Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

visca el barca írta:a gólunk tényleg les volt, a tizi az olyan 50%, azért ezt a vállal kicsit odébb lököm dogot nem fújja be mindenki. busi 2. sárgája meg mese habbal, rátette a csávó vállára a kezét már dobta magát.
második fi. elején gyorsan verni kell még kettőt mert lehetnek bajnok. amugy annyira nem játszunk rosszul, a helyzetek megvannak.
ininek meg remélem semmi komolyabb baja nincs
http://premier-league-stream.net/live/b ... ve-stream/" target="_blankBFC írta:Sziasztok.
Valaki egy linket tud dobni ?

Azt sajnos sose tudott objektívenRobcsyy írta:Petúr inkább maradjon a műsorvezetésnél.
Egy árva szavunk nem lehet a bíróra eddig. Meccseket eldöntő hibákat vétett a mi javunkra. Csak ezt írtam le.francisco franco. írta:Tromort77 írta:Kaptunk egy lesgólt, nem adott meg egy tizit a Valenciának, nem állította ki Busit, plussz a lerántás. Szerintem maradjunk csendben.![]()
Bakker le se tagadhatnád, hogy magyar vagy
Felsorolod az egyik oldalra tett bírói tévedéseket, míg a másik oldalon semmi nem volt mi ?
Meg se néztem a statisztikát de szerintem több Barca sárga van mint valencia...ez is sok mindet elmond.

Ettől független szerencsénk volt ez nem kétséges, de azért ne essünk már át a ló másik oldalára("maradjunk csendben")francisco franco. írta:Tromort77 írta:Kaptunk egy lesgólt, nem adott meg egy tizit a Valenciának, nem állította ki Busit, plussz a lerántás. Szerintem maradjunk csendben.![]()
Bakker le se tagadhatnád, hogy magyar vagy
Felsorolod az egyik oldalra tett bírói tévedéseket, míg a másik oldalon semmi nem volt mi ?
Meg se néztem a statisztikát de szerintem több Barca sárga van mint valencia...ez is sok mindent elmond.
Remélem ez nem az Alves felé kivívtam az új szerződést most ráérek 3 évig semmit se csinálni...Bob_Marley írta:Az a baj, hogy ma se az igazi. Előtte is sima passzt kellett volna csinálni és letenni, erre sikerült az ellenfélnek és Nani kontrát elindítania. Nem tudom mi baja van a brazilnak, de idén eddig nagyon de nagyon halovány. Kb négy rossz megoldásra jut egy jó.palesz77 írta:Neymar ha nem ollozni akar es leteszi, most lehet 2-0.. Szepnek szep volt, de azert most nem orulok ennek.

Az a baj, hogy ma se az igazi. Előtte is sima passzt kellett volna csinálni és letenni, erre sikerült az ellenfélnek és Nani kontrát elindítania. Nem tudom mi baja van a brazilnak, de idén eddig nagyon de nagyon halovány. Kb négy rossz megoldásra jut egy jó.palesz77 írta:Neymar ha nem ollozni akar es leteszi, most lehet 2-0.. Szepnek szep volt, de azert most nem orulok ennek.