Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Soha nem nyertek még idegenben BL meccset.TripleH írta:Pedig egy lyukas garast nem tettem volna erre a Celticre, azok után amit ellenünk produkáltak.Bob_Marley írta:Így teljesüljön minden kérésem.Skót iksz és fontos három pont ide.

Az elsőből felesleges is lett volna kiindulni.
Csak otthon jók, de otthon bárki ellen kijöhet nekik.
Simeone>CarloMessias2 írta: Pep>Carlo

Korai még bármit mondani, gyengén kezdtek a bajnokságban, de bitang erősek mint mindig.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ez kétségtelen, én is leginkább tőlük tartok.LG írta: Igen, pedig nem bánnám, ha visszaesnének már egy kicsit. A játékstílusuk miatt őket tartom ránk legveszélyesebbnek.
Aztán ha megint bejátszák azt, hogy minket kiejtenek, és a Realnak odaadják a Bl címet személyesen fogom felgyújtani a Vicente Calderont, Torrentéstül, mindenestül...

Celticcel vigyázni kell, idegenben világtalanok, de otthon képesek meglepetésre.
Kb mint a Sociedad. Camp Nouban 3-4 góllal verjük őket sokszor, de a saját stadionjukban nem tudtunk nyerni kb 2007 óta
Pedig egy lyukas garast nem tettem volna erre a Celticre, azok után amit ellenünk produkáltak.Bob_Marley írta:Így teljesüljön minden kérésem.Skót iksz és fontos három pont ide.

Persze, hogy jobban megfogta.LG írta: Talán ez most nem annyira fontos. Főleg, ha így is behúzzák.
Ezen a meccsen amúgy sokkal jobban megfogta az Atletico a Bayernt, mint a tavaszi BL meccseken, és azért ez ijesztő.
Pep>Carlo
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Így teljesüljön minden kérésem.
Skót iksz és fontos három pont ide.

Talán ez most nem annyira fontos. Főleg, ha így is behúzzák.palesz77 írta:Grizes újabb fontos tizit hagyott ki közben.
Ezen a meccsen amúgy sokkal jobban megfogta az Atletico a Bayernt, mint a tavaszi BL meccseken, és azért ez ijesztő.

Igen, pedig nem bánnám, ha visszaesnének már egy kicsit. A játékstílusuk miatt őket tartom ránk legveszélyesebbnek.Nero. írta:Atletico ma is bizonyitja hogy evek ota ott van a vilag 4 legjobb csapata kozt.
Atletico ma is bizonyitja hogy evek ota ott van a vilag 4 legjobb csapata kozt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- aka Game90
Az EB-n mutatott szerencsétlenkedés után azért Milik lövi a gólokat (bár nem tudom, hogy mennyi helyzet kell neki).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Carrasco meg beverte, megy az atma.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Celtic-Cici 2-2, széép..
Közben Ludogorets-PSG 1-0
Vannak itt érdekes meccsek.

Közben Ludogorets-PSG 1-0
Vannak itt érdekes meccsek.
Na jó ma lehet megkövetem a Celticet ha ezt végigviszik.
De ez eddig nem igen a nagycsapatok estéje.
Na Sterling javít.

Na Sterling javít.
Várjuk még!(De jó volna...)Bob_Marley írta:Pedig vezetett a Celtic.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pedig vezetett a Celtic. 

Ez Kassai reputációját nyilván emeli!ferninho írta:Fellebbeztek a 2. sárga miatt, úgy néz ki sikeresen.palesz77 írta:Verrattit nem kiallitottakaz elozo meccsen? Hogy lehet akkor ma kezdo?
link

Separa legfeljebb kizárják őket mint tavaly a madridot a kupából.palesz77 írta:Verrattit nem kiallitottakaz elozo meccsen? Hogy lehet akkor ma kezdo?

Fellebbeztek a 2. sárga miatt, úgy néz ki sikeresen.palesz77 írta:Verrattit nem kiallitottakaz elozo meccsen? Hogy lehet akkor ma kezdo?
link
madridista
Jó hát nyilván ezt oldalakon keresztül lehetne tárgyalni, de a lényeg, hogy gyakorlatilag van 3 nagy spanyol csapat akik teljesen máshogy játszanak így nem értem ezt a spanyol focinak való szurkolást, mert a Barcához a City játéka áll közelebb, RM-hoz a Bayern, Atmához meg a Juve. Egyébként meg nem mind1 melyik hogy jut tovább, szóval igenis közvetlen riválisok.Bob_Marley írta: Ehhez annyi mindent hozzátudnék írni.Kezdve azzal mit játszik az Atletico, folytatva hogy milyen a spanyol foci leginkább 90-es évek ha az Atleticot összeakarjuk hasonlítani. És folytatva egyfajta holland focival, amit képvisel pl Guardiola. És amit tolt egy Atletico is meg RM is egyébként meg úgy majdnem mindenki erre próbál építeni.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jó hát nyilván, de nagy a keretek közti minőségbeli különbség, iksszel én elégedett lennék. 

- randomguy
- Capitá del Barça
szerintem meg az lenne a legjobb ha a celtic nyer, bár 0,001% az esély. nekik minden pont ajándék, ők úgysem fogják tudni tartani a tempót, hogy majd miattuk számolgatni kelljen a végén, talán a németek ellen szereznek majd pontot, de boritékolható nekik a 4. hely.Nekünk az iksz lenne a legjobb.
azoknak a játékosoknak ajándék minden egyes bl meccsk, lehet többet nem is fognak blben szerepelni. szerintem nem különösebben fogják őket érdekelni ha 6ból 3x beleszaladnak a késbe pl.Ez szerintem se pénzügyileg se a csapat összetartás se pedig a játékosok önérzette szempontjából nem jó.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára randomguy 2016.09.28. 20:22:04-kor.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Hogy őszinte legyek az a legviccesebb az egészben hogy tényleg nem egy csapat van.A másik pedig az hogy nem tudom egy Legia Varsó pl. mi értelme van, hogy a BL be került.Értem én kis csapatok, nekik is pénz nekik meg kell mutatni magukat meg Hajrá Nico! de mi a franc értelme lesz annak, hogy 8 meccsen ha 20 kapott gól alatt megússzák öröm lesz nekik a köbön?LG írta: De nemcsak ők. Kb. minden csoportban van egy csapat, akik csak pofozózsák szerepet játszanak.
Ez szerintem se pénzügyileg se a csapat összetartás se pedig a játékosok önérzette szempontjából nem jó.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ehhez annyi mindent hozzátudnék írni.TripleH írta:Nem szeretnék itt ezzel offolni, csak annyit jegyeznék meg, hogy se a kontra foci (RM), se a tipikus olasz bunker (Atma) nem jellemző például egy spanyol válogatottra, gyakorlatilag a City spanyolosabb focit játszik mint az Atma például.Bob_Marley írta:..