Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondjuk Pepe helyett pont nem, egyik legjobb védő az évben, ez EB győzelemből szvsz kb. annyira kivette a részét, mint CR.mess2009 írta:mondjuk Pepe helyett simán beférne....LG írta:Én nem, szerintem tavasszal elég gyenge volt, ez EB-je is pocsék volt. Rakitic lenne a csapatból, akinek szorítanék helyet, nem parádézott, de hozott egy konstans jó teljesítményt nagyjából egész évben. A listáról viszont nehéz lenne bárkit kivenni, mind megérdemli a jelölést.
mondjuk Pepe helyett simán beférne....LG írta:Én nem, szerintem tavasszal elég gyenge volt, ez EB-je is pocsék volt. Rakitic lenne a csapatból, akinek szorítanék helyet, nem parádézott, de hozott egy konstans jó teljesítményt nagyjából egész évben. A listáról viszont nehéz lenne bárkit kivenni, mind megérdemli a jelölést.
Érdekes, szerintem szinte hiba nélkül játszott, ő volt a védelem legjobbja, ellenben Mascheranoval.LG írta:Én nem, szerintem tavasszal elég gyenge volt, ez EB-je is pocsék volt. Rakitic lenne a csapatból, akinek szorítanék helyet, nem parádézott, de hozott egy konstans jó teljesítményt nagyjából egész évben. A listáról viszont nehéz lenne bárkit kivenni, mind megérdemli a jelölést.
Müllert nyugodt szívvel helyette, amit amúgy (Rakitic szereplését a listán) nagyon adok.LG írta:Én nem, szerintem tavasszal elég gyenge volt, ez EB-je is pocsék volt. Rakitic lenne a csapatból, akinek szorítanék helyet, nem parádézott, de hozott egy konstans jó teljesítményt nagyjából egész évben. A listáról viszont nehéz lenne bárkit kivenni, mind megérdemli a jelölést.
Pont, hogy az új rendszerben PR díj sz Aranylabda, ráadásul pontosan most is a kupak számához van kötve majdnemhogy.Nero. írta: Vicc. Nem tudom felfogni hogy sokan nem tudtak megerteni hogy 2010 ota megvaltozott az aranylabda kriteriuma es az adott evben legjobb jatekosnak kellett kapnia meg akkor is ha nem nyert semmit. Mi a fene koze van ahhoz hogy ki mennyire jo hogy hany trofeat nyer?![]()
Innentol az aranylabda megint egy marketing es eletmudij lesz, a valos erteke a FIFA Ev Jatekosa dijnak lesz.
Vicc. Nem tudom felfogni hogy sokan nem tudtak megerteni hogy 2010 ota megvaltozott az aranylabda kriteriuma es az adott evben legjobb jatekosnak kellett kapnia meg akkor is ha nem nyert semmit. Mi a fene koze van ahhoz hogy ki mennyire jo hogy hany trofeat nyer?palesz77 írta:Ahogy Samper már pedzegette a Messi topicban, ha minden igaz visszatér a régi Aranylabda rendszer. Jöhetett volna előbb is pár évvel, hogy Ininek is legyen egy, de ez a hajó már sajna elment..
Pont ezért nincs ott Messi a legjobb 3 között idénTripleH írta:Messinek pedig 3-t, a döntőt nem Bale nyerte meg és nem Griezmann vesztette el hanem a csapatuk.hajnesz írta: 1. objektiv indok: Bale nem tünik el a nagy meccseken.
2. objektiv indok: Nézzétek meg, hogy kinek milyen válogatottat kellett húzni a hátán.
Griezmann csak egy tehetség, akit most nagyon istenitenek, mert 2 döntőt sikerült elbuknia. Hú. Ha nagy ász lett volna, legalább az egyiket behúzza, és itt nem kell másra fogni, nem Juanfran az Aranylabda esélyes, hanem ő.
Messinek pedig 3-t, a döntőt nem Bale nyerte meg és nem Griezmann vesztette el hanem a csapatuk.hajnesz írta: 1. objektiv indok: Bale nem tünik el a nagy meccseken.
2. objektiv indok: Nézzétek meg, hogy kinek milyen válogatottat kellett húzni a hátán.
Griezmann csak egy tehetség, akit most nagyon istenitenek, mert 2 döntőt sikerült elbuknia. Hú. Ha nagy ász lett volna, legalább az egyiket behúzza, és itt nem kell másra fogni, nem Juanfran az Aranylabda esélyes, hanem ő.
Ezt pedig adom, Balenek is igazából az a PL legjobbja szezon a kiemelkedő.palesz77 írta: Mondjuk az Balenek se sikerult meg. Par even at evrol evre fejlodott, volt a PL legjobb szezonja - eddig mint Grizes kb -, egy kozepesnel jobb, par szep momentummal - ami ertheto volt, elso szezon egy Real szintu csapatban, annak jo volt -, a masodik szezonja rem gyenge volt, most a harmadikban ujra jo volt, de azert nem a Tottenhames szinten. Ami persze ertheto, nalatok nem o az atyauristen, de azt a szintet akkor se tartja o se.
Nem mondom, hogy Grizes jobb, ez a ket donto nagyon bearnyekolja szerintem a szezonjat, de a kiegyensulyozottsag Balerol se mondhato el szerintem..
Mondjuk az Balenek se sikerult meg. Par even at evrol evre fejlodott, volt a PL legjobb szezonja - eddig mint Grizes kb -, egy kozepesnel jobb, par szep momentummal - ami ertheto volt, elso szezon egy Real szintu csapatban, annak jo volt -, a masodik szezonja rem gyenge volt, most a harmadikban ujra jo volt, de azert nem a Tottenhames szinten. Ami persze ertheto, nalatok nem o az atyauristen, de azt a szintet akkor se tartja o se.ferninho írta:Ahogy már írtam nem 1 jó szezont lehozni nehéz, hanem évről évre tartani a szintet.
1. objektiv indok: Bale nem tünik el a nagy meccseken.TripleH írta:Oké itt álljunk meg, kérek egy objektív indokot, hogy mitől jobb. Ugyanis a számok és a statisztika sem Bale mellett van.ferninho írta: Illetve Bale jobb, mint Griezmann, ha nézzük a címeket, ha nem.
Aki ezt nem látja azt sajnálom.
Már csak azért is kérdem, mert Griezman 3 éve folyamatosan szépen fejlődik és folyamatosan képes átlépni a saját határán, míg Balenek gyakorlatilag volt egy jó fél éve.