Barça vs. Real - El Clásico
Ellenunk se volt olyan jo, csak a vegen kapott egy nagy labdat Baletol, Dani Alves meg elbohockodta. A Wolsburg elleni 3 goljabol meg 2 akkora mak volt a huzat. De amugy nincs bajom CRel ferni, en mindig is elismertem es vannak olyan dolgok amiben kifejezetten peldakep, de ami nagyon zavar hogy allandoan Messihez hasonlitgatjak holott fasorba sincs hozza kepest, es aranylabdat kovetelnek neki pusztan azert mert "jo eve volt". A "kijon a godorbol" kifejezes mit takar? Valamelyik alsohazi csapat ellen emberelonybe rug egy mesterotost es elkepeszto orditasok meg feszitesek kozt megunnepli a 3 meterrol ures kapura bepasszolt labdakat, majd lenyilatkozza hogyha nem o kapja az aranylabdat akkor az egesz rendszer korrupt es Messit tolja?S.Agüero írta:Húha. És a kieséses szakaszban összesen volt 2 jó meccse.Most tavasszal is szidva volt ezerrel, mégis ő mosolygott a BL meg az EB trófeákkal.Ellenünk és a Wolfsburg ellen. Tapsoljuk meg.
![]()
Mintha olyan nagy részt vállalt volna a két trófeából.
Amugy peldaul korant sem vagyok arrol meg gyozodve, hogy akkor is a Portugalok nyerik a dontot ha CR vegig a palyan van.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Kb ennyi. Ronaldo a mezőnyben már rég nem az igazi. Belassult, 1vs1-et ritkán nyer, kiismerhető, abszolút középszernek hat egyre többször. A wales elleni meccse volt egyébként még jónak mondható, de ott is csak a gól, meg az eltört lövése, amiből gólpassz lett, emelhető ki. Természetesen lesz még ő sokkal jobb is-ma lehet hogy villan pl.-, ám az egyértelmű, hogy kifelé megy lassan. Messihez képest játékban a kanyarba sincs.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- visca el barca
- Presidente del Barça
mindenki nagy csatát, sok gólos X-et, vagy akár 2 gólos BVB sikert vár, ilyenkor szokott jönni egy büdös nagy, nézhetetlen nulla 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MatyiG
- Adminisztrátor
Húha. És a kieséses szakaszban összesen volt 2 jó meccse.Most tavasszal is szidva volt ezerrel, mégis ő mosolygott a BL meg az EB trófeákkal.

Mintha olyan nagy részt vállalt volna a két trófeából.

Abba bele sem gondolsz, hogy nem CR teljesítménye miatt, hanem CR teljesítményének ellenére húzták be csapatai ezeket a trófeákat?!ferninho írta: Nem megy neki, volt már ilyen, rendbeteszi magát, ahogy eddig mindig azt megint kettesével fogja rúgni a gólokat.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Azért véleménye csak lehet ugye?ferninho írta:Majd Nero akkor is röhögj CRen, ha kijön a gödörből légyszi.
Majd Nero akkor is röhögj CRen, ha kijön a gödörből légyszi.
Most tavasszal is szidva volt ezerrel, mégis ő mosolygott a BL meg az EB trófeákkal.
Nem megy neki, volt már ilyen, rendbeteszi magát, ahogy eddig mindig azt megint kettesével fogja rúgni a gólokat.
Addig haterkedd (szép magyar szó
) ki magadat, amíg lehet.
Esti meccs meg... Dortmundra fogadnék, de sose lehet tudni, benne van egy Real győzelem is vagy egy több gólos német siker is.
Érdekes meccs lesz az biztos, a Real az egyéni villanásokban bízhat meg abban, hogy Ramosnak lekevert valaki két pofont és összeszedi magát védekezésben, mert ha ő nincs rendben, akkor már nagy a baj.
Most tavasszal is szidva volt ezerrel, mégis ő mosolygott a BL meg az EB trófeákkal.
Nem megy neki, volt már ilyen, rendbeteszi magát, ahogy eddig mindig azt megint kettesével fogja rúgni a gólokat.
Addig haterkedd (szép magyar szó

Esti meccs meg... Dortmundra fogadnék, de sose lehet tudni, benne van egy Real győzelem is vagy egy több gólos német siker is.
Érdekes meccs lesz az biztos, a Real az egyéni villanásokban bízhat meg abban, hogy Ramosnak lekevert valaki két pofont és összeszedi magát védekezésben, mert ha ő nincs rendben, akkor már nagy a baj.
madridista
Gondolom úgy, hogy a 2 kh hátrahúzódik az alapvonalhoz a nagyobb terület érdekében, amikor az ellenfél letámad.palesz77 írta: MAtS hogy tudott 10-szer kapuskent HATRAFELE passzolni?Nekem ez a legnagyobb kerdesen..
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
MAtS hogy tudott 10-szer kapuskent HATRAFELE passzolni?Messias2 írta:Ezt csak így itt hagyom nektek humorosba'

http://m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaj ... eo-2528089" target="_blankMessias2 írta:Ezt csak így itt hagyom nektek humorosba'
Miert van olyan erzesem hogy ma is csak bujkalni fog? Ja tudom, " nem 100%os" meg "a térde mar nem birja". De amugy az aranylabdara mar uj nev van a kalapban, Pepe.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vagy pont hogy tudnak előre valamit, és ezért nem igazoltak..Márpedig lenne hol erősíteni, kezdve Casemiro posztjánál, plusz a védelembe sem ártana, mert ha megkapják a tiltást, mire lejár Pepe kb matuzsálemi kort él meg, Ramos meg régóta nem önmaga.Kovbal88 írta:Szerintem a Realnál valami nincs rendben. Az ilyen Pogba igazolásokat be szokták húzni, márcsak presztízsből is. Főleg, hogy jön az átigazolási büntijük. Nagyon nem zavar a dolog, csak furcsán mennek a dolgok odaát. Valami bűzlik.
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Talán pont ezért vannak (lesznek) hosszú idő után rendben...Kovbal88 írta:Szerintem a Realnál valami nincs rendben. Az ilyen Pogba igazolásokat be szokták húzni, márcsak presztízsből is. Főleg, hogy jön az átigazolási büntijük.
Csak nem szoktuk meg, hogy olyan edzőjük van akinek szava is van az elnöknél.Kovbal88 írta:Szerintem a Realnál valami nincs rendben. Az ilyen Pogba igazolásokat be szokták húzni, márcsak presztízsből is. Főleg, hogy jön az átigazolási büntijük. Nagyon nem zavar a dolog, csak furcsán mennek a dolgok odaát. Valami bűzlik.
Szerintem a Realnál valami nincs rendben. Az ilyen Pogba igazolásokat be szokták húzni, márcsak presztízsből is. Főleg, hogy jön az átigazolási büntijük. Nagyon nem zavar a dolog, csak furcsán mennek a dolgok odaát. Valami bűzlik.
Ez már ízlések és pofonok kérdése. Nekem azért jelentősen szimpatikusabb volt Puyol amikor visszadobta az egyik szerződés hosszabítást, mondván hogy ő kevesebbért is ugyanúgy fog küzdeni a klubért.
Mindegy, azt elismerem hogy ilyen téren sokat fejlődött a Madrid és most már valamivel szimpatikusabb. Gondolok itt arra, hogy egyre több olyan játékos van akire rálehetne aggatni úgy ahogy a "madridista" jelzőt. Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo és most már Ronaldo is egyre több tisztelettel beszél a Realról, ráadásul végre vannak saját nevelésű játékosok is a pályán. Régen ez nekem kívülről nagyon egy ilyen zsoldoshadseregnek tűnt, de lehet hogy csak nekem. De azért ezek a gyerekek nálam még mindig messze vannak mondjuk egy Piquétől vagy egy Iniestától klubhűség terén.
Mindegy, azt elismerem hogy ilyen téren sokat fejlődött a Madrid és most már valamivel szimpatikusabb. Gondolok itt arra, hogy egyre több olyan játékos van akire rálehetne aggatni úgy ahogy a "madridista" jelzőt. Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo és most már Ronaldo is egyre több tisztelettel beszél a Realról, ráadásul végre vannak saját nevelésű játékosok is a pályán. Régen ez nekem kívülről nagyon egy ilyen zsoldoshadseregnek tűnt, de lehet hogy csak nekem. De azért ezek a gyerekek nálam még mindig messze vannak mondjuk egy Piquétől vagy egy Iniestától klubhűség terén.
- Veidt_madridista
- Madridista
Nézd, arról van itt egyszerűen szó hogy hatalmasat csalódott a klub vezetésében Ancelotti elküldése miatt (és amiatt ahogy Casilasszal bántak). És nem ő volt az egyetlen a játékosok közül. Nem véletlen hogy az elküldésének bejelentése előtti 1-2 hétben a játékosok sorra raktak ki róla képet, mindegyiken azt sugallva hogy nagyon szeretnék ha maradna. Én megértem ezt, mert valóban érthetetlen, védhetetlen, szakmaiságtól mentes és destruktív döntés volt ez.Nero. írta:Talán, de a Ramos-MU pletykákkal tele volt a sajtó, nagyon sok madridista lélekben már elköszönt tőle, és a szerződés hosszabítást is a nyár végére hagyta és most már jóval többet keres.Veidt_madridista írta:Casillaszon kivul mindenben tévedsz.
Az új szerződés csak a dolog formalitása, ahogy a fizetésemelés. Ha annyira pénzéhes lenne, lelépett volna a Unitedbe, akik többet ajánlattok neki mint amit jelenleg kap. A United karrier, brand szempontjából sem lett volna rossz választás. Korábbi hozzászólásodra reflektálva, szerintem pont az bizonyítja a madridizmusát hogy itt maradt.
néhány észrevétel a Real idei játékához:
valóban "gürisebbek" lettek, de ez azért állt elő - vagy ezzel együtt jár, hogy a kontrajátékuk kevésbé éles mint volt. ide talán még elmegy az az észrevételem, hogy a BBC. továbbra sem dolgozik össze kellő hatékonysággal sokkal inkább választják az egyéni megoldásokat ( miközben az MSN.-nél néha már az az érzésem, hogy az egymás -Messi?!-keresés miatt vész el némi hatékonyság)
az viszont dícsérendő, hogy a játékuk sebessége úgy általában nem kopott meg ha ez összeáll egy jól működő kreativitással, nehéz megállítani őket.
kifejezetten írigylem a fej játékukat és a pontrúgások szögletek terén mutatott gólveszélyt...
továbbá azt, hogy a kispadjuk (szerintem) jóval erősebb a miénknél még úgy is, hogy javultunk mi is ezen a téren.
végül: ha győz a Dortmund otthon győzzön két három góllal, mert 1-2 gól csak arra lesz elég, hogy felpaprikázza őket és a Bernabeuban megszívják.
valóban "gürisebbek" lettek, de ez azért állt elő - vagy ezzel együtt jár, hogy a kontrajátékuk kevésbé éles mint volt. ide talán még elmegy az az észrevételem, hogy a BBC. továbbra sem dolgozik össze kellő hatékonysággal sokkal inkább választják az egyéni megoldásokat ( miközben az MSN.-nél néha már az az érzésem, hogy az egymás -Messi?!-keresés miatt vész el némi hatékonyság)
az viszont dícsérendő, hogy a játékuk sebessége úgy általában nem kopott meg ha ez összeáll egy jól működő kreativitással, nehéz megállítani őket.
kifejezetten írigylem a fej játékukat és a pontrúgások szögletek terén mutatott gólveszélyt...
továbbá azt, hogy a kispadjuk (szerintem) jóval erősebb a miénknél még úgy is, hogy javultunk mi is ezen a téren.
végül: ha győz a Dortmund otthon győzzön két három góllal, mert 1-2 gól csak arra lesz elég, hogy felpaprikázza őket és a Bernabeuban megszívják.
Szerintem 0:1-es hendivel is jönni fog.S.Agüero írta:A Dortmund tiszta biztos, hogy jobb lesz a Realnál, már csak az a kérdés, hogy ki tudják e használni a helyzeteiket, minden ezen fog múlni. Amúgy szerintem is nyerni fog a Dort.
Dortmund nagyon kemény pálya,2-3 volt közte mindig az uttóbbi években,most is lesz én úgy gondolom.
Nézd, amit én tudok az az, hogy a Real Madridnak Makalele eladása óta mindig is az volt a problémája, hogy a középpályájuk tele volt sztárokkal, labdazsonglőrökkel sehol egy zongoracipelő "melós". Ezt nagyon sok szakértő elmondta, de igazából nem kell zseninek lenni ahhoz hogy ezt észrevegye az ember. Benítezt kirúgták mert nem jöttek az eredmények és a játék se adta, aztán jött Zidane és szintén gyenge volt a játék és szintén hasonló eredményeket hozott mint Benítez. Aztán amikor már 12 pontos hátrányba kerültek velünk szembe, akkor megfogta és betette Casemirot a kezdőbe, onnantól kezdve (árpilis eleje) az összes mérkőzésüket megnyerték, egészen mostanáig, amikor is Casemiro lesérült, egyből becsúszott két iksz. Ezek egyszerűen annyira, de annyira száraz tények hogy nem értem hogy min vitatkozunk még mindig.Chino írta:Nem azt mondom, hogy nem fontos játékosuk, mert nagyon is az, de annyira nem elengedhetetlen, mint azt itt néhányan bellítják.
Arról nem beszélve hogy ez a Real Madrid eléggé egy melós csapat lett, ahol pontrúgásokra és fizikai párharcokra van kihegyezve a játék, ehhez pedig egy ilyen vkp kell. És egyébként a Portoba megmutatta hogy tud nagyon szép dolgokat is csinálni. Nem azt mondom hogy aranylabdát kell neki adni, sőt ide a Barcába nem is kéne, de jelenleg Zidanennak most ő a tökéletes megoldás.
A Dortmund meg szerintem verni fogja őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2016.09.25. 22:36:55-kor.
- randomguy
- Capitá del Barça
az akkori celtában ott volt nolito, aki nagy mértékben szabta a játékukat, ő ugye most eligazolt, ezzel sokat gyengült a celta. iago aspas fogott még ki nagy meccset azon az estén, meg úgy un bloc az egész celta felülteljesített, mostmár azért más a helyzet. eddig egy döntetlen és egy győzelem a mérlegük, jelenleg több meccset játszottak mint amennyi pontjuk van. az atletico is egy négyest vert nekik idegenbe. szerintem kb olyan meccs lesz mint most a sporting elleni, max nem lesz annyi közte.Pontosan.
Bár azért a következő menetben nagyon nehéz terep vár ránk, Celta Vigo stadionja, ahonnan legutoljára 4-1-gyel távoztunk, és nem a mi javunkra. Már előre félek attól a meccstől.
De ebből is látszik, hogy mennyit tud változni a helyzet 1-2 forduló alatt.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pont ellentétesen látom, mert az alapja minden labdajátéknak a védekezés. Nem egy labdazsonglőr ezt elismerem, de nem is kell annak lennie. Sőt lassabb is fejben ezt is elismerem, de hogy többet vesz el mint adna (bárki ellen)? Hát pont hogy nem. Elég megnézni, hogy mióta nincs hány gólt kapnak. És nagyon leegyszerűsítve, ha nem kapsz gólt onnantól kezdve az fél győzelem. Sokkal fontosabb, hogy hátra fele mit alkot minthogy előre.

- Chino
- Llegenda del Barça
íén is nagyon fontos láncszemnek tartom Casemirot, már tavaly is ez volt a véleményem, de megvan ennek is az árnyoldala. Ha átjátsszák -ami azért sokszor megtörténik- esélye nincs rendesen visszazárni. De ami a legnagyobb hátrány, hogy hiába, vagy állítja meg az ellenfelet (főleg fejben) nagyon lassú és dajkálgatnia kell a labdát, hogy aztán megjátsza azt, ezzel pedig sok támadás lelassul, van ideje visszazárni a védőknek.Bob_Marley írta:Annyiból igaz, hogy az "egydimenziós" játékosok, de főleg a posztjaik szép lassan tűnnek el, de jelenlegi felállásban Casemiro olyan kincs hogy nem is érdemes példákat hozni, mert Dortmundban bárhol megállná a helyét. Van egy embered a középpályán, aki folyamat terrorizálja az ellenfelet és töménytelen mennyiségű párharcot nyer. Minden edző ezért imádkozik, hogy ilyen embere legyen.
Businak se az a legnagyobb erénye, hogy látja a passzsávokat és sok labdát szerez, szerel, hanem, hogy egyből teszi azt tovább. Ez a brazilból hiányzik, ez volt meg pl. Makele-ben. Ütközni jól tud és az "agresszivitása" miatt sok labdát szerez, de támadásban 0, max. a keresztlabdáit lehet kiemelni, de sokszor pont emiatt lassulnak le a támadások és többször kell felállt védelem ellen játszani. Kisebb csapatok ellen pont ezért "felesleges", többet vesztenek vele, mint nyernek, plusz a lap is nagyon benne van a játékában.
Nem azt mondom, hogy nem fontos játékosuk, mert nagyon is az, de annyira nem elengedhetetlen, mint azt itt néhányan bellítják.
Végül pedig sok sikert kívánok neki a mielőbbi felépüléshez. Hiába odaát játszik, minden focistának nagy csapás egy komoly sérülés.
Forca Barca!!!!