2016.10.14. 07:27:05
Hát nem tudom, szerintem a 9-es poszt pont nem gyenge pontja a Chelseanek. Costa lehet, hogy egy tapló, de most is lőtt 7 meccsen 6 gólt, tavaly kicsit gyengébben kezdett, de így is összehozott 16-ot, egy eleinte kiesőjelöltnek induló Chelseaben, ahol Hazard hónapokon át gólképtelen maradt.. Előtte meg a bajnokságban 26 meccsen 20 gól - asszem. Termel ő rendesen, jól tartja meg a fellőtt labdákat, messziről is veszélyes, képes magától helyzetbe kerülni. Nem egy Drogba, de a mai felhozatalban sajnos vagy nem sajnos, de egy jó centernek számít, Lukaku nem hiszem, hogy jobb lenne nála, pl sokkal lustább ahogy olvastam. Cserének meg ott van Batshuayi, akinél jobb beugróst nem hiszem, hogy nagyon tudnának igazolni.. Idő kell még neki, de már most is villantott valamit azért abból, ami lehet a jövőben. Inkább az a probléma szerintem, hogy a középpályájuk az Oscar-Matic-Kanté hármasból áll, akik habár fizikálisan tök jók, de támadni egyik se tud jól, kreativitás nulla, enélkül meg még mindig nincs jó középpálya, legyenek papíron bármilyen modernek is..