Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Veidt_madridista
Madridista

2016.10.31. 15:48:35

Messias2 írta:Guti (ex-Real Madrid): "Messi or Cristiano? Without a doubt, Messi"
Ezt 3 vagy 4 eve mondta egyebkent.
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.10.31. 15:44:04

Guti (ex-Real Madrid): "Messi or Cristiano? Without a doubt, Messi"
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Messias2
Director del Fútbol

2016.10.23. 12:13:12

Igen, én is jogosnak érzem ezt a reakciót tőle. Ugye 2 évvel ezelőtt őt találták el az emlékezetes Busi gól után. És talán ő volt az egyetlen, aki nem kislány módjára összeesett a flakontól, hanem úgymond " megvédte" a csapatot. Az ilyen megmozdulásai miatt (is) el tudom képzelni a jövőben 1. számú csapatkapitányként.
Kedvenc gifem tegnapról :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.10.23. 11:31:58

MessiNeymarSuarez írta:Csak nehogy ebből is eltiltás legyen :/ Ki is nézem a szövetségböl...
Spanyoloknál nincs eltiltás utólagosan, csak az alapján, ami a bíró jegyzőkönyvébe benne van. Úgyhogy ettől nem kell tartanod.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.10.23. 10:56:01

Csak nehogy ebből is eltiltás legyen :/ Ki is nézem a szövetségböl...

Különben megértem, ritka bunko dolog dobálni, 1.5 éven belül már másodjára vágják fejbe(plusz meccs előtt Pacot), nem lehet valami kellemes érzés tudni h bármikor jöhet egy ujabb 10-20 méter magasrol, arrol nem is beszélve hogy mi van ha nem egy (teli?) flakon a következő, hanem valami keményebb dolog...
Messias2
Director del Fútbol

2016.10.23. 10:13:00

Zozzy 5 írta:lehet tudni, h a flakon bedobása után mit mondott a szurkereknek?
After Valencia fans threw bottles at Barça players after Messi's winning goal, he yelled: "Your mothers c**t! Son of a thousand b**ches!"
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.10.23. 08:34:10

lehet tudni, h a flakon bedobása után mit mondott a szurkereknek?
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.10.22. 18:48:49

Messi is on 2.13 goals+assists per 90 minutes with Barcelona in the 2016/17 season.

"Elmebeteg" ez az ember.. =D> Ini hiányában többet kell majd hátrébb járnia, mert ők ketten jelentik a Barca játékát, baromi nehéz dolga lesz, de ha valaki meg tudja csinálni, az ő.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.10.22. 18:28:56

amugy én komolyan nem értem. évekig erőből lőtte a ficakba, mind bement, azóta ő is össze-vissza, de főleg laposan lövi, aminél sokkal több esélye van a kapusnak.

én inkább azon izgultam, nehogy odaadja neymarnak, mert az tuti elzazázta volna megint... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
corol
Entrenador del Barça

2016.10.22. 18:19:28

Nem semmi 10 másodperccel a vége előtt így belőni a tizit a Liga legjobb büntető ölőjének.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.10.20. 13:23:17

nagyatyesz írta:Nem tud valaki egy statisztikát mondani, hogy hogy áll most a bl örök ranglistáján gól és gólpasszok terén? Azt tudom, hogy kb 5 góllal van Cr mögött...

http://messivsronaldo.net/" target="_blank

Parancsolj, itt minden megvan :)

Amúgy tényleg, félelmetes hogy ennyire szinte átlagosnak vehető hogy egy PL vezető csapatnak lő egy mesterhármast egy BL-ben...
Mennyire fogjuk mi hiányolni miután egyszer szögreakasztja a cipőt... :( Ami remélem minél később lesz.
Sorra döntöget meg(Ronaldoval együtt) évtizedes rekordokat, ami alapesetben egy "átlag" játékosnál már egyszeri alkalommal is hatalmas nagy szám.

Tegnapival kapcsolatban szerintem azért sem ég a topikja, mert sokan elvitték a showt, például Umtiti visszatérése és hihetetlen magabiztossága, hogy Masche JHV-et tolt nem is akárhogy, stb... :lol: Nameg alapból elég bolond egy meccs volt, de legfurább végképp akkor lett volna ha Masche lő egy gólt.. :lol:
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2016.10.20. 12:45:05

Nem tud valaki egy statisztikát mondani, hogy hogy áll most a bl örök ranglistáján gól és gólpasszok terén? Azt tudom, hogy kb 5 góllal van Cr mögött...
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.20. 12:00:58

corol írta:Látom, annyira megszoktátok már, hogy a BL-ben is rugdossa a triplákat a mini zsenink, hogy ez már alatta van az ingerküszöbnek.
Azért ismét szép volt, hogy átadta a Neymar-nak a tizit. De legközelebb kiköthetné, ha így eltogyogod, akkor többet nem kapsz lehetőséget.
Az a durva, hogy már tényleg olyan szinten van, hogy még egy City elleni mesterhármasának sincs komoly híreteké, annyira megszokta tőle a közvélemény ezt a teljesítményt. Pedig a tripla mellég volt egy gólpassza, meg kiharcolt büntetője is.

Ha az Aranylabdánál tényleg szigorúan a naptári évet, és az egyéni teljesítményt néznék, simán megkaphatná idén is.
corol
Entrenador del Barça

2016.10.20. 11:49:36

Látom, annyira megszoktátok már, hogy a BL-ben is rugdossa a triplákat a mini zsenink, hogy ez már alatta van az ingerküszöbnek.
Azért ismét szép volt, hogy átadta a Neymar-nak a tizit. De legközelebb kiköthetné, ha így eltogyogod, akkor többet nem kapsz lehetőséget.
Deus
Boixos Nois

2016.10.15. 20:55:43

Kép
KépKép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.10.14. 10:26:31

2010-ben például felfoghatatlan volt a számomra az, hogy Maradona nem vitte ki az Inter jól összeszokott vkp duóját, Cambiasso-t és Zanettit. Ezen is látszott, hogy semmit se tud a XXI. századi labdarúgásról...stabil középpálya helyett inkább az ilyen életképtelen Martin Palermokat vitte ki...jajj de dühös voltam.

Erre ugye a választ Török Péter tökéletesen megadta egy akkori Heti Helyzetben. ÉRdemes megnézni.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2016.10.14. 09:45:11

Egyébként ha már az Argentínoknál és a VB-nél tartunk, nekik a legnagyobb gondjuk, hogy a szövetségük kb '86-ban ragadt és kéne egy Simeone féle arc aki helyrerakja a brigádot és kitalál egy koncepciót, mert ezzel semmit nem fognak nyerni.

Meg egyébként nem ártana egy értelmes felállás sem nekik, mert ez a rakjuk fel agüerot messi higu-t di mariat, azt majd megoldják nem sok mindenre elég.
Tulajdonképpen még most is arról szól a focijuk, hogy nevezzünk ki valakit Maradona utódjának és építsük fel köré a csapatot. Messi nem klasszikus 10-es bármennyire is próbálták ráerőltetni a vállogatottban, inkább csatárként kellene őt játszatni, mert nincsenek már Crespok vagy Batistutak sem az argentin labdarúgásban, Higuaint meg többé nem akarom a vállogatott közelében látni mert egy hatalmas fék az az ember...

Amúgy figyelem, és az Argentinok kerete általában szinte mindig majdhogynem a legerősebb a világbajnokságokon, kb. 94 óta. De általában mindig az ostoba edzői döntések miatt sose sikerül az aktuális generációból kihozni valamit...

2010-ben például felfoghatatlan volt a számomra az, hogy Maradona nem vitte ki az Inter jól összeszokott vkp duóját, Cambiasso-t és Zanettit. Ezen is látszott, hogy semmit se tud a XXI. századi labdarúgásról...stabil középpálya helyett inkább az ilyen életképtelen Martin Palermokat vitte ki...jajj de dühös voltam.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.10.13. 23:35:57

Egyébként ha már az Argentínoknál és a VB-nél tartunk, nekik a legnagyobb gondjuk, hogy a szövetségük kb '86-ban ragadt és kéne egy Simeone féle arc aki helyrerakja a brigádot és kitalál egy koncepciót, mert ezzel semmit nem fognak nyerni.

Meg egyébként nem ártana egy értelmes felállás sem nekik, mert ez a rakjuk fel agüerot messi higu-t di mariat, azt majd megoldják nem sok mindenre elég.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.10.13. 23:30:12

Nero. írta:A portugál EB győzelem csak annak a példája hogy a kivétel erősíti a szabályt, mert ugye a BL döntő után megállapodtunk abban hogy csapat mégegyszer ilyen gyenge játékkal es ennyire komolytalan sorsolással fontosabb sorozatot nem nyer meg, erre mit ad Isten, rá egy hónapra a luzitánok még nagyobb kamuval összehoznak egy Európa bajnokságot...
A sors iróniája hogy mindkétszer a legnagyobb riválisával volt tele a média, holott pl. Messi a Copán otszor nagyobbat jatszott mint CR az EBn.

A minap Maradona azt nyilatkozta (arrol nincs informacio hogy epp tiszta volt e) hogy nem tartja Messit jobbnak Ronaldonal. Gondolom nem nyalt eleget a jellembajnoknak, de ha már itt tartunk en meg Maradonat nem tartom jobb edzonek mint mondjuk Pinter Attila.

Nem is értem hogy Messi miértne lehetne jobb Ronaldonál... Tegyük fel, hogy gólszerszésben mindkettő ugyanolyan jó. DE Ronaldo hol fogja a góllövés mellett úgy szervezni a játékot, úgy osztogatni meccsenként a jobbnál jobb labdákat mint ahogy Messi teszi?

Na nem mintha Maradona ne mondana minden második héten ellentkező dolgot... :mrgreen:

Amúgy meg ironikus, hogy Ronaldonak volt 1 vagy max 2 jó meccse az EB-n, döntőn lepkeszelíditésen kívül meg nem játszott, mégis úgy van beállítva hogy "Ronaldo EB-je" és hogy ő a király, győzelemre vitte a csapatot, míg Messi meg végig oktatta a Copa Americát, aztán a döntőben (ahol már nem 2-en hanem 8-an fogták, és a csapattársak kb semmi érdemlegeset nem csináltak) pedig szürkébb volt, de úgy is a legjobbja a csapatnak, aztán nála meg olyanokkal dobálóznak hogy mekkora bukás a válogatottban....

kb 6 jó meccs vs 1-2 jó meccs, mégis teljesen máshogy vannak beállítva...Persze teljesen más lenne ha a 90 milliós Higuain legalább 1v1-be kaput talált volna, Agüero képes passzolni, és a hihetetlen nagy sztárok Messi nélkül képesek olyat tenni mint egy Éder..

Igazából nem is tudom mit várnak Messitől. Nyerje meg a meccseket a kezdőkörben?!
Kp-ról megiindulva kicselez 3 embert, lepasszolja, aztán nem is látja többet a labdát.Biztos benne van a hiba?
Akkor állítsák kapu elé elsődleges gólfelelősként, de ne sírjanak ha Messi nélkül átrohannak a középpályán, vagy ha Messi labdába sem ér ha nem adnak neki kapu előtt labdát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.10.13. 23:37:12-kor.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.13. 22:59:31

A portugál EB győzelem csak annak a példája hogy a kivétel erősíti a szabályt, mert ugye a BL döntő után megállapodtunk abban hogy csapat mégegyszer ilyen gyenge játékkal es ennyire komolytalan sorsolással fontosabb sorozatot nem nyer meg, erre mit ad Isten, rá egy hónapra a luzitánok még nagyobb kamuval összehoznak egy Európa bajnokságot...
A sors iróniája hogy mindkétszer a legnagyobb riválisával volt tele a média, holott pl. Messi a Copán otszor nagyobbat jatszott mint CR az EBn.

A minap Maradona azt nyilatkozta (arrol nincs informacio hogy epp tiszta volt e) hogy nem tartja Messit jobbnak Ronaldonal. Gondolom nem nyalt eleget a jellembajnoknak, de ha már itt tartunk en meg Maradonat nem tartom jobb edzonek mint mondjuk Pinter Attila.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.10.13. 21:58:03

Nero. írta:Jól értem hogy itt most azon megy a vita, hogy mondjuk ha itt 4:25nél a szerencsétlen Palacio elrakja azt amit még en is berugok akkor Messi vitathatatlanul minden idök legjobbja, de mivel a társak elszórakoztak mindent ezért nem?

Egyébként ö a valaha volt legjobb focista es ha elhagy minket a 10es ugy visszalesz vonultatva mint a huzat, ha csak nem a stadiont nevezik el rola.

Hagyd, nem nyert VB-t, közelébe sincs a legendáknak.
Halkan jegyzem meg, ha Zidane 98ban nem nyer VB-t, és meghúzza ugyanúgy 2006ban amit a döntőben, nem lenne így emlegetve.
Portugál EB címet hagyjuk, nem nyertek meccset konkrétan, vagy 1et, rémgyenge ágon elvergődtek a döntőbe, ahol megkapták a felhájpolt franciákat. Megnyerték, na bumm, kb mint a görögök, bár azok legalább behúzták a meccseiket.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.13. 20:18:50

Jól értem hogy itt most azon megy a vita, hogy mondjuk ha itt 4:25nél a szerencsétlen Palacio elrakja azt amit még en is berugok akkor Messi vitathatatlanul minden idök legjobbja, de mivel a társak elszórakoztak mindent ezért nem?

Egyébként ö a valaha volt legjobb focista es ha elhagy minket a 10es ugy visszalesz vonultatva mint a huzat, ha csak nem a stadiont nevezik el rola.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
recrea
Llegenda del Barça

2016.10.13. 18:48:24

(Nem is lettek VB győztesek 2006-ban, amiben igencsak szerepe volt a gyógyszer elgurulásnak.)

Az idei portugál EB válogatott szervezettebb, mint bármelyik argentin válogatott, amit az elmúlt 15 évben láttam. Beragadtak, aztán a csoportkör után láthatóan változtattak, emberek bekerültek a kezdőbe, mások ki, sztem elég parádésan észrevette a szövetségi kapitány és/vagy a stáb, h mit kell tenni, és a legszebb, h ehhez Ronci klasszisa sem kellett a kieséses szakaszban.
Normandia
Director del Fútbol

2016.10.13. 18:42:43

LG írta:
S.Agüero nagyon jó dologra hívta fel a figyelmet. Ha valaki kisebb ország játékosának szület akkor már nem is lehet a legjobb?
Elméletileg lehetne, de ha a gyakorlatot nézzük azok, akiket legeslegszűkebb elitnek tekintünk mind erős válogatottakban játszottak. Nem tartozik legnagyobbak közé, de azért korábbi klasszis, Aranylabdás csatár Sevcsenko, neki nyilván nem volt esélye az ukránokkal komolyabb eredményre, de azért a selejtezőkben elég rendesen húzóember volt, a lehetőségekhez képest kihozta a maximumot. Messi nem, ezt kár is magyarázni, meg másokra fogni, Maradonára, Higuainra, Agüerora, stb.
Az idei portugál válogatott semmivel sem volt jobb, mint 14-ben az argentinok, Ronaldo mégis letett egy korrekt EB-t, pedig kifacsarva, félig sérülten játszotta végig.
Kicsit off, de Ronci korrekt EB- tolt azért igen csak népimotívumnak tűnik, habár egy oszkarra jelölném minimum.:-D
On.: Itt lentebb írta valaki, hogy Leo nem vezér típus, ami teljesen áll szerintem. A VB-n is inkább Masch volt, aki összekapta a srácokat, ha kellett és nem Leo. Sohase volt a nagyszájú, mindentbele játékost, ezt elvárni számon kérni tőle felesleges. Ő játékos, aki játszik ösztönből, tehetségből, abból a talentumból, amit a jó Isten adott neki. Nem hiszem, hogy egy játékos megítélésében szerepe kell hogy legyen a természetének. Szerintem ő edző sem lesz, max kicsiké.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Tromort77

2016.10.13. 18:41:23

LG írta: Az idei portugál válogatott semmivel sem volt jobb, mint 14-ben az argentinok
Ok. :roll:
MQuCsabi írta:Tromort, ez a link azóta frissült ,vagy Messinél elnéztél 1-1 gólt?
Szerintem csak béna vagyok. :D De ha mniden igaz csak egy gólt néztem el.
Válasz küldése