Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs a csapatban egy Puyol, Xavi, vagy egy Valdés. Egyre inkább helyre kellene tenni pár embert a csapatban. Nem jó, hogy ennyire érinthetetlen az MSN és azt tehet amit csak akar.palesz77 írta:Bravo..
Pique hiányzik ilyenkor, ő szokta lenyugtatni. A múltkor ő kellett ahhoz, hogy lenyugodjon.LG írta:Én azok közé tartozom, akik elővennék a viselkedése miatt. Mert már nem az első ilyen meccse volt, tavasszal is nem egyszer olyan volt a pályán, mint egy hisztis k. Ezzel tényleg csak azt éri el, hogy mindenfelé megutálják, a idegenben fújolni, fütyölni, dobálni fogják, a pályán meg szétrúgják.
Nagyon jó játékos (és még jobb lehet, ha majd letisztul a játéka, kevesebb lesz a felesleges csel, kevesebbszer hoz rossz megoldást, akkor legjobb lehet a Messi-CR korszak után), de amig igy viselkedik, én nem tudom igazán kedvelni.
De sajnos az egész csapat viselkedése rossz irányba megy el, hiányoznak az olyan arcok az öltözőből, mint Puyol v. Xavi, akik rendet vágtak anno.
Nem mondtam, hogy szimpatikus volt. Alcacer a meccs elején is biztosan dumált mert megkínálták őt is. Nem lehet, hogy egyszerűen tahók ülnek a lelátón? Suarez a góljánál is nagyon rossz felé indult el, na az is szép volt ezektől a báránylelkü szurkolóktól. Egész meccs alatt szídták őket, nem ítélem el azér mert a győztes gólnál kiszakadt belőle a feszkó, még ha nem is volt szimpatikus amit tett.recrea írta:Nagyjából erről van szó, amit Andris ír, duzzadt nyaki erekkel "putázott" kifelé, ahelyett, h a gólt ünnepelte volna. Teljesen felesleges volt, kb. annyi esze lehet, mint a bedobott flakonos üvegnek. Ha valakinek ez szimpatikus, lelke rajta, de kétlem, h ez a klub színvonala.
Aha...és amikor Busi lőtt gólt, és Messit dobták fejbe palackkal, akkor is Neymar volt a bűnös nem ?Andris írta:Az az igazság, hogy szerintem miatta dobálták meg őket. Mintha úgy látnám a visszajátszásokon, hogy ő kiordít a közönségnek, mielőtt bedől a szeretetgombócba.
Egyre jobban utálom ezt a gyereket, igazi kis népművészeti cserépedény.
múltkor én is pont ezt írtamAndris írta:Amint kicsit romlik a nagy összhang, mindenképpen ő lesz a távozó, jelenlegi állás szerint legalábbis.
Ahogy viselkedik a pályán szinte minden meccsen, szerintem nem csoda ha őt is utálják a szurkolók, mint Ronaldot. Emellett pedig egy profi játékos egyik feladata a sok közül, hogy ezeket el tudja viselni.Normandia írta:Akkor ne nézd. Gondolom azt nem láttad mit kapott előtte a szurkerektől. Kiszólt nekik az biztos, erre fejbe kell dobni?Andris írta:Az az igazság, hogy szerintem miatta dobálták meg őket. Mintha úgy látnám a visszajátszásokon, hogy ő kiordít a közönségnek, mielőtt bedől a szeretetgombócba.
Akkor ne nézd. Gondolom azt nem láttad mit kapott előtte a szurkerektől. Kiszólt nekik az biztos, erre fejbe kell dobni?Andris írta:Az az igazság, hogy szerintem miatta dobálták meg őket. Mintha úgy látnám a visszajátszásokon, hogy ő kiordít a közönségnek, mielőtt bedől a szeretetgombócba.
Valóban olyan mintha nem lenne elégséges önbizalma, ami egy ilyen szintű játékosnál nagyon furcsa. Ha az 50 méteres átadásokat leveszi rendszeresen sarokkal, basszus rúgja már meg rendesen azt a nyomorult tizenegyest.Samper írta:Az edző dolga, hogy rendet csináljon a bünteőrúgások körül. Szigorúan tiltania kell a rögtönzést.Balinho írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért csinálja ezt az idióta totyogást a büntiknél? Már senkit meg nem lep vele, kapust még nem ugrasztott el vele, viszont duplán csinál bohócot magából, ha kihagyja, márpedig nagy százalékban ront ilyenkor.
Nem értem, mert amúgy rohadt jó rúgótechnikája van, semmi az ilyenfajta taktikázásra, odaáll és odarúgja az egyik sarokra. De ezzel a topogással megtörik a lendület, ha nem megy el a kapus, akkor az már reaktív és nem proaktív tizenegyes, szóval totál nem értem.
Az edző dolga, hogy rendet csináljon a bünteőrúgások körül. Szigorúan tiltania kell a rögtönzést.Balinho írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért csinálja ezt az idióta totyogást a büntiknél? Már senkit meg nem lep vele, kapust még nem ugrasztott el vele, viszont duplán csinál bohócot magából, ha kihagyja, márpedig nagy százalékban ront ilyenkor.
Nem értem, mert amúgy rohadt jó rúgótechnikája van, semmi az ilyenfajta taktikázásra, odaáll és odarúgja az egyik sarokra. De ezzel a topogással megtörik a lendület, ha nem megy el a kapus, akkor az már reaktív és nem proaktív tizenegyes, szóval totál nem értem.
Ezek mondjuk biztos, hogy nem hiteles adatok. (persze elképesztő, csak azért nem kéne tényként kezelni...)Tromort77 írta:A nettó fizetési ajánlatok amiket Neymar visszautasított az új szerződése aláírása előtt: Real - 32 millió euró, PSG - 40 millió euró, MU - 40 millió euró. [mundo]
Ez emlékeztetett egy másik brazilra..18Barca99 írta:Ez meg respect: https://www.youtube.com/watch?v=d3m2FLE ... e=youtu.be" target="_blank