Separa legfeljebb kizárják őket mint tavaly a madridot a kupából.palesz77 írta:Verrattit nem kiallitottakaz elozo meccsen? Hogy lehet akkor ma kezdo?

Separa legfeljebb kizárják őket mint tavaly a madridot a kupából.palesz77 írta:Verrattit nem kiallitottakaz elozo meccsen? Hogy lehet akkor ma kezdo?
Fellebbeztek a 2. sárga miatt, úgy néz ki sikeresen.palesz77 írta:Verrattit nem kiallitottakaz elozo meccsen? Hogy lehet akkor ma kezdo?
Jó hát nyilván ezt oldalakon keresztül lehetne tárgyalni, de a lényeg, hogy gyakorlatilag van 3 nagy spanyol csapat akik teljesen máshogy játszanak így nem értem ezt a spanyol focinak való szurkolást, mert a Barcához a City játéka áll közelebb, RM-hoz a Bayern, Atmához meg a Juve. Egyébként meg nem mind1 melyik hogy jut tovább, szóval igenis közvetlen riválisok.Bob_Marley írta: Ehhez annyi mindent hozzátudnék írni.Kezdve azzal mit játszik az Atletico, folytatva hogy milyen a spanyol foci leginkább 90-es évek ha az Atleticot összeakarjuk hasonlítani. És folytatva egyfajta holland focival, amit képvisel pl Guardiola. És amit tolt egy Atletico is meg RM is egyébként meg úgy majdnem mindenki erre próbál építeni.
szerintem meg az lenne a legjobb ha a celtic nyer, bár 0,001% az esély. nekik minden pont ajándék, ők úgysem fogják tudni tartani a tempót, hogy majd miattuk számolgatni kelljen a végén, talán a németek ellen szereznek majd pontot, de boritékolható nekik a 4. hely.Nekünk az iksz lenne a legjobb.
azoknak a játékosoknak ajándék minden egyes bl meccsk, lehet többet nem is fognak blben szerepelni. szerintem nem különösebben fogják őket érdekelni ha 6ból 3x beleszaladnak a késbe pl.Ez szerintem se pénzügyileg se a csapat összetartás se pedig a játékosok önérzette szempontjából nem jó.
Hogy őszinte legyek az a legviccesebb az egészben hogy tényleg nem egy csapat van.A másik pedig az hogy nem tudom egy Legia Varsó pl. mi értelme van, hogy a BL be került.Értem én kis csapatok, nekik is pénz nekik meg kell mutatni magukat meg Hajrá Nico! de mi a franc értelme lesz annak, hogy 8 meccsen ha 20 kapott gól alatt megússzák öröm lesz nekik a köbön?LG írta: De nemcsak ők. Kb. minden csoportban van egy csapat, akik csak pofozózsák szerepet játszanak.
Ehhez annyi mindent hozzátudnék írni.TripleH írta:Nem szeretnék itt ezzel offolni, csak annyit jegyeznék meg, hogy se a kontra foci (RM), se a tipikus olasz bunker (Atma) nem jellemző például egy spanyol válogatottra, gyakorlatilag a City spanyolosabb focit játszik mint az Atma például.Bob_Marley írta:..
Nem szeretnék itt ezzel offolni, csak annyit jegyeznék meg, hogy se a kontra foci (RM), se a tipikus olasz bunker (Atma) nem jellemző például egy spanyol válogatottra, gyakorlatilag a City spanyolosabb focit játszik mint az Atma például, de még az általad nem szívlelt PSG is.Bob_Marley írta:..
Azt tudom mondani hogy na majd meglátjuk.TripleH írta:Cuki ahogy az Atmának és a Realnak szurkolsz a BL-ben mert spanyolok... Celtic meg sehol nem erős már, akkorát fognak ma kapni, hogy pislogni nem lesz idejük.Bob_Marley írta:Celtic otthon elég erős, s felszívják magukat. Pep meg idegenbe óvatosabb szokott lenni. Én azért óvatosabb lennék azon a meccsen, sőt szurkolnék is egy esetleges ikszért. Verekedjenek csak hátul mi meg szép csendben hozzuk a pontokat.
Német spanyol párbajok folytatódnak, Atletico meccs 1-1 gyanús mi nyerjünk és a forduló letudva spanyol sikerrel.
Pont mint egy Fradista az Újpestnek.Messias2 írta: Azért kíváncsi lennék, hogy a katalán szurkolók mennyire tudnak drukkolni a spanyol csapatoknak...
Ha csak csoportonként 1 lenne, de bakker van 3 full pofozózsák csoport, nem csak 1-1 csapat onnan.LG írta: De nemcsak ők. Kb. minden csoportban van egy csapat, akik csak pofozózsák szerepet játszanak.
Szerintem is. Pedig régen jó csapat volt, Dinhoék idejében még jó meccseket játszottunk velük, de azóta lemaradtak az európai elittől, mint a borravaló.Feast4 írta:Lesz a közte legalább 4-5.TripleH írta: Celtic meg sehol nem erős már, akkorát fognak ma kapni, hogy pislogni nem lesz idejük.Kizártnak tartom hogy a City nem akar, majd erőt demonstrálni rajtuk!Főleg hogy nekik is megvan a keretet hozzá.
De messzebb megyek szerintem a németek is le fogják guritani nekik két meccsen az öt gólt!
Gyanítom fél Katalóniai satu részeg egy Real BL vagy kupa kiesés után.Messias2 írta:Azért kíváncsi lennék, hogy a katalán szurkolók mennyire tudnak drukkolni a spanyol csapatoknak...TripleH írta: Cuki ahogy az Atmának és a Realnak szurkolsz a BL-ben mert spanyolok...
Azért kíváncsi lennék, hogy a katalán szurkolók mennyire tudnak drukkolni a spanyol csapatoknak...TripleH írta: Cuki ahogy az Atmának és a Realnak szurkolsz a BL-ben mert spanyolok...
Lesz a közte legalább 4-5.TripleH írta: Celtic meg sehol nem erős már, akkorát fognak ma kapni, hogy pislogni nem lesz idejük.
Cuki ahogy az Atmának és a Realnak szurkolsz a BL-ben mert spanyolok... Celtic meg sehol nem erős már, akkorát fognak ma kapni, hogy pislogni nem lesz idejük.Bob_Marley írta:Celtic otthon elég erős, s felszívják magukat. Pep meg idegenbe óvatosabb szokott lenni. Én azért óvatosabb lennék azon a meccsen, sőt szurkolnék is egy esetleges ikszért. Verekedjenek csak hátul mi meg szép csendben hozzuk a pontokat.
Német spanyol párbajok folytatódnak, Atletico meccs 1-1 gyanús mi nyerjünk és a forduló letudva spanyol sikerrel.
szerintem arra gondolt Feast, hogy hozni kéne 2 meccs alatt a 6 pontot (celtic elleni + a mai), hogy ne veszítsünk pontokat mire arra kerül a sor hogy egymás ellen toljuk.6 pontot hogy hozol össze?És egyébként is, minek?
Oda-vissza verni őket nehéz lesz azért.
Az előző meccs meg ez a meccs.S.Agüero írta:6 pontot hogy hozol össze?A mű meccsünk meg abból a szempontból lehet nagyon fontos, hogy a City előtt egy stabil 6 pontot össze kéne szedni, biztos ami biztos alapon.És egyébként is, minek?
Oda-vissza verni őket nehéz lesz azért.
6 pontot hogy hozol össze?A mű meccsünk meg abból a szempontból lehet nagyon fontos, hogy a City előtt egy stabil 6 pontot össze kéne szedni, biztos ami biztos alapon.
Ha most nem lennék leégve tuti beraktam volna egy 10-essek háromnál több gólba! a Celtic annyira nen BL minőségű csapat hogy nem is értem hogy lehet itt.TripleH írta:Na a Celtic ma vajon mennyit fog kapni a Citytől?
City-Atlético volt csak ezek közül, összesen rúgtak nekik 3 meccs alatt 2 gólt, amiből az egyik les volt, a másik meg megpattanós, nem kell azért szépíteni.recrea írta:Tavaly is ezeket a csapatokat ejtették ki, vagy akik megverték ezeket a csapatokat, se erősebbek, se gyengébbek nem lettek, szóval a helyzet nagyjából ugyanaz. Van egy erősebb City meg egy gyengébb Juve talán.
Ez attól függ, hogy milyen sorsolást kapnak. A Barca, Bayern, Atleti, City, Juve ötös ellen mind esélytelenebbnek érezném őket.recrea írta: Idén is ott lesznek a végén, igazából ugyanaz a 3 csapat az esélyes megint.
Simeone Atletije 100x jobba és szervezettebben védekezik, mint ez a Madrid.ntibi67 írta:Amugy észrevettétek,hogy tegnap mint ha Simeone Atleticoját láttuk volna a Dortmund ellen?
10 emberrel védekeztek és vártak a kontrára.
Labdabirtoklás 60-40
Kaput eltaláló lövések 10-4