palesz77 írta:...
Elég furcsa egy meccs volt, az biztos, az egyenlítő gólunkig szerintem sokkal jobb volt a Valencia B, élmény volt nézni a játékukat helyenként. Nem gondoltam volna, hogy meglesz a fordítás.

Aleñá nekem kicsit haloványnak tűnt eleinte, de az mindenképpen elismerésre méltó, hogy a bekapott gól után szinte azonnal magasabb fokozatra kapcsolt és láthatóan próbálta a hátára venni a csapatot. A két 'pre-assziszt' nagyon szép volt, a szóló fantasztikus, igen komplett teljesítményt tett most le az asztalra. A B egyik legjobbja idén.
Ferrannak most volt egy-két olyan hibája, ami egyébként nem olyan jellemző rá, de ezzel együtt ő szerintem remek idényt fut egyelőre. Kedvelem Falit is, szenvedélyes játékos és jó "romboló", de szvsz jól érzékelhető a különbség a támadásépítések sebessége között akkor, amikor ő játszik védekező középpályásként és akkor, amikor Ferran. Talán nem véletlen, hogy Ferran idén öt bajnokin kezdett eddig, és a csapat mind az ötöt megnyerte.
A többiekről valóban nem lehet most sokat elmondani, Palencia védekezésben ismét remekelt, de láttunk tőle már jobb meccset is. Tarín meglepően dekoncentrált volt, alighanem ez volt eddig a leggyengébb teljesítménye idén - szerencsére most ez is belefért.
Romera mesterhármasának mindenesetre örülök, bírom a srácot, még ha a nagycsapatban közelébe nem is fog kerülni valószínűleg. Viszont arra kíváncsi leszek, hogy Gerard López hogyan fogja megoldani azt, hogy Cardona, Mujica és Romera is elegendő játékperchez jusson. Mindhárman el-eljátszogatnak ugyan szélsőként is, de középen a legjobbak, leghatékonyabbak. Nem hétköznapi konkurencia, az biztos.

(Ahogy az is biztos, hogy előbb nézem bármelyiküket a szélen, mint Abeledót, aki az eddig látottak alapján egyértelműen a csapat legrosszabb nyári igazolása.)
Ami Riqui Puigot illeti, én is nagyon szeretem nézni a játékát, látszik rajta, hogy baromi különleges játékos lehet majd belőle. A magasságágával, fizikai adottságával kapcsolatban ugyan már sok hozzáértő aggodalmát fejezte ki, de az a technika, az a látás a pályán... Lenyűgöző.

Alig várom már, hogy felkerüljön a Juvenil A-ba, aztán a Barça B-be - ennél nagyobb távlatokban pedig szerintem egyelőre felesleges gondolkodni.