Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek szerintem két borzasztó egyszerű oka van. Egyrészt mert sok tehetséges afrikai játékos európai állampolgársággal rendelkezik, a tehetségek is fiatalon Európába kerülnek. Nézzük meg például nálunk Munír vagy anno Adama volt ilyen. Spanyol... aha...Nero. írta:Mindenféle rasszizmus nélkül, de ebben az öltözőben előbb lesz magyar játékos mint fekete afrikai.
Guardiola is itt hagyott minket pedig 11 nyarán is bevasarolt es hozott fel ígéretes fiatalokat. Es o is csak húzta halasztotta azt a szerzodeshosszabitast akarcsak most Enrique aki nem is engedi hogy kerdezzek errol.LG írta:Engem nagyon meglepne a távozása, pl. igazoltunk egy csomó fiatal játékost a meglévők mellé, nem hinném, hogy nem szeretné, hogy az ő keze alatt bontakozzanak ki. Nekem inkább az jön le, hosszabb távra tervez, de soha nem tud mit hoz élet.Nero. írta: Sampernek abban igaza van hogy Lucho maradása korant sem olyan biztos. Ha fogadnom kene azt mondanám év végen távozik.
Engem nagyon meglepne a távozása, pl. igazoltunk egy csomó fiatal játékost a meglévők mellé, nem hinném, hogy nem szeretné, hogy az ő keze alatt bontakozzanak ki. Nekem inkább az jön le, hosszabb távra tervez, de soha nem tud mit hoz élet.Nero. írta: Sampernek abban igaza van hogy Lucho maradása korant sem olyan biztos. Ha fogadnom kene azt mondanám év végen távozik.
Azért erre nem vennék mérget, ha csak a múltból indulunk ki, Keita, Eto'o, Yaya. Csak 3 név akik afrikaiak és itt játszottak.Nero. írta:Mindenféle rasszizmus nélkül, de ebben az öltözőben előbb lesz magyar játékos mint fekete afrikai.
palesz77 írta:"If I wanted to play at Barcelona, I would have just stayed," - Bellerín
Asszem nem fogja 10 evre megoldani a posztot..
Samper írta:Persze, Robert és hálózata nézelődik. De valójában az igazi kérdés az, hogy a naptári év végéig kb. kialakul, hogy LE marad-e, vagy sem jövőre is. Teljesen más az ábra ha igen, mint ha nem.
Azt hittem Franciaországba született de látom Kamerunba szóval jogos bár 6 éves korában mar Európába játszott szóval nagyjából itt nevelkedett. Vannak kivételek amugy (Drogba, Keita) de az vitathatatlan teny hogy a fekete kontinensrol erkezo jatekosok nagyreszevel sokszor igen komoly magatartasbeli problemak vannak. Szerintem a mostani csapat egyik legnagyobb erőssége az öltözői hangulat, Enrique nem fogja ilyen Aurier fele idiotakkal szetbarmolni.LG írta:Umtiti? Ok, hogy francia, de szerintem a társak is sejtik, hogy nem idén nyáron sült le.Nero. írta:Mindenféle rasszizmus nélkül, de ebben az öltözőben előbb lesz magyar játékos mint fekete afrikai.
Meg az Umtiti is egy szép francia név.LG írta:Umtiti? Ok, hogy francia, de szerintem a társak is sejtik, hogy nem idén nyáron sült le.Nero. írta:Mindenféle rasszizmus nélkül, de ebben az öltözőben előbb lesz magyar játékos mint fekete afrikai.
Umtiti? Ok, hogy francia, de szerintem a társak is sejtik, hogy nem idén nyáron sült le.Nero. írta:Mindenféle rasszizmus nélkül, de ebben az öltözőben előbb lesz magyar játékos mint fekete afrikai.
Rakétát nem is erre vették.Léfe írta:Nem is értékeltük eléggé -csak most, hogy hiányoznak - három fantasztikusan kreativ középpályásunk volt egy időben. Xavi-Ini-Decó. Az egész világon talán csak Modrics ilyen most.
A mostaniak jó képességüek, ha kell hajtanak, de az MSN mögött nincsen "zseni" szintü irányitó. Félek nem is tudunk ilyet venni - mivel nincs is. Kár mert a védelem aránylag jó müködik, elöl minden oké - de középen se szerelés, se támadások szervezése. Rakitics sem Ini utód, esetleg a mait tudja pótolni, de Ini fénykorában és persze Xavi mellett volt szuper. Ezt látom a legnagyobb problémának.
Ha már megemlítetted a lehetőségeinket, meg azt, hogy Ini utód, akkor szerintem sajnos nem ez a pack fogja megváltani a világot, Gomes több mint valószínű, hogy amolyan Busi szerepkörre hivatott (bár én még szeretném elhinni, hogy nem) Rafinha egyelőre tökéletes 12. ember és legalább veszélyes a kapura, Denisnek szerintem a csere szerepnél nagyobb babér itt nem fog teremni. De ha már említettem Gomes-t Busi poszton és esetleg ott válna be akkor meg valszeg Sampertől veszünk idővel érzelmes búcsút. Mondjuk én támogatom a Brazil leigazolását, még azelőtt míg Ini tényleg kikopnak, hogy legyen ideje beletanulni a posztba és idővel teljesen kiváltsa Ini-t.LG írta:Coutinhonál Palesz leírta legnagyobb problémát, nem kiegyensúlyozott. Persze mindenkire igaz, hogy vannak rosszabb meccsei, periódusai, csak Ini és Rakitics még rossz napjaikon is viszonylag tűrhetőek, addig a brazil kb. mint Fabregas, hajlamos úgy eltűnni, hogy az már szinte emberhátrányt jelent.
Mivel fiatal játékosról van szó, javulhat még ebből a szempontból, az idei szezonja eddig nagyon biztató.
Meg lehetne kockáztatni a leigazolását, attól függően Ini hogyan bírja, mennyire hátráltatják a sérülések, mert amig lehet vele hosszútávon kezdőként számolni, addig feleslegesnek tartok egy sztárigazolást a kp-ra. A másik meg, hogy a fiataljaink közül tud-e vki nagyot robbantani, de eddig nem úgy néz ki, hogy közülük kerülne ki Ini jövendőbeli utódja.
Na ugye csak emlegetni kellettTripleH írta:Luisal úgyis nagy spanok, gyere kicsi.palesz77 írta: Liverpool fear that Philippe Coutinho (24) could sign for Barcelona as the midfielder wishes to play for the Catalan club in future. [SPORT]
Luisal úgyis nagy spanok, gyere kicsi.palesz77 írta: Liverpool fear that Philippe Coutinho (24) could sign for Barcelona as the midfielder wishes to play for the Catalan club in future. [SPORT]