Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak nem a legjobb az időzítés szerintem. Szerintem egy ilyen meccs után nem kéne az ebet a karóhoz kötni, inkább a játékosokat kéne megregulázni.Nero. írta:Örülök hogy fellépünk Tebasék ellen. Nem lehet szó nélkül hagyni amit a szövetség megenged magának velünk szembe mert akkor mi leszünk madárnak nézve.
Vidalt meg mar onnan is kiállította Luchopalesz77 írta:Under Luis Enrique, Barca have been awarded 38 penalties & converted 23 (60.5%). Of the missed, only 4 have been scored on rebound. [SPORT]
Kegyetlen, nem tudom van-e olyan csapat, aki nálunk gyengébben lőtte őket az elmúlt 3 évben..
Of the players, Only Gerard Pique and Aleix Vidal didn't turn up for the dinner to celebrate Suarez' Golden Boot. Neymar joined later. [MD]
Piqué gondolom a sérülés miatt maradt otthon.
Suárez és Busi különösen "jók" ebben. Sokszor már előre tudom, hogy villan a sárga, de sosem fognak tanulni belőle. Rendkívül idegesítő tud lenni...PCsabi írta:7 of the 14 yellow cards shown to Barca this season have been for dissent (protesting ref's decision), a La Liga-high.
palesz77 írta:
Plusz ha valakit erdekel:
Nili, Marlon, Kaptoum, Aleñá and Carbonell are training with the first team today
ezt szeretem benne, hogy érzi hogy hibázott és most ki akarja javitani, bizonyítani akar mindenáron. igazi német hozzáálláspalesz77 írta: Ter Stegen was at Ciutat Esportiva for training, although he's been called up by Germany, he isn’t travelling until Wednesday. [fcb]
Erős túlzásnak tartom még másfél évig itt tartani Mathieut ennyi pénzért. Ha vinnék és menne is, el kéne adni. Ha Marlon beválik, akkor már most télen.randomguy írta:mathieu meg azért 3 év alatt elég sokat segített nekünk, hogy megérdemelje azt fizetést, a hibái ellenére is. neki ugye még nem emeltük a fizuját, báris nem emlékszem hogy módosítottunk volna a szerződésén. eleinte lehet kicsit sok volt amit keresett, viszont mára ő megdolgozott érte. ugyanúgy arda is most kezd a fizetéséhez kompatibilitis játékot mutatni.
umtitivel 2 hónapja kötöttünk szerződést hülyeség lenne fizetésemelést adni 5 meccsre. eddig tényleg ígéretes, én csípem is, de majd ha 1,5-2 év múlva is ilyen fejlődő formát mutat ráér megemelmi a fizuját.Samper írta:A következőknek emelném a fizetését:
Umtiti
Túlfizetettek:
Matthieu
Még bő egy évvel szídtuk mint a bokrot. Nem az övé kevés, hanem Vidalé sok(k). Nyugodtan megcserélhetnék.visca el barca írta:durva h oldalrobi milyen keveset keres. már ha igaz a lista
http://www.totalsportek.com/money/barce ... -salaries/" target="_blank
Most fogják emelni emlékeim szerint, vagy már lehet meg is emelték a fizuját, csak még nincs frissítve.visca el barca írta:durva h oldalrobi milyen keveset keres. már ha igaz a lista