Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mesélj nekem erről, valami új cucc?Samper írta:Ti úgy gondoljátok, hogy Puyol és Abidal bármikor játékra jelentkezik és mindenki más csak pótlék?
Az mondjuk szinte borítékolható, mert eddig piszok jól keni..Nero. írta:Ne piszkáld, ha esetleg holnap a Marlon gyerek játszani fog és ne adj Isten még jó is lesz akkor pláne nem lehet majd lelőni ezzel a témával.
Ne piszkáld, ha esetleg holnap a Marlon gyerek játszani fog és ne adj Isten még jó is lesz akkor pláne nem lehet majd lelőni ezzel a témával.S.Agüero írta:Hát Digne-t nyilván pihenteti, mivel nincs Alba...Samper írta:A holnapi pihentetésekből látszik, hogy Umtiti és Digne már tagja az "alapcsapatnak".
Uruguay ellen jól játszott, Suáreznek a videó alapján eléggé meggyűlt vele a baja, mellé fejelt egy szép gólt. Sokra tartják, de ez ugye nem jelent semmit. Annyi kiderül ebből is, hogy a labdával jól bánik, fizikálisan meg szintén jónak tűnik, a sebessége kérdéses mondjuk, az nem nagyon derül ki. Akit jobban érdekel, a Flamengo ellen, Paraguay ellen, a Corinthias ellen. Ügyesnek tűnik, de azért hasra nem vágódtam ezek alapján.Messias2 írta:Van valaki, aki bármit tud mondani a srácról?
Jelenleg Marlon kölcsönben van a B-ben, te valamiért nagyon beleakarod magyarázni, hogy vagy használja Lucho vagy el is áshatja magát. Az ellenpróba az meg mi a fitty fenét akar neked jelenteni?Samper írta: Tök mindegy, hogy én elengedem-e, ha LE elengedi. Ha ezt teszi, rosszul teszi, de ellenpróba nincs.
Tök mindegy, hogy én elengedem-e, ha LE elengedi. Ha ezt teszi, rosszul teszi, de ellenpróba nincs.TripleH írta:Engedd mar el ezt a Marlon az első csapat dolgot egyelőre, jelenleg örülhet ha egy-két kupameccsen pályára léphet.Samper írta:
Ott van Umtiti - pés talán Marlon is.
Mascheranot a kozeppalyan kell jatszatni.TripleH írta:Engedd mar el ezt a Marlon az első csapat dolgot egyelőre, jelenleg örülhet ha egy-két kupameccsen pályára léphet.Samper írta:
Van valaki, aki bármit tud mondani a srácról?palesz77 írta:Jair Mina (Yerry Mina's agent): "A preliminary agreement was signed and there's a possibility that the boy could arrive at Barca. There are other high level teams interested in Yerry, and his departure to Barcelona depends on circumstances and his desire." [Caracol]
Engedd mar el ezt a Marlon az első csapat dolgot egyelőre, jelenleg örülhet ha egy-két kupameccsen pályára léphet.Samper írta:
Valószínűleg akkor, hogyha SR sérült...S.Agüero írta: Valószínűleg egyre gyakrabban.
Januárban pedig rá kell menni Bellerinre!4!!!!44!!visca el barca írta:én is azt mondom, hogy maschearnot középpályán kellene játszani, hisz a poolban is ott játszott és amugy is az az eredeti posztja.
vagy még esetleg thiagot is vissza lehetne hozni!
Valószínűleg akkor, hogyha SR sérült...Samper írta:Valószínűleg egyre gyakrabban.S.Agüero írta:És mikor játszunk 3 védős felállással?Félévente kétszer?
Valószínűleg nem valószínű...Samper írta:Valószínűleg egyre gyakrabban.S.Agüero írta:És mikor játszunk 3 védős felállással?Félévente kétszer?
Valószínűleg egyre gyakrabban.S.Agüero írta:És mikor játszunk 3 védős felállással?Félévente kétszer?