Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Tromort77

2016.10.31. 13:24:25

palesz77 írta:Bravo.. :roll:
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs a csapatban egy Puyol, Xavi, vagy egy Valdés. Egyre inkább helyre kellene tenni pár embert a csapatban. Nem jó, hogy ennyire érinthetetlen az MSN és azt tehet amit csak akar.

Ha pedig a liga értelmes irányítás alatt volna ezért símán ki lehetne szórni egy 2-3 meccses eltiltást. Ha már házon belül nem megy akkor jó volna, ha a liga tenné a dolgát. Komolyan örülnék ez esetben egy eltiltásnak.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.10.31. 13:09:46

Normandia
Director del Fútbol

2016.10.23. 13:32:05

LG írta:Én azok közé tartozom, akik elővennék a viselkedése miatt. Mert már nem az első ilyen meccse volt, tavasszal is nem egyszer olyan volt a pályán, mint egy hisztis k. Ezzel tényleg csak azt éri el, hogy mindenfelé megutálják, a idegenben fújolni, fütyölni, dobálni fogják, a pályán meg szétrúgják.

Nagyon jó játékos (és még jobb lehet, ha majd letisztul a játéka, kevesebb lesz a felesleges csel, kevesebbszer hoz rossz megoldást, akkor legjobb lehet a Messi-CR korszak után), de amig igy viselkedik, én nem tudom igazán kedvelni.

De sajnos az egész csapat viselkedése rossz irányba megy el, hiányoznak az olyan arcok az öltözőből, mint Puyol v. Xavi, akik rendet vágtak anno.
Pique hiányzik ilyenkor, ő szokta lenyugtatni. A múltkor ő kellett ahhoz, hogy lenyugodjon.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.23. 13:26:44

Én azok közé tartozom, akik elővennék a viselkedése miatt. Mert már nem az első ilyen meccse volt, tavasszal is nem egyszer olyan volt a pályán, mint egy hisztis k. Ezzel tényleg csak azt éri el, hogy mindenfelé megutálják, a idegenben fújolni, fütyölni, dobálni fogják, a pályán meg szétrúgják.

Nagyon jó játékos (és még jobb lehet, ha majd letisztul a játéka, kevesebb lesz a felesleges csel, kevesebbszer hoz rossz megoldást, akkor legjobb lehet a Messi-CR korszak után), de amig igy viselkedik, én nem tudom igazán kedvelni.

De sajnos az egész csapat viselkedése rossz irányba megy el, hiányoznak az olyan arcok az öltözőből, mint Puyol v. Xavi, akik rendet vágtak anno.
Normandia
Director del Fútbol

2016.10.23. 13:00:31

recrea írta:Nagyjából erről van szó, amit Andris ír, duzzadt nyaki erekkel "putázott" kifelé, ahelyett, h a gólt ünnepelte volna. Teljesen felesleges volt, kb. annyi esze lehet, mint a bedobott flakonos üvegnek. Ha valakinek ez szimpatikus, lelke rajta, de kétlem, h ez a klub színvonala.
Nem mondtam, hogy szimpatikus volt. Alcacer a meccs elején is biztosan dumált mert megkínálták őt is. Nem lehet, hogy egyszerűen tahók ülnek a lelátón? Suarez a góljánál is nagyon rossz felé indult el, na az is szép volt ezektől a báránylelkü szurkolóktól. Egész meccs alatt szídták őket, nem ítélem el azér mert a győztes gólnál kiszakadt belőle a feszkó, még ha nem is volt szimpatikus amit tett.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2016.10.23. 11:59:52

Andris írta:Az az igazság, hogy szerintem miatta dobálták meg őket. Mintha úgy látnám a visszajátszásokon, hogy ő kiordít a közönségnek, mielőtt bedől a szeretetgombócba.

Egyre jobban utálom ezt a gyereket, igazi kis népművészeti cserépedény.
Aha...és amikor Busi lőtt gólt, és Messit dobták fejbe palackkal, akkor is Neymar volt a bűnös nem ?
Ez a közönség szimplán ilyen kőparaszt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.10.23. 11:47:38

Viselkedése egy dolog, mindig is provokáló volt. De viszont a játéka nagyon gyenge. Valaki írta a másik topikban, hogy csak őt kell nézni és akkor látszódik mennyit ad a csapatnak. Védekezésbe nagyon sokat fejlődött és le a kalappal. De elől borzalom. Az hogy tegnapról kiemelünk két dolgot, hogy adott egy gólpasszt érő labdát meg Rakitic kapufája előtt rálőtte az úgy önmagában az érem egyik oldala. A másik pedig az hogy messze a legpontatlanabb volt a csapatból. Még Suarezt is sikerült alulmúlni. És ha azt mondjuk csinált két ziccert az teljesen oké, mellé tegyük hogy minimum két kontrára emlékszem, amit abból kaptunk, hogy eladta. AZ egyiknél konkrétan szó szerint belevitte az emberbe a másiknál pedig szimplán odapasszolta az ellenfélnek. Megköszönhetjük Minának, aki amúgy is a meccs végén 3 kontrát rontott el.

De mielőtt valaki jönne, hogy őt "szidom". Nem, csupán nagyon borzalom formában van. És olyan labdavesztései vannak, amik érthetetlenek. Bízom benne feljavul, mert eddig olyan mintha még az Olimpián lenne fejben. Meg ugye "zenét" is adott ki. Mindennel foglalkozunk (itt a kiszólásra is gondolok) csak azzal nem, ami a feladata lenne és több kárt tud okozni mint hasznot.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.10.23. 11:43:58

Andris írta:Amint kicsit romlik a nagy összhang, mindenképpen ő lesz a távozó, jelenlegi állás szerint legalábbis.
múltkor én is pont ezt írtam :D mikor majd nem jönnek a címek, laller/messi kiég és "csak" egy alcacer vagy dybala fog mellette rohangálni, az első adandó alkalommal le fog lépni.

a dobáláshoz meg annyit, hogy a valencia szurkolók alapból is parasztok voltak, pl. a melegítő alcacert is megkínálták egy szendviccsel. igaz matyi visszaadta a csávónak :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.10.23. 11:37:45

Nagyjából erről van szó, amit Andris ír, duzzadt nyaki erekkel "putázott" kifelé, ahelyett, h a gólt ünnepelte volna. Teljesen felesleges volt, kb. annyi esze lehet, mint a bedobott flakonos üvegnek. Ha valakinek ez szimpatikus, lelke rajta, de kétlem, h ez a klub színvonala.
Andris
Adminisztrátor

2016.10.23. 11:29:10

Normandia írta:
Andris írta:Az az igazság, hogy szerintem miatta dobálták meg őket. Mintha úgy látnám a visszajátszásokon, hogy ő kiordít a közönségnek, mielőtt bedől a szeretetgombócba.

Akkor ne nézd. Gondolom azt nem láttad mit kapott előtte a szurkerektől. Kiszólt nekik az biztos, erre fejbe kell dobni?
Ahogy viselkedik a pályán szinte minden meccsen, szerintem nem csoda ha őt is utálják a szurkolók, mint Ronaldot. Emellett pedig egy profi játékos egyik feladata a sok közül, hogy ezeket el tudja viselni.

Nem azt mondtam, hogy fejbe kell dobni, hanem azt, hogy miatta dobták meg őket. Ha nem dumál ki úgy, ahogy, szinte biztosan nem fordult volna ez elő. Kicsit figyelmesebben elolvashatnád a dolgokat, mielőtt ilyen hirtelen felindulásból elkövetett hozzászólásokat írsz. Nekem sem az erősségem, többek között ezért is hagytam itt a fórumon való beszélgetéseket régesrég, de attól még érdemes próbálkozni.

Kedves tőled, hogy megvilágítottad nekem a lehetőséget, de két évtizednyi szurkolás után nem egy ilyen kis marha miatt fogom abbahagyni a Barcelona meccsek megtekintését. Szerintem ez a stílus, amit a pályán képvisel, nem vállalható a csapat és a klub számára. Ettől függetlenül kénytelenek vagyunk elviselni mindannyian, mert olyan hihetetlen harmónia van a támadóhármasban, a potenciál mellé. Amint kicsit romlik a nagy összhang, mindenképpen ő lesz a távozó, jelenlegi állás szerint legalábbis.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Normandia
Director del Fútbol

2016.10.23. 11:14:55

Akkor ne nézd. Gondolom azt nem láttad mit kapott előtte a szurkerektől. Kiszólt nekik az biztos, erre fejbe kell dobni?
Andris
Adminisztrátor

2016.10.23. 11:04:39

Az az igazság, hogy szerintem miatta dobálták meg őket. Mintha úgy látnám a visszajátszásokon, hogy ő kiordít a közönségnek, mielőtt bedől a szeretetgombócba.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2016.10.21. 16:49:49

Az FC Barcelona hivatalos honlapján bejelentette, hogy meghosszabbította Neymar szerződését. A brazil klasszis 2021-ig szóló megállapodást kötött a katalán egyesülettel.

Neymar szerződésében rögzítették, hogy a kivásárlási ára, ami jelenleg 200 millió euró, egy év múlva 222 millió, két év múlva 250 millió euró lesz.

„Igazán boldog vagyok, hogy meghosszabbítottam a szerződésemet a klubnál, otthon érzem itt magam” – mondta Neymar a szerződéskötést követően.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.10.20. 17:14:24

A tizenegyes sajnos már megszokott, de ami jobban zavar, hogy ezidáig elég pocsék formát mutat. Mezőnybeli munkája viszont javult, de előre fele nagyon sok a hiba. Akarással nincs gond, ez átlendítheti a nehéz időszakon.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.20. 15:05:03

Engem kifejezetten zavar, hogy elkunyerálta a tizit ráadásul most Messin se láttam azt hogy feltétlen neki akarná adni. Egy mesternégyes Pep Cityje ellen nem lett volna csúnya...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
corol
Entrenador del Barça

2016.10.20. 12:38:29

Samper írta:
Balinho írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért csinálja ezt az idióta totyogást a büntiknél? Már senkit meg nem lep vele, kapust még nem ugrasztott el vele, viszont duplán csinál bohócot magából, ha kihagyja, márpedig nagy százalékban ront ilyenkor.

Nem értem, mert amúgy rohadt jó rúgótechnikája van, semmi az ilyenfajta taktikázásra, odaáll és odarúgja az egyik sarokra. De ezzel a topogással megtörik a lendület, ha nem megy el a kapus, akkor az már reaktív és nem proaktív tizenegyes, szóval totál nem értem.
Az edző dolga, hogy rendet csináljon a bünteőrúgások körül. Szigorúan tiltania kell a rögtönzést.
Valóban olyan mintha nem lenne elégséges önbizalma, ami egy ilyen szintű játékosnál nagyon furcsa. Ha az 50 méteres átadásokat leveszi rendszeresen sarokkal, basszus rúgja már meg rendesen azt a nyomorult tizenegyest.
Samper
Director del Fútbol

2016.10.20. 12:30:46

Balinho írta:Valaki meg tudja mondani, hogy miért csinálja ezt az idióta totyogást a büntiknél? Már senkit meg nem lep vele, kapust még nem ugrasztott el vele, viszont duplán csinál bohócot magából, ha kihagyja, márpedig nagy százalékban ront ilyenkor.

Nem értem, mert amúgy rohadt jó rúgótechnikája van, semmi az ilyenfajta taktikázásra, odaáll és odarúgja az egyik sarokra. De ezzel a topogással megtörik a lendület, ha nem megy el a kapus, akkor az már reaktív és nem proaktív tizenegyes, szóval totál nem értem.
Az edző dolga, hogy rendet csináljon a bünteőrúgások körül. Szigorúan tiltania kell a rögtönzést.
Balinho
Entrenador del Barça

2016.10.20. 12:22:49

Valaki meg tudja mondani, hogy miért csinálja ezt az idióta totyogást a büntiknél? Már senkit meg nem lep vele, kapust még nem ugrasztott el vele, viszont duplán csinál bohócot magából, ha kihagyja, márpedig nagy százalékban ront ilyenkor.

Nem értem, mert amúgy rohadt jó rúgótechnikája van, semmi szüksége az ilyenfajta taktikázásra, odaáll és odarúgja az egyik sarokra. De ezzel a topogással megtörik a lendület, ha nem megy el a kapus, akkor az már reaktív és nem proaktív tizenegyes, szóval totál nem értem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balinho 2016.10.20. 13:00:08-kor.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.18. 14:53:53

Most akkor többet fog keresni 3 millaval mint Messi, kvázi a világ legjobban fizetett focistája lett?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
PCsabi
aka Game90

2016.10.17. 16:18:43

Barcelona have confirmed Neymar will sign a new contract extension on Friday. (Source: @FCBarcelona)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.10.11. 06:36:53

Tromort77 írta:A nettó fizetési ajánlatok amiket Neymar visszautasított az új szerződése aláírása előtt: Real - 32 millió euró, PSG - 40 millió euró, MU - 40 millió euró. [mundo]
Ezek mondjuk biztos, hogy nem hiteles adatok. (persze elképesztő, csak azért nem kéne tényként kezelni...)
Amúgy a MU-ra nem emlékeztem. Őket már a PSG előtt visszautasíthatta? Arról volt pletyka, hogy ők mennyiért akarták esetleg megvenni tőlünk?
Tromort77

2016.10.11. 02:53:30

A nettó fizetési ajánlatok amiket Neymar visszautasított az új szerződése aláírása előtt: Real - 32 millió euró, PSG - 40 millió euró, MU - 40 millió euró. [mundo]
corol
Entrenador del Barça

2016.10.07. 09:22:21

Mikor először láttam egy hatásvadász címmel - Neymar horrorsérülése a VB selejtezőn - szívbajt kaptam.
Aztán így látva nem vészes:
http://index.hu/sport/futball/2016/10/0 ... a_nyertek/" target="_blank
Messias2
Director del Fútbol

2016.09.26. 18:04:17

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.26. 11:39:57

Válasz küldése