Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

mégis az alibi csapat vezetAtalanta írta:Hihetetlen, mennyivel erőszakosabbak a City játékosai! Anyátlan, gyenge az egész csapat, mint a kislányok, ugy játszanak! ALIBI, [auto_cenzúra] MEG!!!!

Ez a kép nagyon nagy!MessiNeymarSuarez írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58A0D99F
![]()
![]()
Hajrá srácok, kemény menet lesz

Szerintem SR nem lehetett tökéletes állapotban.Vidal meg akkor se fog játszani ha kezen áll.(Nagyon lennék légy a falon hátha megtudnám mi vele a baj, azon felül amit látunk.)neobarca írta:Mi a túróért nem neveztünk jobbhátvédet? Lemaradtam valamiről?

Hát pedig kétlem, hogy október közepén bárki vért izzadna. Egy német csapatnál dolgozó erőnléti edző ismerősöm mesélt erről, hogy gyakorlatilag 10%os pontosságra (50-60-70-80-90) belehet lőni, hogy egy élsportoló mikor mennyit adjon ki magából, és tudatosan vannak tavaszra felpörgetve (vagy mondjuk télen vissza) a játékosok. Nyilván a lehetőségekhez képest oda kell tenni magát mindenkinek, de ez nem egy BL elödöntő. Ettől függetlenül lehet hogy egy jó és látványos meccset játszunk.visca el barca írta:remélem azok a játékosok akik heti 75.000.000 forintot keresnek nem ilyen hülyén gondolkodnak...Nero. írta:senki se fogja kifocizni magát.
remélem azok a játékosok akik heti 75.000.000 forintot keresnek nem ilyen hülyén gondolkodnak...Nero. írta:senki se fogja kifocizni magát.

Nekem ne osztozkodjanak otthon.Bob_Marley írta:Mint írtam egy baráti osztozkodást várok a két meccsen. Két iksz vagy ide-oda három pont. Otthon vagyunk ez nekünk kedvez, de döntetlenre számítok.

Sztem 4 védő lesz, és Masch lesz a jhv.visca el barca írta:Barca line-up vs City: Ter Stegen, Umtiti, Pique, Mascherano, Alba, Iniesta, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar
hát ez most megint nem tudom milyen felállás lesz, talán nem a city ellen kellene bohóckodni megint egy 3-4-3-al...azért ők nem a depor...