Bajnokok Ligája & Európa Liga
Pontosan, ezért is tartok tőlük, már évek óta nagyon jók, de idén még erősebb a keretük, a támadójátékuk is évről-évre jobb, a stabil védekezésük pedig megmaradt.palesz77 írta:Alapvetoen egyetertek a hsz-eddel, de ez igy nem teljesen igaz azert. Mara egyenileg is rengeteg minosegi jatekosuk van, nem kozepszeru arcokbol all csak a csapat. Oblak az egyik legjobb kapus, Luisnal sem sok jobb balhatved van manapsag - olyan foleg nem, aki vedekezni es tamadni is olyan jol tud mint o -, Saul baromi sokat fejlodott, es rendkivul sokoldalu jatekos, Koke szep csendben az egyik legjobb kozepso kozepplyassa notte ki magat - szelen is ilyen stilusba jatszik, azert ennek irom -, Griezmann meg ha flop is a dontokben, addig rug 30 folott egy szezonban, a Carrasco-Correa kettos 1v1-be barmelyik vedelmet kepes megkavarni, Torres es Gameiro pedig eleg minosegi 9-esek, foleg a mai piacot nezve. Es akkor meg vannak boven, Godin, Gimenez, Juanfran, Gabi, Tiago.. Nem feltetlen olyan nev mindegyik, akitol ossze kell csokizza magat az ellenfel, de minosegben a legtobb csapattal egyeni szinten is felveszik a versenyt - sot. Persze ahhoz Simeone is kellett, hogy ilyen keretet egyaltalan penzuk legyen kialakitani, ezt nem vitatom, de mara mar nem nagyon lehet azt mondani rajuk, hogy csak csapatkent erosek.pezZy írta:Azért az nem semmi, hogy milyen csapat lett belőlük, mutatják a többi nagy csapatnak, hogy így is lehet. ŐK csapatként lettek ennyire erősek.
Egy BL döntőben inkább a Realtól tartanék, de 2 meccsen az Atleticot sokkal veszélyesebb ellenfélnek tartom.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
CSak még egy mondat erejéig
Még az a Pepe is kihátrált a rúgdosódó Mou taktikája mögül - igaz, csak a "mester" távozását követően -, aki alapból nem egy 'tisztakezű' védő. Nem hiszem ,hogy Simeone nagy hatással lett volna rájuk. Neki tökéletes az Atleti, nem is tudnám máshol elképzelni.

Még az a Pepe is kihátrált a rúgdosódó Mou taktikája mögül - igaz, csak a "mester" távozását követően -, aki alapból nem egy 'tisztakezű' védő. Nem hiszem ,hogy Simeone nagy hatással lett volna rájuk. Neki tökéletes az Atleti, nem is tudnám máshol elképzelni.

- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Igazából erre gondoltam, csak nem írtam ennyire pontosan le. Úgy gondolom, ha nem Simeone lenne az edző, akkor nem lennének ennyire erősek. Valahogy mindig belenyúl a tutiba igazolások terén is.palesz77 írta: Persze ahhoz Simeone is kellett, hogy ilyen keretet egyaltalan penzuk legyen kialakitani, ezt nem vitatom, de mara mar nem nagyon lehet azt mondani rajuk, hogy csak csapatkent erosek.
Sőt szerintem a Real padján(Mourinho utáni csapatnál) még nagyobb sikereket is elérhetett volna ezzel a mentalitással. Csak kérdés mennyire nyelték volna le a Real szurkolók ezt a féle játékot, illetve hogy álltak volna be a sorba a nagy sztárok.
De ez itt már off

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
- Normandia
- Director del Fútbol
Bob, neked lottózni kellene. Celtic - City X, Atma - Bayern 1-es.Bob_Marley írta:Celtic otthon elég erős, s felszívják magukat. Pep meg idegenbe óvatosabb szokott lenni. Én azért óvatosabb lennék azon a meccsen, sőt szurkolnék is egy esetleges ikszért. Verekedjenek csak hátul mi meg szép csendben hozzuk a pontokat.
Német spanyol párbajok folytatódnak, Atletico meccs 1-1 gyanús mi nyerjünk és a forduló letudva spanyol sikerrel.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Egyetértek. Tartom, hogy ha a Real Madrid nem a döntőben fut össze velük, akkor beárazták volna őket is.pezZy írta:Egyértelmű, hogy szerintem TOP 3-as csapat az Atletico. Tőlük félek és tartok a legjobban.Feast4 írta:
Mondjuk ha jól dereng (valamelyik statisztika zseni nyilván jobban tudja) de Carlo a Reallal sem sokszor bírt Simeoneval.Amúgy félelmetes.Az Atlético nyom ameddig kell aztán úgy zárnak be mint a satu se ki se be, aztán ha valaki mégis bekapar megint átmennek támadásba.
Megmondom én félek tőlük!
Szeretném őket elkerülni a BL-ben, mert visszavágós rendszerben szinte lehetetlen megverni őket.
Azért az nem semmi, hogy milyen csapat lett belőlük, mutatják a többi nagy csapatnak, hogy így is lehet. ŐK csapatként lettek ennyire erősek.
Atleticonak egy semleges terepen pont a 2 legnagyobb fegyvere van kilőve: az idegenbeli gólok, és a Vicente Calderon. Na meg ugye Atletibe benne van az is, hogy "sosem nyertünk Bl-t, itt az alkalom" és ettől megijedhetnek kicsit egy döntőben.
Őszíntén, remélem elkerüljük őket legalább egyenes kieséses szakaszban.
Bízok abban, hogy Luchoék már MOST tervezik az esetleges stratégiát ellenük.
Félelmetesek, ahogy képesek olyan stabil védekezésről hirtelen pillanatok alatt egész pályás aggresszív letámadásra váltani, mintha Simeone beléjük épített volna egy chipet és azt aktiválva hirtelen váltanának.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Alapvetoen egyetertek a hsz-eddel, de ez igy nem teljesen igaz azert. Mara egyenileg is rengeteg minosegi jatekosuk van, nem kozepszeru arcokbol all csak a csapat. Oblak az egyik legjobb kapus, Luisnal sem sok jobb balhatved van manapsag - olyan foleg nem, aki vedekezni es tamadni is olyan jol tud mint o -, Saul baromi sokat fejlodott, es rendkivul sokoldalu jatekos, Koke szep csendben az egyik legjobb kozepso kozepplyassa notte ki magat - szelen is ilyen stilusba jatszik, azert ennek irom -, Griezmann meg ha flop is a dontokben, addig rug 30 folott egy szezonban, a Carrasco-Correa kettos 1v1-be barmelyik vedelmet kepes megkavarni, Torres es Gameiro pedig eleg minosegi 9-esek, foleg a mai piacot nezve. Es akkor meg vannak boven, Godin, Gimenez, Juanfran, Gabi, Tiago.. Nem feltetlen olyan nev mindegyik, akitol ossze kell csokizza magat az ellenfel, de minosegben a legtobb csapattal egyeni szinten is felveszik a versenyt - sot. Persze ahhoz Simeone is kellett, hogy ilyen keretet egyaltalan penzuk legyen kialakitani, ezt nem vitatom, de mara mar nem nagyon lehet azt mondani rajuk, hogy csak csapatkent erosek.pezZy írta:Azért az nem semmi, hogy milyen csapat lett belőlük, mutatják a többi nagy csapatnak, hogy így is lehet. ŐK csapatként lettek ennyire erősek.
tettem egy utalást arra, hogy ez a forduló újabb megmérettetést is kínál ... nos megtörtént de ember legyen a talpán aki ebből masszív következtetésekre juthat.
Talán csak a matracosok hozták azt ami elvárható volt, a City a Real és a Barca is némiképp az elvárásaim alatt szerepeltek de azért szép a foci, hogy mindenhova oda lehet pakolni ilyen olyan magyarázatokat...
van azért nyilvánvaló pozitívum: jönnek még jó meccsek
Talán csak a matracosok hozták azt ami elvárható volt, a City a Real és a Barca is némiképp az elvárásaim alatt szerepeltek de azért szép a foci, hogy mindenhova oda lehet pakolni ilyen olyan magyarázatokat...
van azért nyilvánvaló pozitívum: jönnek még jó meccsek

- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Egyértelmű, hogy szerintem TOP 3-as csapat az Atletico. Tőlük félek és tartok a legjobban.Feast4 írta:
Mondjuk ha jól dereng (valamelyik statisztika zseni nyilván jobban tudja) de Carlo a Reallal sem sokszor bírt Simeoneval.Amúgy félelmetes.Az Atlético nyom ameddig kell aztán úgy zárnak be mint a satu se ki se be, aztán ha valaki mégis bekapar megint átmennek támadásba.
Szeretném őket elkerülni a BL-ben, mert visszavágós rendszerben szinte lehetetlen megverni őket.
Azért az nem semmi, hogy milyen csapat lett belőlük, mutatják a többi nagy csapatnak, hogy így is lehet. ŐK csapatként lettek ennyire erősek.

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
Mondjuk ha jól dereng (valamelyik statisztika zseni nyilván jobban tudja) de Carlo a Reallal sem sokszor bírt Simeoneval.Amúgy félelmetes.Az Atlético nyom ameddig kell aztán úgy zárnak be mint a satu se ki se be, aztán ha valaki mégis bekapar megint átmennek támadásba.LG írta:Talán ez most nem annyira fontos. Főleg, ha így is behúzzák.palesz77 írta:Grizes újabb fontos tizit hagyott ki közben.
Ezen a meccsen amúgy sokkal jobban megfogta az Atletico a Bayernt, mint a tavaszi BL meccseken, és azért ez ijesztő.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Celtic ezt a Dembélé gyereket nem tudom honnan szalasztotta, de ahogy kezdte a szezont, az brutál. 950 perce van eddig a szezonban, lőtt 10 gólt - hál istennek MAtS megtörte, úgyhogy nem 11-et
-, most a City ellen is duplázott, az egyik gólja egy gyengébb félolló volt, 1 hete egy ilyet vágott.. Franciáknál jó ómen ez a Dembélé név úgy tűnik. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Soha nem nyertek még idegenben BL meccset.TripleH írta:Pedig egy lyukas garast nem tettem volna erre a Celticre, azok után amit ellenünk produkáltak.Bob_Marley írta:Így teljesüljön minden kérésem.Skót iksz és fontos három pont ide.

Az elsőből felesleges is lett volna kiindulni.
Csak otthon jók, de otthon bárki ellen kijöhet nekik.
Simeone>CarloMessias2 írta: Pep>Carlo

Korai még bármit mondani, gyengén kezdtek a bajnokságban, de bitang erősek mint mindig.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ez kétségtelen, én is leginkább tőlük tartok.LG írta: Igen, pedig nem bánnám, ha visszaesnének már egy kicsit. A játékstílusuk miatt őket tartom ránk legveszélyesebbnek.
Aztán ha megint bejátszák azt, hogy minket kiejtenek, és a Realnak odaadják a Bl címet személyesen fogom felgyújtani a Vicente Calderont, Torrentéstül, mindenestül...

Celticcel vigyázni kell, idegenben világtalanok, de otthon képesek meglepetésre.
Kb mint a Sociedad. Camp Nouban 3-4 góllal verjük őket sokszor, de a saját stadionjukban nem tudtunk nyerni kb 2007 óta
Pedig egy lyukas garast nem tettem volna erre a Celticre, azok után amit ellenünk produkáltak.Bob_Marley írta:Így teljesüljön minden kérésem.Skót iksz és fontos három pont ide.

Persze, hogy jobban megfogta.LG írta: Talán ez most nem annyira fontos. Főleg, ha így is behúzzák.
Ezen a meccsen amúgy sokkal jobban megfogta az Atletico a Bayernt, mint a tavaszi BL meccseken, és azért ez ijesztő.
Pep>Carlo
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Így teljesüljön minden kérésem.
Skót iksz és fontos három pont ide.

Talán ez most nem annyira fontos. Főleg, ha így is behúzzák.palesz77 írta:Grizes újabb fontos tizit hagyott ki közben.

Igen, pedig nem bánnám, ha visszaesnének már egy kicsit. A játékstílusuk miatt őket tartom ránk legveszélyesebbnek.Nero. írta:Atletico ma is bizonyitja hogy evek ota ott van a vilag 4 legjobb csapata kozt.
Atletico ma is bizonyitja hogy evek ota ott van a vilag 4 legjobb csapata kozt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- aka Game90
Az EB-n mutatott szerencsétlenkedés után azért Milik lövi a gólokat (bár nem tudom, hogy mennyi helyzet kell neki).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Carrasco meg beverte, megy az atma.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Celtic-Cici 2-2, széép..
Közben Ludogorets-PSG 1-0
Vannak itt érdekes meccsek.

Közben Ludogorets-PSG 1-0
Vannak itt érdekes meccsek.
Na jó ma lehet megkövetem a Celticet ha ezt végigviszik.
De ez eddig nem igen a nagycsapatok estéje.
Na Sterling javít.

Na Sterling javít.