Tromort77 írta:Messi statjaihoz hasonlítottam, ő nem játszik kis csapatok ellen?
A fél lábú rossz formában lévő Neymar is több helyzetet teremt a csapatnak mint Arda. Ez a lényeg itt.
Viszont Messi kiesésest (a tavalyival ellentétben) játékban és eredményességben is megéreztük, míg Neymarét Ardának hála közel sem annyira.
Én szerintem az igazság kettőtök között van, nem látom annyira rossznak Neymart, mint Bob, de annyira jónak sem, mint Te. Jobb játékos mint a török, de Arda azért elég jól tudta pótolni. Nagy lehetőségeket látok még a brazilban, a képességei alapján ő lehet a csapat húzóembere, majd ha elkezd Messi kikopni, illetve nemzetközi szinten is a legjobb lehet. De ehhez azért még kell fejlődnie, főleg fejben, mert sokszor hoz még rossz megoldásokat, kevesebbet kéne foglalkoznia az ellenféllel, mert vmikor az is a játéka kárára megy (ezt főleg tavasszal láttuk). Legyen letisztultabb a játéka, a kevesebb néha több. Abban igazad adok, hogy már sokat fejlődött ezekben, de még van hova mindig.