Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért volt az első félidőben 4 helyzetünk, még a kapott gól előtt, amiből illet volna legalább egyet berúgni és akkor minden másképpen alakul. A gladbach az első valamire való helyzetét meg berúgta, addig a kapunkra még veszélyesek sem voltak. Azért az dícsérendő, hogy mentünk előre és küzdve hoztuk a 3 pontot. Arda és Rafi cserélye dobott is az öszképen. Én Neyt sem szídnám, mert azért csak kiosztott egy pár kulcspaszt meg egy gólpaszt a meccsen és egyébként folyamat lógtak rajta 2-en 3-an. Nekem inkább Ini játéka tünt visszafogottnak, kevesett vállalt előre és pontatlan is volt. Összességében a 3 pont megvan és Bob szavaival élve a többi nem számít.mess2009 írta:marha nehéz ehhez a meccshez hozzászólni. győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?! minden relatív, az is tény na meg az, hogy nem ilyet vártam...
ki tetszett? Mascherano, és Arda. és ki nem? a többi. a nem tetszettek közül is kitűnt Alba.
Ezt a reszt mondjuk felesleges elvitatni, ha a nemetek nem jatszottak volna ilyen jol az elso felidoben, nem lett volna ilyen nehez dolgunk.. Taktikailag voltunk megverve, fegyelmezetten, gyorsan es pontosan jatszottak, minosegi focit lathattunk toluk is. A masodikban nagyon magukra huztak minket, plusz Raffael kiesese, es a 433-ra valo visszaallas mar tul sok volt nekik, de egy jo 50-60 percig egyenrangu felek kuzdelme volt ez, ok is lohettek volna meg golt emlekeim szerint, meg ha nem is 100%-os ziccerbolmess2009 írta:győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?!
Szerintem is az volt a legnagyobb baj, hogy nem tudtuk szélen megverni őket. Mikor bejött Rafinha és Arda, akkor könnyebben tudtunk mögéjük kerülni, szerintem ez volt a kulcs.mess2009 írta:marha nehéz ehhez a meccshez hozzászólni. győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?! minden relatív, az is tény na meg az, hogy nem ilyet vártam...
ki tetszett? Mascherano, és Arda. és ki nem? a többi. a nem tetszettek közül is kitűnt Alba.

Én is ezen a véleményen vagyok és még azt is hozzátenném, hogy Busquets hibája is elég csúnya volt. Paco pedig nagyon súlytalan volt, nem nagyon lehetett még a nevét se hallani. Ennél biztosan több kell. Azért nem kell elkeseredni, lesz ez még sokkal jobb is, de ez a meccs nem volt jó.mess2009 írta:marha nehéz ehhez a meccshez hozzászólni. győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?! minden relatív, az is tény na meg az, hogy nem ilyet vártam...
(Nem biztos, h be merem vállalni, előre láthatólag fájdalmas lesz.)Bob_Marley írta:Nyertünk és ez a lényeg, szusszanni kell. Haza majd szinte azonnal Vigo, nem lesz egyszerű.

2 olyan játékos, akivel a többség nyáron nem is számolt. (SR esetében jhv posztra értem)Atalanta írta:Sergi Robi és a Turan nagyon jó meccset fut!

Lucho olvassa a kommentjeim..S.Agüero írta:Meglepő kezdő, lehet, hogy 4-3-1-2 lesz.

Tutira kirakja Pacot szélre...S.Agüero írta:Meglepő kezdő, lehet, hogy 4-3-1-2 lesz.

Suarez és Paco egyszerre. Érdekes..visca el barca írta:ofisöl:
TS - előrerobi, piq, masch, alba - rakéta, busi, ini - paco, laller, ney

Itthon azért biztos a győzelemre fog menni LE, idegenben viszont sanszos szerintem is, hogy "jó az x is" taktikával megyünk ki.Bob_Marley írta:Szerintem oda-vissza le "lesz adva" a meccs, s biztosan továbbmegy a két a csapat ezekkel a pontokkal.