Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ellenunk se volt olyan jo, csak a vegen kapott egy nagy labdat Baletol, Dani Alves meg elbohockodta. A Wolsburg elleni 3 goljabol meg 2 akkora mak volt a huzat. De amugy nincs bajom CRel ferni, en mindig is elismertem es vannak olyan dolgok amiben kifejezetten peldakep, de ami nagyon zavar hogy allandoan Messihez hasonlitgatjak holott fasorba sincs hozza kepest, es aranylabdat kovetelnek neki pusztan azert mert "jo eve volt". A "kijon a godorbol" kifejezes mit takar? Valamelyik alsohazi csapat ellen emberelonybe rug egy mesterotost es elkepeszto orditasok meg feszitesek kozt megunnepli a 3 meterrol ures kapura bepasszolt labdakat, majd lenyilatkozza hogyha nem o kapja az aranylabdat akkor az egesz rendszer korrupt es Messit tolja?S.Agüero írta:Húha. És a kieséses szakaszban összesen volt 2 jó meccse.Most tavasszal is szidva volt ezerrel, mégis ő mosolygott a BL meg az EB trófeákkal.Ellenünk és a Wolfsburg ellen. Tapsoljuk meg.
![]()
Mintha olyan nagy részt vállalt volna a két trófeából.
Húha. És a kieséses szakaszban összesen volt 2 jó meccse.Most tavasszal is szidva volt ezerrel, mégis ő mosolygott a BL meg az EB trófeákkal.
Abba bele sem gondolsz, hogy nem CR teljesítménye miatt, hanem CR teljesítményének ellenére húzták be csapatai ezeket a trófeákat?!ferninho írta: Nem megy neki, volt már ilyen, rendbeteszi magát, ahogy eddig mindig azt megint kettesével fogja rúgni a gólokat.
Azért véleménye csak lehet ugye?ferninho írta:Majd Nero akkor is röhögj CRen, ha kijön a gödörből légyszi.
Gondolom úgy, hogy a 2 kh hátrahúzódik az alapvonalhoz a nagyobb terület érdekében, amikor az ellenfél letámad.palesz77 írta: MAtS hogy tudott 10-szer kapuskent HATRAFELE passzolni?Nekem ez a legnagyobb kerdesen..
MAtS hogy tudott 10-szer kapuskent HATRAFELE passzolni?Messias2 írta:Ezt csak így itt hagyom nektek humorosba'
http://m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaj ... eo-2528089" target="_blankMessias2 írta:Ezt csak így itt hagyom nektek humorosba'
Vagy pont hogy tudnak előre valamit, és ezért nem igazoltak..Márpedig lenne hol erősíteni, kezdve Casemiro posztjánál, plusz a védelembe sem ártana, mert ha megkapják a tiltást, mire lejár Pepe kb matuzsálemi kort él meg, Ramos meg régóta nem önmaga.Kovbal88 írta:Szerintem a Realnál valami nincs rendben. Az ilyen Pogba igazolásokat be szokták húzni, márcsak presztízsből is. Főleg, hogy jön az átigazolási büntijük. Nagyon nem zavar a dolog, csak furcsán mennek a dolgok odaát. Valami bűzlik.
Talán pont ezért vannak (lesznek) hosszú idő után rendben...Kovbal88 írta:Szerintem a Realnál valami nincs rendben. Az ilyen Pogba igazolásokat be szokták húzni, márcsak presztízsből is. Főleg, hogy jön az átigazolási büntijük.
Csak nem szoktuk meg, hogy olyan edzőjük van akinek szava is van az elnöknél.Kovbal88 írta:Szerintem a Realnál valami nincs rendben. Az ilyen Pogba igazolásokat be szokták húzni, márcsak presztízsből is. Főleg, hogy jön az átigazolási büntijük. Nagyon nem zavar a dolog, csak furcsán mennek a dolgok odaát. Valami bűzlik.
Nézd, arról van itt egyszerűen szó hogy hatalmasat csalódott a klub vezetésében Ancelotti elküldése miatt (és amiatt ahogy Casilasszal bántak). És nem ő volt az egyetlen a játékosok közül. Nem véletlen hogy az elküldésének bejelentése előtti 1-2 hétben a játékosok sorra raktak ki róla képet, mindegyiken azt sugallva hogy nagyon szeretnék ha maradna. Én megértem ezt, mert valóban érthetetlen, védhetetlen, szakmaiságtól mentes és destruktív döntés volt ez.Nero. írta:Talán, de a Ramos-MU pletykákkal tele volt a sajtó, nagyon sok madridista lélekben már elköszönt tőle, és a szerződés hosszabítást is a nyár végére hagyta és most már jóval többet keres.Veidt_madridista írta:Casillaszon kivul mindenben tévedsz.
Szerintem 0:1-es hendivel is jönni fog.S.Agüero írta:A Dortmund tiszta biztos, hogy jobb lesz a Realnál, már csak az a kérdés, hogy ki tudják e használni a helyzeteiket, minden ezen fog múlni. Amúgy szerintem is nyerni fog a Dort.
Nézd, amit én tudok az az, hogy a Real Madridnak Makalele eladása óta mindig is az volt a problémája, hogy a középpályájuk tele volt sztárokkal, labdazsonglőrökkel sehol egy zongoracipelő "melós". Ezt nagyon sok szakértő elmondta, de igazából nem kell zseninek lenni ahhoz hogy ezt észrevegye az ember. Benítezt kirúgták mert nem jöttek az eredmények és a játék se adta, aztán jött Zidane és szintén gyenge volt a játék és szintén hasonló eredményeket hozott mint Benítez. Aztán amikor már 12 pontos hátrányba kerültek velünk szembe, akkor megfogta és betette Casemirot a kezdőbe, onnantól kezdve (árpilis eleje) az összes mérkőzésüket megnyerték, egészen mostanáig, amikor is Casemiro lesérült, egyből becsúszott két iksz. Ezek egyszerűen annyira, de annyira száraz tények hogy nem értem hogy min vitatkozunk még mindig.Chino írta:Nem azt mondom, hogy nem fontos játékosuk, mert nagyon is az, de annyira nem elengedhetetlen, mint azt itt néhányan bellítják.
az akkori celtában ott volt nolito, aki nagy mértékben szabta a játékukat, ő ugye most eligazolt, ezzel sokat gyengült a celta. iago aspas fogott még ki nagy meccset azon az estén, meg úgy un bloc az egész celta felülteljesített, mostmár azért más a helyzet. eddig egy döntetlen és egy győzelem a mérlegük, jelenleg több meccset játszottak mint amennyi pontjuk van. az atletico is egy négyest vert nekik idegenbe. szerintem kb olyan meccs lesz mint most a sporting elleni, max nem lesz annyi közte.Pontosan.
Bár azért a következő menetben nagyon nehéz terep vár ránk, Celta Vigo stadionja, ahonnan legutoljára 4-1-gyel távoztunk, és nem a mi javunkra. Már előre félek attól a meccstől.
De ebből is látszik, hogy mennyit tud változni a helyzet 1-2 forduló alatt.
íén is nagyon fontos láncszemnek tartom Casemirot, már tavaly is ez volt a véleményem, de megvan ennek is az árnyoldala. Ha átjátsszák -ami azért sokszor megtörténik- esélye nincs rendesen visszazárni. De ami a legnagyobb hátrány, hogy hiába, vagy állítja meg az ellenfelet (főleg fejben) nagyon lassú és dajkálgatnia kell a labdát, hogy aztán megjátsza azt, ezzel pedig sok támadás lelassul, van ideje visszazárni a védőknek.Bob_Marley írta:Annyiból igaz, hogy az "egydimenziós" játékosok, de főleg a posztjaik szép lassan tűnnek el, de jelenlegi felállásban Casemiro olyan kincs hogy nem is érdemes példákat hozni, mert Dortmundban bárhol megállná a helyét. Van egy embered a középpályán, aki folyamat terrorizálja az ellenfelet és töménytelen mennyiségű párharcot nyer. Minden edző ezért imádkozik, hogy ilyen embere legyen.