Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem dőlök a kardomba, ha nem kell veled vitatkoznom....de: élsport???!! hogy jön ez ide? én itt fociról szoktam írogatni, azon belül a Barcáról és még beljebb egy azaz egy (aktuális) meccsről, az ott szerzett benyomásaimról....Nero. írta:Az a baj hogy fogalmad sincsen hogy működik az élsport, innentől kezdve kár vitatkoznunk.mess2009 írta:"..semmi gond nem volt a tegnapival..." az már igencsak az igénytelenség határa... nálam.
de rúgott. és DS-sel ellentétben ő idén már azért a góljainak köszönhetően egy pár pontot összekapart.Kash írta:ha Rafi nem rúg gólt, ugyanúgy elő lett volna szedve ő is.
Nyilván, de hát nem én vagyok a Barca edző, nem kell aggódnom azon, hogy megtartsam az állásom, nekem a hosszútávú siker esélye most elég lenne.Normandia írta:Ez is egy szempont lehetne, ezt viszont nem hiszem, hogy elnéznék LE-nek, így viszont olybá tűnik, hogy más f.rkával vered a csanalat.
Az a baj hogy fogalmad sincsen hogy működik az élsport, innentől kezdve kár vitatkoznunk.mess2009 írta:"..semmi gond nem volt a tegnapival..." az már igencsak az igénytelenség határa... nálam.
Ha csak ezen múlik ám legyen, meg fogjuk tenni.palesz77 írta:Tavaly ev elejen is ilyen hsz-ek voltak nem egy meccs utan, engem ez nyugtat. Aztan novemberben jott az urfoci, remelem a sracok lekopirozzak ebbol a szempontbol a tavalyi szezont, akkor nem lesz baj..![]()
Ez is egy szempont lehetne, ezt viszont nem hiszem, hogy elnéznék LE-nek, így viszont olybá tűnik, hogy más f.rkával vered a csanalat.palesz77 írta: De igazabol sokakkal ellentetben engem az se zavarna, ha ez az ev ramenne arra, hogy Denis jatekat kiegyensulyozottabba tegyuk, Gomest beleszoktatnank a Barca fociba, Rafinha mezonybeli teljesitmenyet feljavitanank kicsit, stbstb. Nyilvan nem otlettelen meccseket akarok latni egesz szezonban, docogos MSN-el, de nem zavar az se, ha becsuszik tobb ilyen meccs, de a szezon vegere az egesz keret jatekba lendul, es jovore kesz lesz mindenki. Meg ha nem nyerunk semmit akkor se.
Ezzel viszont nagyon nem értek egyet. Mert a játékunk alapja, hogy "teletölteni" az egyik oldalt és a technikai és passzkészséget kihasználva kihozni a labdát üres területre és ott emberfórban lejátszani. Ehhez pedig nagyon is kell, hogy a szélső keresztbe vezesse a labdát, mögötte felkínálva a lehetőséget a váltásra a szélső védőnek (rögtön lehet egy 2-2 szitu) vagy pedig keresztbe téve vagy a védők mögé belöbbölve olyan területre ahol szintén vagy 2-2 vagy emberelőny kialakulhat. De egyébként pont ezzel van bajom, amit írsz, hogy Neymar ebben idén gyenge, csak ezt hiába próbáltam statokkal is hozni, csak az hogy hány sikeres csel meg kulcspassz. Csak pont ez az, hogy annyit próbálkozik, hogy abból már "törvényszerűen" kisül jó is, a mellette lévő nagyon sok rossz mellett. Sikeres csel is olyan, hogy a csel arra kell, hogy emberelőnyt szerezzen valaki, csak ő nem azt csinálja mint pl Messi, hogy kihúzzuk szélre, ritmus váltás befelé egy gyors mozdulattal és már tekeri át, hanem cipeli befelé és vezeti az emberbe, vagy ha átmegy rajta akkor rossz passz. Direkt ezért írtam a passzhatékonyságát, hogy mennyire alacsony, mert a sikeres csel semmit nem ér ha eladod a labdát. Nagyon gyenge hatékonysággal dolgozik,d e az alap feladata viszont tényleg az, hogy megkapja akkor onnantól vagy szélsővel le kell tudni játszani vagy befelé hozni és esetleg lőni. De hát kaput se talál.....Pont erről volt múltkor az elemzés is, hogy sokan emiatt fel is adják a szélső védekezést és középen akarnak emberelőnyt kialakítani. Szélre kitolva a játékot ahonnan jöhetnek a beadások nyugodtan, de bent több védő legyen. Szélen max ritkán a középpályások duplázzanak be ezzel is lassítva a támadásokat és kényszerítve a támadó csapatot a labda kihozataláról arról a területről, hogy középen ellehessen venni.visca el barca írta:nála még amitől meg tudok őrülni, hogy az esetek 80%-ban, nem a kapu felé indul, hanem az alapvonalra merőlegesen, a pálya közepe fele és soha nem lesz az egészből semmi. vagy labdavesztés, vagy felrúgják és kapunk egy szabit a kaputól 56378 méterre....
Nem érted te ezt. Ezt hívják tartalékolásnak. Egy hétig pihenhettek, bár azt sem tudom mit, a fél csapat a tartalékolás fejében lesérül, hogy még több idejük legyen tartalékolni. Egy Granada ellen is tartalékolunk és valszeg a city ellen is fogunk, met ez van, ez az új fegyver. Jövőre minden csapat a taktikánkat fogja másolni, a tartalékolási taktikánkat.TripleH írta: De LG tökre nem érdekel, hogy 7-8 éve is volt ilyen meccs. Engem a mostani játék érdekel és eddig az őszünk elég aggasztó, ebben persze közrejátszanak a sérülések is, de egy kieső jelölt Granada ellen az 1-0 nagyon kevés. A Valencia ellen is gyakorlatilag a 11-es kellett, a Gladbach elleni meccsunk szinten szenvedés volt, a Celta ellen egtunk es nem kicsit, itt mar nem egy-egy meccsről van szó, eddig ez az őszünk borzalmas.
De LG tökre nem érdekel, hogy 7-8 éve is volt ilyen meccs. Engem a mostani játék érdekel és eddig az őszünk elég aggasztó, ebben persze közrejátszanak a sérülések is, de egy kieső jelölt Granada ellen az 1-0 nagyon kevés. A Valencia ellen is gyakorlatilag a 11-es kellett, a Gladbach elleni meccsunk szinten szenvedés volt, a Celta ellen egtunk es nem kicsit, itt mar nem egy-egy meccsről van szó, eddig ez az őszünk borzalmas.LG írta: A Guardiola érában is voltak ilyen meccsek, csak utólag nem ezek maradtak meg az emberben.
De épp ez az, ehhez nem kell Mourinhonak lenni, minden csapatnak vannak ilyen meccsei, több is mint nekünk. Pár ilyen egy szezonban szerintem nálunk is belefér, ha minden héten ez menne, nekem sem tetszene nyilván, de hála Istennek messze nem erről van szó.TripleH írta:Ez a jo az 1-0 es csak le kell pörgetni az órát ez olyan tipikus mourinho hozzáállás amit ki nem állhatok, tavaly is nem egy olyan volt, hogy megyünk 2-vél es a végen örülünk az x-nek mert olyan szinten leül a csapat es tétovázik, hogy gyakorlatilag magára húzza az ellenfelet, ugy meg nem nehéz gólt kapni. Másfelől neked biztos jól van ez így, hogy mindegy csa 3 pont, de az emberek 90%-a akik ennek a klubnak szurkolnak szerintem rosszul van az ilyen ötlettelen semmilyen, impotens játéktól. Mert ugyan lehetett volna 4-1is ha Suarez nem szórakozik, de nem lett és ez a lényeg. Meg továbbra is a foci egy szórakoztató sport ami igen is nagyrészt a látványrol szól.
Lehetett volna, de nem lett. Egyébként nem az 1:0-al van bajom, hanem ezzel a semmilyen játékkal. Azt is megértem, ha valakinek erre a játékra van orgazmusa(nem neked szól), nekem ahhoz több kell(ene).Kash írta: Nincs kedvem minden meccs után leírni, hogy mi lenne a reális végeredmény, közfelháborodás van az 1-0 miatt, gondoltam megjegyzem, hogy a játék képe alapján lehetett volna 4-0 is.
Örülj, hogy nem madridista vagy. Akkor ez lenne az alap, max Ronaldo ripacskodásán szórakozhatnál.TripleH írta:Na, ezek azok a meccsek amikor semmilyen elképzelést nem látok a játékunkon, valaki szerint a három pont a lényeg, én viszont azert ülök le meccset nézni, hogy kikapcsolodjak, es 90 percig jól szorakozzak, hat az ilyenek alatt mindent lehet csak szórakozni nem.
Nincs kedvem minden meccs után leírni, hogy mi lenne a reális végeredmény, közfelháborodás van az 1-0 miatt, gondoltam megjegyzem, hogy a játék képe alapján lehetett volna 4-0 is.Messias2 írta:Ezt úgy írod, mintha más meccseken nem hagynának ki rengeteg ziccert.Kash írta:Ha a helyzeteket nézzük, 4-0 lenne a reális végeredmény, mivel az MSN kihagyott 1-1 óriási helyzetet.
Tegnap sem kaptunk gól, de még helyzete sem volt az ellenfélnek. Az a kapott gól nélküli 8 meccs meg csalóka, mert akkor sem védekeztünk jól, csak szerencsénkre az ellen nem lőtte be a helyzeteket. Aztán ez a Klasszikuson ki is jött. Később aztán tényleg összeállt a védekezésünk.A triplázó évben az első 8 meccsünket kapott gól nélkül hoztuk le, a classicón elszenvedett vereség hozott egy kisebb hullámvölgyet, na meg Messi balhéja LE-vel. Aztán mindent hoztunk, amit lehetett.