2016.10.30. 09:06:58
Nekem ezzel a "tartalékolással" az a bajom, hogy miért nem 2, 3 gól előnnyel tesszük meg? Miért kell húznunk az időt, hogy valaki majd csak betalál címszóval? Egy gólt bárki találhat, még ez a Granda is, akik egész meccsen nem lőttek kapura, de még mellé sem. Ezek ellen lötyögünk 90 percen át, holott lerendezhettük volna 20 perc alatt az egész meccset, ha ennyit normális tempóban játszottunk volna. Mindenki mástól várta a megoldást. Az ilyen meccseinket utálom a legjobban, mert mint egy debil közösség passzolgatunk balról jobbra, majd fordítva és ezt is hihetetlenül lassan tesszük, elképzelés nélkül.
Neyhez,
egyedüli volt, aki ezt a lötyögést próbálta valamilyen elképzeléssel megtölteni, megbontani a Granada védelmét. Sokszor nem sikerült neki, de legalább próbálkozott. Én SR-t sem éreztem jónak. Messi meg lötyögött egész meccsen, de a labdáiból így is verhettek volna vagy 3-at, ha koncentráltabbak Suarezék. Lajos meg mutatta a 2014 őszi formáját és még durcizik is, amikor lecserélik.
Remélem ezzel letudjuk az ilyen meccseinket, mert ez katasztrófa volt, úgy játékban, mint nézhetőségben, bár a kettő nyilván összefügg!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."