Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
kegyetlen figura, tényleg ha kicsit fejlődik még, meg totálisan összeszokik Piquével, akkor nem lesz hátul problémánk pár évigvisca el barca írta:
én amugy még mindig umtitin vagyok kiakadva, sztem az a pali, ha egyedül lenne az egész védelemben, akkor is megoldana mindent
Ezzel nagyon is egyezek. Semmivel nem játszottunk jobban mint a Celta ellen, egyszerűen Ter Stegen fogott mindent, meg a City is elverte magát. Az első félidőben végig azon izgultam, hogy mikor rontjuk el a saját 16-osunkon belül. És ugyanez a túloldalon is, Bravo majd nem megcsinálta azt amit Mats a Celta ellen. Olyan volt az egész meccs mintha a Barca A játszana a Barca B ellen akik nem igazán mernek játszani a nagytesó ellen.recrea írta: Ami bánt, h tegnap egy Celtától ugyanúgy kaptunk volna négyet, mint múltkor, annyira formán kívül vagyunk. 3 gólt meg egy kiállítást kaptunk ajándékba.
Suarez meg ismét az ugatással foglalkozik foci helyett, ami szintúgy arra utal, h nem érzi a játékot. Kiváncsi lennék merre tartott az a labda, amit kiütött Bravo, üres kapu volt, szóval van egy tippem
Nem vezetné bele a védőkbe 10/9-szer a labdát, ami nála sztem elvárható lenne. Ha meg érzi, h nem megy a játék, akkor csinálja a tutit, de nem, erőlteti a semmit.LG írta:Az a durva, hogy szerintem sem az igazi mostanában, de ennek ellenére, 10 meccsen 6 gólja, és 8 gólpassza van, és egyéb statisztikái is kifejezetten jók. Mi lenne akkor, ha igazán formában lenne?
Nekem is tetszett a játéka.senkialfonz40 írta:Az csak nekem tűnt fel, hogy Gomes abban a rövid időben, amit kapott, mennyire jó volt..
Az a durva, hogy szerintem sem az igazi mostanában, de ennek ellenére, 10 meccsen 6 gólja, és 8 gólpassza van, és egyéb statisztikái is kifejezetten jók. Mi lenne akkor, ha igazán formában lenne?Annyira nem volt rossz, de mostanában elég homály. Nagyon látszik, hogy nem koncentrál eléggé.
Ha ma nem lett volna Messi, Neymar akkor sem lépett volna elő vezérré.
Annyira nem volt rossz, de mostanában elég homály. Nagyon látszik, hogy nem koncentrál eléggé.LG írta:Nem is értem, miért Neymar lőtte a tizit, azért egy mesternégyes a City ellen igencsak parádés lett volna Messitől. Viszont javított a barzil, meg amúgy sem játszott rosszul.
Igen, emellett már szezon elején le van cumizva.visca el barca írta:ez az ember tényleg ennyire hülye?
Idei szezon legjobb meccse, történelmi eredmény Messi-mesterhármassal ne szórakozzatok márBob_Marley írta: Bárcsak meg se rendezték volna.![]()
mégis az alibi csapat vezetAtalanta írta:Hihetetlen, mennyivel erőszakosabbak a City játékosai! Anyátlan, gyenge az egész csapat, mint a kislányok, ugy játszanak! ALIBI, [auto_cenzúra] MEG!!!!
Ez a kép nagyon nagy!MessiNeymarSuarez írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58A0D99F
![]()
![]()
Hajrá srácok, kemény menet lesz