BBC írta:Akkor most nezd meg ezeknek a csapatoknak a 3 kpsat.
Mindenhol van vedekezni tudo,parharcokat,utkozeseket kialakito es megnyero jatekos. A kroos-modric nem az,a horvat esetleg aki akar es belemegy. Mindenhol van olyan jatekos..
Dortmundba idén nem tudom hogy ki az - Guerreiro lehet ilyen, majd ellenetek meglesem

-, de tavaly a Gündi-Weigl kettősnél nem volt romboló, mégis jók voltak. De mindegy, felesleges ezen lovagolni ennyit tényleg, szerintem kisebb-nagyobb átalakításokkal nem kéne Casemiro, hanem egy nála kevésbé defenzív játékossal is normálisan tudna működni a Real. Kovacic pl a mostani keretből, van benne fantázia - tudom Bob, nincs

-, felvállalja a párharcokat, Modriccsal ketten eleget ütköznének szerintem, mégis más lenne vele az összkép.
Nero. írta:Még mindig a VKP témán rugóztok?

Emésszük meg, hogy a mai futballban az egyik legfontosabb poszt. Nem véletlenül lett Casemiro érinthetetlen, és nem véletlenül nincs annyi pénz a világon amiért Busquetset eladnánk. De komolyan, szerintem Enrique meg az igazgatóság egy ilyen 150 milliós ajánlatot is visszadobna.
Nem ezen rugózunk, hogy kell-e vkp, hanem hogy milyen. De igazából nem is feltétlen kell vkp, vagy nem muszáj úgy hívni. SR se vkp, mégis jó ott, Gomes és Rakitic se, mégis mindketten jól játszottak ott, és működött velük akkor is a csapat. Kell olyan, aki 433-ban hátrébb van, kell aki jobban figyel a védekezésre a többieknél, de ennek nem kell egy Casemiro típusú játékosnak lennie, én erről beszélek. Erre mi is ékes példa vagyunk, btb-ket pakolunk oda folyamatosan, miközben itt van Masch, és tökéletesen működik a gépezet.
Még akkor is tartom ezt, ha azt belátom, hogy a Real MOSTANI csapata jobban funkcionál vele. De ez meg leginkább CR, Kroos, és a keret hibája. Egyedül Kovacic az, aki a Kroos-Modric duó mellett szerintem jó lenne harmadiknak, és úgy elég komplett lenne a középpálya, de nyilván komolyabb csapatvédekezés kéne mellé, meg egyéb dolgok..