Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én a Barcás Bravo-t sírom vissza,nem a cityset.csababarca írta: Mondjuk az ilyen missu bravo féle dolgoktól hányok, látva a chilei is mit művel a cityben.
Kár hogy azt a brutál képességét nem mutatja meg csak ritkán.... bár még mindíg nem tudom miért kell ennyire isteníteni, mert az asztalra eddig keveset tett le...csababarca írta:Amíg ilyeneket csinál nem lehet komolyan venni, hiába brutális képessègű kapus.
Mondjuk az ilyen missu bravo féle dolgoktól hányok, látva a chilei is mit művel a cityben.
igaz hogy nem volt egy hajszálpontos passz, de ha busi előbb megnézi hogy hova megy a labda, és utána bámészkodik, simán elkerülhető lett volna.S.Agüero írta:MAtS-párti vagyok, de szerintem is benne volt az első gólban. Hasonló este volt, mint a Bilbao ellen, ugyanúgy benne voltak mindketten, 50-50. Másodikat meg bravúrral lehetett volna védeni, ez van.
Busi volt álmos. A másodikat érzem úgy, hogy foghatta volna.raffa írta:Megálltam hogy nem írtam mikor Bravot elengedtük...Akkor se szóltam amikor hibázott idén.... de ez a mostani kiverte a biztosítékot....minek passzolja ki ilyen flegmán a labdát?!... nyilvan nem ő tehet róla hogy kaptunk 3 gólt hipp-hopp de hogy ő volt ennek az egésznek az elondítója.... nem tudom még miért lát bele mindenki ekkora klasszist....
Szerintem mindenkinek leesett hogy ez csak vicc.messideco írta:Közben már cáfolták is, mindössze újságírói fikcóról lehet szó
Legalább Cillessen is védhetne.Nero. írta:Luis Enrique is considering the option to play Ter Stegen at DM as Busquets replacement rather than Rakitic, Gomes or Mascherano. [Diario Sport]![]()
![]()
Luis Enrique is considering the option to play Ter Stegen at DM as Busquets replacement rather than Rakitic, Gomes or Mascherano. [Diario Sport]