Barça vs. Real - El Clásico
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azt gondolom, a real abszolút nincs felkészülve a Ronaldo, és Modric utáni időkre, pedig egyre inkább látni, hogy szükségük lenne valamilyen új útra. A portigál mezőnyben középszerű játékossá vált, rúgott gól nélkül nem tud jó meccset hozni. Lassul, a párharcokat kerüli már, padra tenni viszont nem lehet. Ha Modric is elkezd visszaesni, kegyetlen évek jönnek a real szurkolókra, mert nem léptek időben. Anno a Zidane-Figo-Ronaldo vonal is egyszerre futott ki...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Annyiból igaz, hogy az "egydimenziós" játékosok, de főleg a posztjaik szép lassan tűnnek el, de jelenlegi felállásban Casemiro olyan kincs hogy nem is érdemes példákat hozni, mert Dortmundban bárhol megállná a helyét. Van egy embered a középpályán, aki folyamat terrorizálja az ellenfelet és töménytelen mennyiségű párharcot nyer. Minden edző ezért imádkozik, hogy ilyen embere legyen.
Vica versa működik a dolog, s pont hogy a többieknek is jó hogy tudják relatíve kevesebbet kell védekezni. Szóval nem csak azért szükséges, mert a többiek keveset védekeznek, hanem pont hogy ő miatta keveset kell védekezni és sok labdát szerez, nagy fegyver egy ilyen játékos. Kovacic-csel továbbra sem ildomos összehasonlítani, mások a szerepkörök is, véleményem szerint meg kanyarban sincs a horvát Casemirohoz képest.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Dortmundba idén nem tudom hogy ki az - Guerreiro lehet ilyen, majd ellenetek meglesemBBC írta:Akkor most nezd meg ezeknek a csapatoknak a 3 kpsat.
Mindenhol van vedekezni tudo,parharcokat,utkozeseket kialakito es megnyero jatekos. A kroos-modric nem az,a horvat esetleg aki akar es belemegy. Mindenhol van olyan jatekos..

Nem ezen rugózunk, hogy kell-e vkp, hanem hogy milyen. De igazából nem is feltétlen kell vkp, vagy nem muszáj úgy hívni. SR se vkp, mégis jó ott, Gomes és Rakitic se, mégis mindketten jól játszottak ott, és működött velük akkor is a csapat. Kell olyan, aki 433-ban hátrébb van, kell aki jobban figyel a védekezésre a többieknél, de ennek nem kell egy Casemiro típusú játékosnak lennie, én erről beszélek. Erre mi is ékes példa vagyunk, btb-ket pakolunk oda folyamatosan, miközben itt van Masch, és tökéletesen működik a gépezet.Nero. írta:Még mindig a VKP témán rugóztok?Emésszük meg, hogy a mai futballban az egyik legfontosabb poszt. Nem véletlenül lett Casemiro érinthetetlen, és nem véletlenül nincs annyi pénz a világon amiért Busquetset eladnánk. De komolyan, szerintem Enrique meg az igazgatóság egy ilyen 150 milliós ajánlatot is visszadobna.
Még akkor is tartom ezt, ha azt belátom, hogy a Real MOSTANI csapata jobban funkcionál vele. De ez meg leginkább CR, Kroos, és a keret hibája. Egyedül Kovacic az, aki a Kroos-Modric duó mellett szerintem jó lenne harmadiknak, és úgy elég komplett lenne a középpálya, de nyilván komolyabb csapatvédekezés kéne mellé, meg egyéb dolgok..
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Pontosan.Stalkyard írta:Várható volt hogy nem fognak mindent az utolsó percben behúzni, vagy egy gólos különbséggel kiszenvedni. Egyelőre nem igazán van meg a játékuk, messze vannak a csúcsformától.
Mi úgy látszik komolyabb következmény nélkül megúsztuk az otthoni égést, szinte eltűnt a difi.
Bár azért a következő menetben nagyon nehéz terep vár ránk, Celta Vigo stadionja, ahonnan legutoljára 4-1-gyel távoztunk, és nem a mi javunkra. Már előre félek attól a meccstől.
De ebből is látszik, hogy mennyit tud változni a helyzet 1-2 forduló alatt.
Várható volt hogy nem fognak mindent az utolsó percben behúzni, vagy egy gólos különbséggel kiszenvedni. Egyelőre nem igazán van meg a játékuk, messze vannak a csúcsformától.
Mi úgy látszik komolyabb következmény nélkül megúsztuk az otthoni égést, szinte eltűnt a difi.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nero. írta:
Ott is van az X. Las Palmas hazai pályán már tavaly is jó volt, a Real középpályája meg Casemiro nélkül egy átjáróház. Ami viszont rossz hír hogy Zidane lemeri cseréni Ronaldot. A pali szokás szerint ma is nulla és önző volt. Azért titkon még bízok benne hogy legalább idén bérelt helye lesz a kezdőben. Gondolom most feltölt az instára egy képet az EBről. Az aranylabdát meg csak ne kérdőjelezze meg senki, szerintetek Messi unalmas képei hol kapnak ennyi likeot?
Araujo döntő gólt lőtt, de mivel neki nincs 3 aranylabdája, így nem számít

Talán, de a Ramos-MU pletykákkal tele volt a sajtó, nagyon sok madridista lélekben már elköszönt tőle, és a szerződés hosszabítást is a nyár végére hagyta és most már jóval többet keres. Varanet meg nagyon sokan követelték a kezdőbe Pepe kárára.Veidt_madridista írta:Casillaszon kivul mindenben tévedsz.
Ott is van az X. Las Palmas hazai pályán már tavaly is jó volt, a Real középpályája meg Casemiro nélkül egy átjáróház. Ami viszont rossz hír hogy Zidane lemeri cseréni Ronaldot. A pali szokás szerint ma is nulla és önző volt. Azért titkon még bízok benne hogy legalább idén bérelt helye lesz a kezdőben. Gondolom most feltölt az instára egy képet az EBről. Az aranylabdát meg csak ne kérdőjelezze meg senki, szerintetek Messi unalmas képei hol kapnak ennyi likeot?

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
huh jól van csak kibekkelték. az viszont örömteli h ez a real védelem pont uo. hulla gyenge mint a mienk
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Tuti behúzzák így is...
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
mekkora malac góllal egyenlített a LP... mondjuk nagyon nem izgat 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Veidt_madridista
- Madridista
Ennél sokkal komolyabb öltözői botrányok is voltak, de egyébként Casillas végül nagy balhék közepette el is ment, Ramos a nagy madridista a tavalyi nyarat végig fenyegetőzéssel töltötte, hogyha Perez nem virítja neki a komolyabb lóvét akkor lelép a Unitedbe, Pepe teljesítménye nevetséges volt (év végére össszekapta magát az tény), Marcelot nem tudom de az ő pacekjából is kinézem hogy túl sokat dumált.Veidt_madridista írta:Ja, tökre hihető hogy Perez ki akarta rakni a negy csapatkapitanyt.Nero. írta:Ezt simán elhiszem, de szerintem ebben a társaságban még benne volt CR is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Veidt_madridista
- Madridista
Ja, tökre hihető hogy Perez ki akarta rakni a negy csapatkapitanyt.Nero. írta:Ezt simán elhiszem, de szerintem ebben a társaságban még benne volt CR is.
Ezt simán elhiszem, de szerintem ebben a társaságban még benne volt CR is.
Még mindig a VKP témán rugóztok?
Emésszük meg, hogy a mai futballban az egyik legfontosabb poszt. Nem véletlenül lett Casemiro érinthetetlen, és nem véletlenül nincs annyi pénz a világon amiért Busquetset eladnánk. De komolyan, szerintem Enrique meg az igazgatóság egy ilyen 150 milliós ajánlatot is visszadobna.
Még mindig a VKP témán rugóztok?

Akkor most nezd meg ezeknek a csapatoknak a 3 kpsat.palesz77 írta:Dortmund, Napoli, PSG - tavaly mindenkepp -, München, Juve, City, Pool. Most hirtelen. Nem labdaszerző nélkül játszanak, hanem olyan emberekkel, akiknek a vedekezes mellett a tamadasokban is fontos szerepuk van, elég nagy különbség..BBC írta:Mint pl? Melyik csapat jatszik labdaszerzo nelkul?
Mindenhol van vedekezni tudo,parharcokat,utkozeseket kialakito es megnyero jatekos. A kroos-modric nem az,a horvat esetleg aki akar es belemegy. Mindenhol van olyan jatekos..
Jobbulást neki, de nekünk ez most jó.MessiNeymarSuarez írta:Az kemény, súlyosabb a sérülés mint gondolták, Casemironak lábtörése van![]()
NSO szerint törés van a szárkapocscsontjában, és kb 3 hétig out.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Az kemény, súlyosabb a sérülés mint gondolták, Casemironak lábtörése van

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Dortmund, Napoli, PSG - tavaly mindenkepp -, München, Juve, City, Pool. Most hirtelen. Nem labdaszerző nélkül játszanak, hanem olyan emberekkel, akiknek a vedekezes mellett a tamadasokban is fontos szerepuk van, elég nagy különbség..BBC írta:Mint pl? Melyik csapat jatszik labdaszerzo nelkul?
Mint pl? Melyik csapat jatszik labdaszerzo nelkul?palesz77 írta: Miert kene annak lenniuk? Sok csapat jatszik ugy, hogy nincs olyan rombolo emberuk, aki tamadasban keveset ad, megse Barca B-k. Persze ugy is nyerhetnek, hogy egy rangadon ok az alarendeltebbek, de en ha a Real edzoje lennek, biztos nem erre mennek ra.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem itt LG arra gondol, hogy pl a RM Európa egyik legjobb kontracsapata és ehhez egy olyan emberke jobban illik, aki 1-1ben nagyon jól védekezik és jók a hosszú labdái.palesz77 írta:Miert kene annak lenniuk? Sok csapat jatszik ugy, hogy nincs olyan rombolo emberuk, aki tamadasban keveset ad, megse Barca B-k. Persze ugy is nyerhetnek, hogy egy rangadon ok az alarendeltebbek, de en ha a Real edzoje lennek, biztos nem erre mennek ra.LG írta:De miért, hogy egy Barca B legyenek?
Villarreal a kezdeti gyenge szereplés után kezd feljönni a víz felszínére, de megmondom őszintén én nagyon mérges vagyok rájuk, mintha érdekelné őket.

Ez a komoly hogy CRt egy ilyen nulla teljesítmény mellett se meri lehozni még a Zidane se. Viszont a Villarrealba Bruno nagyon jó kis játékos.