Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Forgathatod a szemedet, meg írhatod látványosan. A játékukról írtam, meg igen örülök neki hogy egy spanyol csapat vezet egy német ellen. Neked sikerült sok szakmaiságot és építőt hozzáírni. Tök ésszel nyomják, hátul fogható a Dortmund engedik hogy jöjjenek és mikor elmennek ott is vannak pillanatok alatt a kapu előtt.S.Agüero írta:Most ezt komolyan nyomni kell ilyen látványosan?Bob_Marley írta:RM az egyik legjobb kontracsapat volt én furcsállom is, hogy ettől kezdenek eltérni, de néha elő tudják venni és Balet max a fal állítja meg. Elmentek belőtték, Németország-Spanyolország 0:1![]()
Ugyan, direkt csak ennyit adnak ki magukból, mint ahogy a City ellen is bőven elég volt 180 perc alatt egy öngolS.Agüero írta:Most ezt komolyan nyomni kell ilyen látványosan?Bob_Marley írta:RM az egyik legjobb kontracsapat volt én furcsállom is, hogy ettől kezdenek eltérni, de néha elő tudják venni és Balet max a fal állítja meg. Elmentek belőtték, Németország-Spanyolország 0:1![]()
Dembelè a botnak is nekiszaladna ma.Bob_Marley írta:Danilo olyan átalakuláson megy át mint nálunk Arda, jól tolja mostanában.
Most ezt komolyan nyomni kell ilyen látványosan?Bob_Marley írta:RM az egyik legjobb kontracsapat volt én furcsállom is, hogy ettől kezdenek eltérni, de néha elő tudják venni és Balet max a fal állítja meg. Elmentek belőtték, Németország-Spanyolország 0:1
Az mi?Messias2 írta:A fehér balettot.recrea írta:Mit vártok?
A fehér balettot.recrea írta:Mit vártok?
16-oson kívül volt.csababarca írta:Az a baj a dortmunddal, hogy a védekezésük olyan ratyi mint a miénk, ostobák.
Mondjuk a tizit be lehetne fújni máskor, angol vilaglegjobbja spori.
30 méterre a kapujuktól védekeznek 11-en, berosálok.MessiNeymarSuarez írta:Dortmund- Busz FC 0-1
72-28-as labdabirtoklás befigyel.
recrea írta:Klettenbörg-Dormtund 1-0
recrea írta:Szerintem Ronci sokkal több savazást kapott pályafutása során, szóval az egész hozzászólás egy félrevezető érv. Nemsokára úgy lesz, mint odaát, valamit pár ember sokszor leír, évekig, annyiszor, h aztán mindenki elhiszi.
Ironikus, hogy Ronaldot úgy állítják be, hogy EB győzelemre vezette a válogatottat, és teljesen megérdemelten nyerte meg, mikor volt 1 vagy 2 jó meccse, míg Messi egész Copa Americán sziporkázott, és sorra a csapat legjobbja volt, aztán a döntőben egy kevésbé jó meccs(bár akkor is a csapat legjobbja volt, pedig kb 4 ember volt rajta), és úgy köpködték hogy meg sem érdemli, mert nem is csinált semmit blabla.S.Agüero írta:Húha. És a kieséses szakaszban összesen volt 2 jó meccse.Most tavasszal is szidva volt ezerrel, mégis ő mosolygott a BL meg az EB trófeákkal.Ellenünk és a Wolfsburg ellen. Tapsoljuk meg.
![]()
Mintha olyan nagy részt vállalt volna a két trófeából.