Normandia írta:Andris írta:Az az igazság, hogy szerintem miatta dobálták meg őket. Mintha úgy látnám a visszajátszásokon, hogy ő kiordít a közönségnek, mielőtt bedől a szeretetgombócba.
Egyre jobban utálom ezt a gyereket, igazi kis népművészeti cserépedény.
Akkor ne nézd. Gondolom azt nem láttad mit kapott előtte a szurkerektől. Kiszólt nekik az biztos, erre fejbe kell dobni?
Ahogy viselkedik a pályán szinte minden meccsen, szerintem nem csoda ha őt is utálják a szurkolók, mint Ronaldot. Emellett pedig egy profi játékos egyik feladata a sok közül, hogy ezeket el tudja viselni.
Nem azt mondtam, hogy fejbe kell dobni, hanem azt, hogy miatta dobták meg őket. Ha nem dumál ki úgy, ahogy, szinte biztosan nem fordult volna ez elő. Kicsit figyelmesebben elolvashatnád a dolgokat, mielőtt ilyen hirtelen felindulásból elkövetett hozzászólásokat írsz. Nekem sem az erősségem, többek között ezért is hagytam itt a fórumon való beszélgetéseket régesrég, de attól még érdemes próbálkozni.
Kedves tőled, hogy megvilágítottad nekem a lehetőséget, de két évtizednyi szurkolás után nem egy ilyen kis marha miatt fogom abbahagyni a Barcelona meccsek megtekintését. Szerintem ez a stílus, amit a pályán képvisel, nem vállalható a csapat és a klub számára. Ettől függetlenül kénytelenek vagyunk elviselni mindannyian, mert olyan hihetetlen harmónia van a támadóhármasban, a potenciál mellé. Amint kicsit romlik a nagy összhang, mindenképpen ő lesz a távozó, jelenlegi állás szerint legalábbis.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila