Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
mondjuk gomesnél meg denisnél még így is jobb fényévekkelbarlacy írta:Megy LE ő is menni fog. Szerintem nem a csapatunkba való. Lassú, abszolút egylábas,és önző is nagy az arca (LE árnyékában).
https://www.facebook.com/rafinhalcantar ... =3&theater" target="_blankS.Agüero írta:Instára tett fel egy képet, ahogy csinálják neki a maszkot, valószínűleg hétvégén már pályára léphet benne.
Én se tartom kezdő szintűnek, de tévedésnek sem nevezném, azért pont 5-6 góllal rakott el többet mint a csere csatár Paco, aki 30m volt. Na ő tévedés volt.Normandia írta:
Arra gondolhatott, hgy ő miatta hozták vissza. Azt én nem mondanám, hogy tévedés volt, de nagy áttörést nem igen okozott. Voltak, vannak és valszeg lesznek is jobb meccsei, de én sem érzem azt, hogy feltétlenül a kezdőbe kellene rakni egy egy keményebb meccsen. Eléggé önzőnek érzem a kapu előtt, mezőnyben pedig rapszódikus a teljesítménye.
Arra gondolhatott, hgy ő miatta hozták vissza. Azt én nem mondanám, hogy tévedés volt, de nagy áttörést nem igen okozott. Voltak, vannak és valszeg lesznek is jobb meccsei, de én sem érzem azt, hogy feltétlenül a kezdőbe kellene rakni egy egy keményebb meccsen. Eléggé önzőnek érzem a kapu előtt, mezőnyben pedig rapszódikus a teljesítménye.TripleH írta: Tiago az ATMA játékosa, a báttyát Thiagonak hívják, a másik pedig az, hogy 2013-ban ment el, akkor Luchonak még nem sok köze volt a dolgokhoz az A csapatnál, Rafinhát pedig a Celtánál is edzette valószínűleg ezért ragaszkodott hozzá. A másik pedig az, hogy a Celtánál is csak kölcsönben volt, lévén, hogy Barca nevelés, ezért nem igen értem miért Lucho tévedése.
Tiago az ATMA játékosa, a báttyát Thiagonak hívják, a másik pedig az, hogy 2013-ban ment el, akkor Luchonak még nem sok köze volt a dolgokhoz az A csapatnál, Rafinhát pedig a Celtánál is edzette valószínűleg ezért ragaszkodott hozzá. A másik pedig az, hogy a Celtánál is csak kölcsönben volt, lévén, hogy Barca nevelés, ezért nem igen értem miért Lucho tévedése.barlacy írta:Szeretném, ha a sok bizakodónak igaza lenne...Ám:lassú és kiütközik abszolút "egylábúsága ".Nézetem szerint a cseresornál nemigen kerül előrébb- legalábbis nálam...
Azt hiszem Ő LE egyik tévedése...Tiago sokkal érettebb volt és sokoldalúbb a két testvér közül.
Egyetértek, szerintem is ő a legstabilabb a Gomes, Denis, Rafinha hármasból. Sőt, ha Rakitic nem javul fel, még ki is szoríthatja.Tromort77 írta:Ezerrel nyomatni kell ezt a srácot mert a cserék közül ő az egyetlen aki nem lóg ki a kp-ról. Igen, képes eltűnni, de alapvetően jól helyezkedik és vele nem bomlik meg a csapat ritmusa. Érzi a kéynszerítőket és látszik, hogy a vérében van ez a foci. Ösztönből játszik ami senki másra nem igaz a cserék közül. Kevesebbet vállal, de amit kell, azt magabiztosan hozza. Hátul pedig baromi harcias. Örölök, hogy ma kezdő volt, jó lenne ha álalndó 12. ember lenne.
Piti, miért nem 6/6. Az már valami lenne. Nagyon jól megy a srácnak idén, remélem ennél is jobb lesz.palesz77 írta:6 kapura lövése van eddig a szezonban, abból 5 gól lett. Ez tuti valami új rekord..
Jogos, ő is kellett, hogy ezek a meccsek gálák legyenek. + azt is mellette szól, hogy eddig mikor kezdő volt a szezonban, mindig nagyon jól teljesített, kivéve a Celta elleni meccset, de ott sem vele voltak a legnagyobb bajok.nzxtpo írta:Gála meccset felhozni most pl. nem túl jó érv szerintem, mert nem a 4.-et rúgta üres kapura, hanem az első kettőt. Ha úgy fejezed ki magad, hogy gyengébb ellenfelek, akkor az jobban tükrözheti a valóságot, de hozták ellenpéldának a németek elleni meccset.LG írta:Valóban nem rossz eddig a szezonban, de hozzátenném, igazán jól még csak az ilyen gálameccseken játszott, a szenvedősebb meccseken nem nagyon tudott kitűnni.
Gála meccset felhozni most pl. nem túl jó érv szerintem, mert nem a 4.-et rúgta üres kapura, hanem az első kettőt. Ha úgy fejezed ki magad, hogy gyengébb ellenfelek, akkor az jobban tükrözheti a valóságot, de hozták ellenpéldának a németek elleni meccset.LG írta:Valóban nem rossz eddig a szezonban, de hozzátenném, igazán jól még csak az ilyen gálameccseken játszott, a szenvedősebb meccseken nem nagyon tudott kitűnni.