Azt tudom mondani hogy na majd meglátjuk.TripleH írta:Cuki ahogy az Atmának és a Realnak szurkolsz a BL-ben mert spanyolok... Celtic meg sehol nem erős már, akkorát fognak ma kapni, hogy pislogni nem lesz idejük.Bob_Marley írta:Celtic otthon elég erős, s felszívják magukat. Pep meg idegenbe óvatosabb szokott lenni. Én azért óvatosabb lennék azon a meccsen, sőt szurkolnék is egy esetleges ikszért. Verekedjenek csak hátul mi meg szép csendben hozzuk a pontokat.
Német spanyol párbajok folytatódnak, Atletico meccs 1-1 gyanús mi nyerjünk és a forduló letudva spanyol sikerrel.

Azt meg hadd ne kelljen már megmagyarázni ha az ember szereti a spanyol focit akkor szurkol is nekik. És ráadásul egy katalán szurkoló az katalán egy magyar szurkoló meg magyar, akinek esetlegesen egy külföldi a kedvenc csapata, de nem összehasonlítható. Azt meg hogy valaki elljen szurkoljon valaki mindig is elítélem. Nem bajnokság hanem nemzetközi kupa, nem közvetlen riválisok.
Ugyanezen emberek meg büszkén lóbálják a statokat arról hogy a spanyol foci éppen erősebb mint az angol mert nyert amúgy egy Atletico vagy egy RM vagy mi. Lelke rajta mindenkinek, én olyanért szurkolok aki közel áll hozzám, a spanyol foci igen a német meg nagyon távol, ennyi.
Fradistaként nemzetközi szinten szorítok egy Újpestért hogy menjen tovább, pedig ha van csapat aki nagyon-nagyon-nagyon messze áll tőlem az az Újpest. Klasszikust idézve akkor mennék Újpestre ha elalszok a metrón. Magyar csapat, kell a siker.