Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az ő játéka tényleg biztató volt, a kp-k közül magasan a legjobb. De a Masch-Umtiti páros sem volt rossz szvsz, mentették a menthetőt, csak sajnos a szésővédőink és Busi miatt sokszor kerültek kiszolgáltatott helyzetbe.palesz77 írta:
Nalam a MoM Gomes lett volna az elso felidoert, de azert uszinte ures kapura csak be kene loni.. Na mindegy, hetvegen kiderul rendet tud-e tenni a fejekbenLucho
HHH-el értek egyet, keretre nagyon is erős a City. Csapatszinten nem jön ez ki annyira, de jobb napjaikon tudnak jól játszani. Agüerot sem mondanám túlértékeltnek, már az Atleticoban is sokat szívatott minket.TripleH írta:A mondandód első részével egyetértek, de a másodikon nem tudok napi számra térni, gyakorlatilag a 2 csapat védelme egy kutya, na de KdB, Gündi, Silva mint botlábú buta szerencsétlen? Ezen azért elgondolkodnék, Fernandinho meg 80x jobb formában van mint a mi Busink.Rivaldo11 írta:...
Szerk: Ez a City jó lenne? Ha nem ilyen botlábú buta szerencsétlenekből állna, meg túlfújt agüerokból, ma itt egy hetest kapunk.
Most őszintén, van olyan, aki ezzel nem ért egyet?! Hát, nézzük már a meccseket, általában azért nyerünk, mert egyénileg akkor klasszisok vannak nálunk, h húznak valamit, amiből gól van. Általában Messi.palesz77 írta:Ezzel most egyetertek. Nem temetem a csapatot ezert nyilvan, de aggaszto azert, hogy sokan lassan 2 honapja csak keresik onmagukat.recrea írta:Még mindig nem a vereséggel van a probléma gyerekek. A hogyannal.
Itt azért sokan egy kicsit túlzásba esnek ezzel a meccsel kapcsolatban, köztük te is tesó.Rivaldo11 írta:Hozzáteszem, sokkal lényegesebb a sevillai derbi, de miért égetjük magunkat ilyen lehozott meccsel???
A mondandód első részével egyetértek, de a másodikon nem tudok napi számra térni, gyakorlatilag a 2 csapat védelme egy kutya, na de KdB, Gündi, Silva mint botlábú buta szerencsétlen? Ezen azért elgondolkodnék, Fernandinho meg 80x jobb formában van mint a mi Busink.Rivaldo11 írta:...
Szerk: Ez a City jó lenne? Ha nem ilyen botlábú buta szerencsétlenekből állna, meg túlfújt agüerokból, ma itt egy hetest kapunk.
Ezzel most egyetertek. Nem temetem a csapatot ezert nyilvan, de aggaszto azert, hogy sokan lassan 2 honapja csak keresik onmagukat. Raadasul olyanok, akik a jatekunk alapjai - Busival az elen.recrea írta:Még mindig nem a vereséggel van a probléma gyerekek. A hogyannal.
Pedig így van, menni kell előre, küzdeni, hajtani becsülettel.csababarca írta:Azért értem én hogy szezon eleje van( hogyne), de ritka amikor ennyi kellemetlen vereséget összeszedünk ennyi idő alatt.
Persze a fórum agyoniskolázott szakértő része majd jön és megmagyarázza hogy ma sem volt semmi gond, menni kell tovább, jó volt ez.
Csak igazság szerint nem játszottunk még 2-3 jó meccset egymás után, ami engem aggaszt.

Én is igy vagyok vele. Ha elhozzuk Sevillából a három pontot, el is lesz felejtve ez a vereség. Ha nem, akkor lehet kongatni a vészharangot.Bob_Marley írta:Ha hétvégén is az lesz, azt mondom lehet pánikolni, addig ez a meccs csak max az újságoknak lesz jó, hogy krízisről beszéljenek.

Én azt nem értem mi van velük hetek óta.Vakmacska írta: Én nem értettem mi volt a 2. fiúkkal.

Egyetértek. 0-1-nél jöttek sorra a ziccerek, erre hatalmas védelmi hiba..Remélem olyan kiszoritott helyzetben legközelebb Robi ellövi a fenébe, mert onnan nagyon nehéz látni hogy hova lehet visszaguritani pontosan...looka írta:Ma nagyon szépen megverettük saját magunkat. Ennyi egyéni hiba, labdaeladás, bizonytalanság nem fér bele. Az összes góljukat, sőt, a helyzeteik 80%-át abból teremtették, hogy a mi játékosunk odaadta a bogyót.
Én még ennyire ideges Barca-meccsen nem voltam. Pedig ez egy majdnem tétnélküli csoportmeccs volt.
Simán hozni kellett volna.