Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem tudom mi baja van az ormennyel.palesz77 írta:MU kezdő: De Gea; Darmian, Rojo, Blind, Shaw; Schneiderlin, Herrera; Rashford, Pogba, Martial; Rooney
Remélem Rashford lesz a 9-es, nem Rooney, de rajta kívül baromi jó kezdő szerintem. Helyete megnéztem volna matát, de azon kívül tetszik. Mkhitaryan is a keretbe már, remlem jön majd a második félidőben ő is.
LG írta:Vagy ha Messi belőtte volna a saját ziccerét a döntőben, nem?Ha ez a balek csak "azt" belőtte volna, Messi most világbajnok és kétségtelenül a világ legjobb játékosa. Csak ezért szurkolok Higuaínnak, hátha 2020-ban megint rajta múlik.
De igazatok van, süssétek el ezt minden kihagyott Higuain helyzetnél.Érdekes, Messi Barcás teljesítményét még senki nem akarta azzal feljavítani, hogy Suarez meg Neymar kihagyja a ziccereket, pedig ők ketten is hibáznak bőségesen, főleg az uruguayi...
Vagy ha Messi belőtte volna a saját ziccerét a döntőben, nem?Ha ez a balek csak "azt" belőtte volna, Messi most világbajnok és kétségtelenül a világ legjobb játékosa. Csak ezért szurkolok Higuaínnak, hátha 2020-ban megint rajta múlik.
Ennek a marhának mindig ez volt a baja.Döntő helyzetben képtelen megfelelő döntést hozni.Rúg egy kalap gólt, de képtelen egy igazán fontos meccsen is odatenni magát.Ezen a meccsen is maradt a lábában gól, de Lacazette se panaszkodhat.Barca333 írta: Ha ez a balek csak "azt" belőtte volna, Messi most világbajnok és kétségtelenül a világ legjobb játékosa. Csak ezért szurkolok Higuaínnak, hátha 2020-ban megint rajta múlik.
Nero. írta:Koszi.MessiNeymarSuarez írta:
Jelenleg így áll:
Messi: 90 BL gól
Ronaldo: 95 BL gól ( +1 a selejtezőben)![]()
Higuain vs Lyon 2
Hát igen, ezt teszi az emberrel amikor Messi visszatér, és 2 BL meccsen rúg 6 gólt...palesz77 írta:Akkor nem szoltam.Valamiert nem tudatosult bennem, hogy Leo mar lott iden 7-et a BL-ben, igy akar tenyleg meglehet. Bar necces nagyon, 10 gol meg a dontoig is durvnak tunik azert.
Koszi.MessiNeymarSuarez írta:Jelenleg így áll:Nero. írta:Nem 97-92 az állás?
Messi: 90 BL gól
Ronaldo: 95 BL gól ( +1 a selejtezőben)
Jelenleg így áll:Nero. írta:Nem 97-92 az állás?
Vegen volt egy kapufajuk, szerintem nem.recrea írta:Sztem is rámennek csoport másodikra, eddig mindenki bucira verte Nicoékat, rohadt gyanús ez az eredmény üres stadionban.
Hát igen, nem mindegy hogy egy Bayern-Atleti-Juventus ágon jut valaki a döntőbe, vagy Benfica-Monaco-Lakatlanszigetek ágon, márcsak bajnokág szempontjábol sem. Persze mi jellemzően jol belenyulunk mindig a "tutiba".LG írta:Az EB-n is láthattuk, hogy néha jobb csoportmásodiknak lenni, most is ez a helyzet.
Persze ellehet lőni a közhelyet, hogy aki meg akarja nyerni a sorozatot, annak mindegy ki jön, de senkinek sem hiányzik már a 16 között egy rangadó.
Nekünk is le kéne adni.Simán nekünk is kijönne a második hely.Tutira a Bayernt fogjuk kapni...palesz77 írta: Real helyébe amúgy rámennék a csoport második helyére, jelen állás szerint az Arsenal, Napoli, Monaco, Leicester 4-esből kapnának ellenfelet, míg ha elsők lennének, a PSG, Bayern, City, Juve is jöhetne..![]()
Több mint 10 gólos hátrányba van asszem, az tényleg csoda lenne. Szerintem CR még a csoportkörben megszerzi valahogy a 100. gólját.Nero. írta:Amúgy ha Leo kicsit komolyabban meghúzza akkor talán hamarabb elérheti a 100at mint a bújócska mester.