogy kene, feltetelezes szintjen csak -, de a tobbieknel inkabb hagynam, hogy elotte kiprobaljak magukat mashol. De ha mar Porto, Otaviora is erdemes odafigyelni toluk - meg ugye Andre Silva, de o mar picit jobban berobbant -, eleg fiatal meg, de gyonyoru dolgokra kepes. Csak o is Coutinho szindromas, eleg sokszor eltunik, es inkabb villanasai vannak egy meccsen, nem konstans jo jateka - cserebe azok eleg nagy villanasok.